Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Torrah
3377 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 19:29

barbucha mně řekli, že je to zmatení ze změny prostředí poté, co prodělala těžkou nemoc. Že se to možná srovná a možná ne. Maminka mi tehdy vykládala jak za ní chodí její švagr (už tehdy dávno mrtvý), věšák na infuze oslovovala jako lékaře a pořád mě nutila, abych lidem co chodili k sousední pacientce, dávala peníze, že se tam o ní starají, když já tam pořád nejsem... no bylo to fakt na nervy, navíc samozřejmě v nejméně vhodné době, sesypalo se toho víc, samozřejmě. Nevzpomínám na to ráda.

Hlavně, že se to časem srovnalo, jak tehdy u ní, tak u vás.

Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 19:30

barbucha jo ty telefony z nemocnice co 10 minut, jako proc je v nemocnici atd a jestli mi muze nejak pomoctpo patem telefonu behem hodiny jsem mela chut na nej zarvat ze by mi nejvic pomohlo kdyby ten mobil hodil z okna:D nastesti se z toho do druheho dne vyspal! 

Offline barbucha blogger
35803 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 19:33

Janulik03 

Kdepak dobrá, copak mě neznáš?

Kokoska 

Negativní fakt byl, aspoň to teda píšou ve zprávě!

Offline barbucha blogger
35803 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 19:37
Reakce na Torrah:

věšák na infuze oslovovala jako lékaře

​Jako promiň, ale  Já si vyslechla, jak byl v televizi... no hrozný věci prostě. Nedostatek kyslíku asi Samozřejmě jsem myslela na to, že to může bejt nevratný. Uf!

rasaNori 

Máš kliku že do druhýho dne. Já se ten tejden dost napřemejšlela, a vo pěknejch věcech to nebylo.

Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 19:42

barbucha no ono se stalo ve ctvrtek odpoledne a ja vedela ze v patek mel jet nekam k Brnu na velkou zakazku, ze na to domlouval 4 plosiny a dalsich 6 lidi a do toho jsem mela na krku 2 decka, psa a na dome fasadniky. Sesypala jsem se az v patek vecer, kdy jsem se vratila s mensim deckem z toho Brna. A to uz fungoval. A teda jako bylo to vyzivny

Offline barbucha blogger
35803 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 19:47

rasaNori 

Ano, to si teď dokážu představit. Vono na to tak nějak nikdy neni vhodnej čas. 

Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 19:52

barbucha jsem tim jen chtel rict, ze jsem se v podstate nestihla ani zacit bat, protoze jsem od tech 2 do 10 vecera furt sedela s mobilem na uchu a nebo ridila, a kdyz jsem v 10 konecne uspala dite, tak mi do toho volal majitel firmy, pro nehoz muz tu zakazku delal ze je mu to sice lito, ale ze neciti zadnou zodpovednost. Takova pekna vecerni tecka to byla... Takze jsem rada ze se tvuj muz dal dokupy, tohle je fakt to prislovecne ze nevis dne ani hodiny:) 

Offline Janulik03
20228 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 19:56

barbucha tak sa premozes na chvilu a je to. 

Inak asi to v tych nemocniciach bude tiez vyzivne ked pacient dezorientovane nevie kde a ako. 

Inak zaujimave sestra nasla s muzom papiere kdd v 1948 darovali ako trojrocnu svagrovu mamu rodicia matkinej sestre ktora nemohla mat deti. Ze normalna akoby adopcna zmluva. Teda vedeli ze ju vychovali teta s ujom ale ze to bolo oficialne darovane dieta.  No velmi zsujimave a mozno aj pochopitelna ajasi jej zivotna zatrpknutost a celozivotne nasranie ba nespravodlivost zivota.  Uplne ma dojala predstavy maleho dievcatka ako ide z domu. Aj ked svagor vzdy vravel ze babicka adoptivna matka bola neskutocne mila privetiva zena a svoju “dceru” milovala. To su osudy

Offline barbucha blogger
35803 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 19:57

rasaNori 

No jo, fakt nevíš... mě to vždycky vede k úklidu v papírech a dokladech páč netoužím po tom, aby mě mladej pán proklel eště na mým vlastním pohřbu

Zas je dobrý, že musíš fungovat - haranti tě přivedou rychle na jiný (praktický) myšlenky, a nakonec čokl taky...

Offline barbucha blogger
35803 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 20:04

Janulik03 

To je ale dobrej příběh... Na druhou stranu, asi to darování nemohla nést moc radostně. Otázek si asi kladla moc, to si dokážu představit.  

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 20:06

barbucha To musel být náročný týden. Hlavně, že to není trvalé. Moje kolegyně měla tatínka podobně zmateného doma a byly to opravdu někdy akce, že člověka by nenapadlo, že je to možné. 

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 20:14

Janulik03 teda darovat trilete dite,ktere uz je zvykle na domov a rodice, to je dost drsne.

Offline Lamicka
14179 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 20:18

Janulik03 uprimnou soustrast

Offline Lamicka
14179 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 20:25

Janulik03 Kokoska vim od babicky, ze tohle se delo, po valce byla velka bida, pry vetsi nez za valky, kdy alespon fungoval pridelovy system a kdyz nekdo nemohl dite uzivit, tak ho dal do opatrovani nekomu, kdo treba nemohl mit deti a mohl ho zaopatrit

Moje prababicka byla jeste za Rakouska Uherska dana do vychovy do Cech, rodina si pak pro ni ve smluveny den neprisla a ona vyrustala tady a ta ceska rodina ji vychovavala jako vlastni. Prababicka pry o nich mluvila jako o vlastnich rodicich. Ono to zni krute, ale doba asi byla tvrda. 

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 20:38

Lamicka to asi je neco trochu jineho, nez o cem psala Janulik03 .

Offline Lamicka
14179 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 21:05

Kokoska to asi jo, jen jsem to psala jako dalsi pribeh 

Offline 999
19809 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 21:39

barbucha Teda, to muselo být hrozný :-(. 

Offline Garfie
28535 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 21:43

barbucha No potěš koště, užila sis! Drž se.

Offline barbucha blogger
35803 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 21:55

999 Garfie 

Holky už v pohodě. Aktuálně perlustruje ledničku. Věčná škoda, hodlala jsem výrazně ušetřit (třeba na tu longchampku) vydáváním suchého krajíce za obložený

Offline Garfie
28535 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 21:56

barbucha  Máš ty ale smůlu!!