Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online viktorka_od splavu
49294 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 21:57
Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 21:57

barbucha to byl teda ďábelskej plán!

Offline SunEclipse
3481 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 22:14

barbucha hele ale kdybys někdy potřebovala odložit "čokla", tak máš mě za rohem, dřepím doma na HO, já se o pesinku Popinku ráda postarám.  A ne, milostpána si nech, o toho se ti starat nebudu.

Offline barbucha blogger
35803 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 11:01

SunEclipse 

Hm, tak nic Tvoje škoda - von neštěká ani nekouše a moc toho nesežere!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 13:23

Stěžuju si na listopadu, mlhu, inverzi a covid.

Děkuju za pozornost:)

Offline Pinot Noir
29862 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 17:58

Obří beďar uprostřed čela. Vypadám jak jednorožec

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 18:42

Pinot Noir

jako takhle :D ? to budeš idolem cca desetiletých slečen

Offline Pinot Noir
29862 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 19:04

Jiná Realita celá já

Offline brrr
12335 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 20:33

Dneska byl v práci den jak víno, všichni se flákali, prd dělali. Jak jsem byla v ráži, tak jsem pár lidi vyrazila. Poslední dobou na tyhle kritické dny používáme výraz, že měli všichni "vymr..no v hlavě" (omlouvám se za slovník, ale je to naprosto výstižné). Teď nevím, jestli se nemám bát zítřka.

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 21:01
49294 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 21:10

brrr dneska byl fakt divnej den, já být tvůj podřízený tak letím zítra bude líp!

Offline brrr
12335 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 21:56

viktorka_od splavu No, ono se to pak lehce zlepšilo. Ale ráno jsem přijela později a tam dva hloučky postávajících, překopaný terén, neudělali, co měli, atd... Nasrali mě všichni s kolegou v čele, že si to nepohlídal (na druhou stranu chápu, že když člověk zaleze někam do díry a něco tam řeší, tak nevidí, co se nad ním děje). No jen jsem si to rychle prošla, popadla jsem papíry a jela je odvézt na podnik, ať se v autě vydýchám. Nepomohlo to, musela jsem pak nadávat v boudě jak špaček, ať vychladnu, než si půjdu lidi porovnat. Kolega mi to odkýval, pak jsme to vyřešili na ploše a asi všichni pochopili, že je zle, protože aspoň hodinu nehrálo žádné rádio a nikdo blbě nekecal.

49294 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 22:02

brrr já s tebou dlouhodobě soucítím, protože vést lidi a ještě takhle "naostro" (bez nějakých daných, třeba korporátních, pravidel) je strašně těžký, aspoň teda pro mě, která k tomu nemá absolutně žádný vlohy. pokud nejsi rozený talent, musíš si to hrozně odedřít. nesnáším lidi

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 22:25

viktorka_od splavu měli jsme u nás pár lidí zvyklých na korporátní pravidla,  dělat jen to, co měli přesně dané. Což u nás vždycky nejde, někdy se musí trochu improvizovat, něco vymyslet samostatně a jinak než minule, občas mít telefon u sebe i v koupelně v sobotu večer. Rychle od nás odešli.

49294 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 22:26

Kokoska já to ale myslím trochu jinak..

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 22:30

viktorka_od splavu já jen že vždycky nejde dodržovat pravidla, i při řízení lidí musíš občas počítat s tím, že všechno nejede podle šablon.

Offline brrr
12335 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 23:05

viktorka_od splavu Ale oni jsou většinou celkem fajn, někteří víc, někteří míň, akorát mám dost často pocit, že funguju jako sociální pracovník - bývalí alkoholici, současní alkoholici, bývalí feťáci a různá jiná individua, co nejsou schopna dlouhodobé práce, do toho SŠ a VŠ studenti a ty s nimi řeší pracák, sociálku, daně.  Člověk by netušil, kolik lidí neví, jak funguje výplata - že když pracují v říjnu, tak plat dostanou až v listopadu, že nejsou zálohy, že musí mít podepsanou smlouvu, že je nemůžu "platit z vrecka". Na druhou stranu jsou někdy úplně zlatí, kolikrát žijou od výplaty k výplatě, ale koupí nám třeba čokoládu nebo banány, atd. A pak slyší, jak jeden říká nováčkovi, že tak zlatou šéfovou nikdy neměl. No co s nima.

Offline brrr
12335 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 23:07

Kokoska U nás je jediné pravidlo, ať proboha aspoň předstírají činnost :-) Že chodí jak do houslí mi neva, stejně moc nemám, kým je nahradit, ale ať trochu pracují.

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 23:13

brrr netušila jsem, jaký skupiny tam máš, to teda spojení "korporátní pravidla" fakt ztrácí význam :D

Offline brrr
12335 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 23:19

Kokoska Korporátní pravidla, tedy to, co si pod tím pojmem představuju, bych asi nezvládla ani já. Nakonec mezi ty svoje lidi docela zapadnu :-)