Stěžovací vlákno
barbucha to byl teda ďábelskej plán!
barbucha hele ale kdybys někdy potřebovala odložit "čokla", tak máš mě za rohem, dřepím doma na HO, já se o pesinku Popinku ráda postarám. A ne, milostpána si nech, o toho se ti starat nebudu. ![]()
Hm, tak nic
Tvoje škoda - von neštěká ani nekouše a moc toho nesežere! ![]()
Stěžuju si na listopadu, mlhu, inverzi a covid.
Děkuju za pozornost:)
Obří beďar uprostřed čela. Vypadám jak jednorožec ![]()
Jiná Realita celá já ![]()
Dneska byl v práci den jak víno, všichni se flákali, prd dělali. Jak jsem byla v ráži, tak jsem pár lidi vyrazila. Poslední dobou na tyhle kritické dny používáme výraz, že měli všichni "vymr..no v hlavě" (omlouvám se za slovník, ale je to naprosto výstižné). Teď nevím, jestli se nemám bát zítřka.
brrr dneska byl fakt divnej den, já být tvůj podřízený tak letím
zítra bude líp!
viktorka_od splavu No, ono se to pak lehce zlepšilo. Ale ráno jsem přijela později a tam dva hloučky postávajících, překopaný terén, neudělali, co měli, atd... Nasrali mě všichni s kolegou v čele, že si to nepohlídal (na druhou stranu chápu, že když člověk zaleze někam do díry a něco tam řeší, tak nevidí, co se nad ním děje). No jen jsem si to rychle prošla, popadla jsem papíry a jela je odvézt na podnik, ať se v autě vydýchám. Nepomohlo to, musela jsem pak nadávat v boudě jak špaček, ať vychladnu, než si půjdu lidi porovnat. Kolega mi to odkýval, pak jsme to vyřešili na ploše a asi všichni pochopili, že je zle, protože aspoň hodinu nehrálo žádné rádio a nikdo blbě nekecal.
brrr já s tebou dlouhodobě soucítím, protože vést lidi a ještě takhle "naostro" (bez nějakých daných, třeba korporátních, pravidel) je strašně těžký, aspoň teda pro mě, která k tomu nemá absolutně žádný vlohy. pokud nejsi rozený talent, musíš si to hrozně odedřít. nesnáším lidi![]()
viktorka_od splavu měli jsme u nás pár lidí zvyklých na korporátní pravidla, dělat jen to, co měli přesně dané. Což u nás vždycky nejde, někdy se musí trochu improvizovat, něco vymyslet samostatně a jinak než minule, občas mít telefon u sebe i v koupelně v sobotu večer. Rychle od nás odešli.
Kokoska já to ale myslím trochu jinak..
viktorka_od splavu já jen že vždycky nejde dodržovat pravidla, i při řízení lidí musíš občas počítat s tím, že všechno nejede podle šablon.
viktorka_od splavu Ale oni jsou většinou celkem fajn, někteří víc, někteří míň, akorát mám dost často pocit, že funguju jako sociální pracovník - bývalí alkoholici, současní alkoholici, bývalí feťáci a různá jiná individua, co nejsou schopna dlouhodobé práce, do toho SŠ a VŠ studenti a ty s nimi řeší pracák, sociálku, daně. Člověk by netušil, kolik lidí neví, jak funguje výplata - že když pracují v říjnu, tak plat dostanou až v listopadu, že nejsou zálohy, že musí mít podepsanou smlouvu, že je nemůžu "platit z vrecka". Na druhou stranu jsou někdy úplně zlatí, kolikrát žijou od výplaty k výplatě, ale koupí nám třeba čokoládu nebo banány, atd. A pak slyší, jak jeden říká nováčkovi, že tak zlatou šéfovou nikdy neměl. No co s nima.
Kokoska U nás je jediné pravidlo, ať proboha aspoň předstírají činnost :-) Že chodí jak do houslí mi neva, stejně moc nemám, kým je nahradit, ale ať trochu pracují.
brrr netušila jsem, jaký skupiny tam máš, to teda spojení "korporátní pravidla" fakt ztrácí význam :D
Kokoska Korporátní pravidla, tedy to, co si pod tím pojmem představuju, bych asi nezvládla ani já. Nakonec mezi ty svoje lidi docela zapadnu :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články