Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline baltik
4971 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 12:46

continuity no jo, ale on odmita se prihlasit do toho systemu, podivat se, kolik musime utratit letos a zjistit pin. Takze do vanoc nevarim a zijeme na donasce

Offline viktorka_od splavu
49296 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 12:48

baltik napodobne

Offline rozarka
4210 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 12:53

Začaly mi chodil e maily ze STOBu. Už se ví i tam, že mi lockdown nesvědčí?

Offline EDITH4B
2129 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 13:01

Příští týden to bude měsíc, co jsem se pořádně nevyspala. Od toho co nás zavřeli. Pomalu se ze mě stává zombie.

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 13:02

baltik Taky jsem měla kvůli HO nakřečkovaný peníze na stravenkový kartě. Zjistila jsem, že ji berou třeba i v Marks and Spencer (samozřejmě za jídlo), což mě předtim nikdy nenapadlo. Tam to zahučí, ani nemrknu.

Jo a taky ji berou v Techtle Mechtle, to mě rozesmálo, když jsem to viděla na seznamu

Offline Garfie
28535 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 13:07

Zarinya Chudinko :-( Zuby jsou nejhorší!! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 13:12

baltik aspoň máš šanci to vybrat, manžel má měsíční příspěvek do restaurace v budově práce, občas se tam staví a přiveze něco domů, ale většina peněz propadne.

Offline Garfie
28535 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 13:28

Vstoupila jsem do kontaktu s mezinárodními školami v Tokyu, kam by měly nastoupit děti a teda  Starší musí absolvovat vstupní pohovor a test z angličtiny, k tomu vyjádření její současné učitelky AJ. Oba potom doložit známky za poslední školní rok, doporučení ze školy-vše poslané přímo školou. K tomu lékařskou prohlídku a další formality + zápisné za to, že vůbec přijmou žádost. Na to, aby mohli nastoupit po pololetí už je skoro pozdě, žádosti se obvykle podávají do konce října. 

A to vůbec nemluvím, o tom, co musíme doložit podle vyhášky MŠMT české škole....

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 13:31

Garfie continuity dekuju,uz je trochu lip.

Garfie jezis,to je peklo.Tlapkam.

Offline andulka01
12836 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 14:14

coralline Tak jestli je bere MS, to nutně potřebuju stravenkovou kartu! Máme stravenky papírové a většinou mám trochu problém je utratit, hrozně nerada je na tý pokladně odpočítávám. Kartu už jsem s personálním probírala, ale prý ji kolegové odmítají... 

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 14:51

andulka01 Tak to nechápu. Pokud jde o stravenky vs. karta, tak samozřejmě zlatá karta, nemusíš řešit, jestli ti vrátí nebo naopak dohledávat drobný, prostě pípneš. Ale já bych teda byla nejradši, kdyby šla do háje i karta a dali nám ten paušál normálně v penězích, jak se to teď řeší. Když jsem to projedla v kantýně, tak mi to ani nevadilo, ale řešit, do jakýho krámu musím jít nakoupit a jakou kartou platit, už mě taky se..

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 14:54

EDITH4B to potľapkávam, ja som na tom podobne. Zobudím sa okolo druhej, tretej, hodinu-dve čumím do stropu alebo sa prevaľujem a ráno sa zobudím jak prejdená parným valcom Skúšala som ísť spať skôr, neskôr, dokonca teraz aj každý deň cvičím, že nejakú energiu vybijem. Nepomáha zatiaľ nič, ani sa pripiť... 

Offline Fiction
1641 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 15:17

andulka01 V naší rodině má stravenky manžel, od jara na HO, když to šlo, tak jsme za ně přes léto chodili do restaurace, bylo to fajn, venkovní zahrádky, nemusela jsem vařit....  No a teď se vytasil s několika bločky, některé v hodnotě 100 nebo 80 Kč, ale většina 30 Kč a to je teda masakr. V nákupním centru berou max. 5 ks     a navíc si taky přijdu trapně, zdržuju, kvůli 150 Kč. A mám suchý ruce, nejdou mi oddělovat a trhat, asi si je budu muset nabalíčkovat a zasponkovat

Offline andulka01
12836 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 15:58

carries Totéž, na jaře skoro každou noc. Teď po nekolika měsících zase, už nechci...

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 16:05

andulka01 asi nás bude viac. Priateľ je sova, chodí spať čoraz neskôr a neskôr, že nie je unavený. Potom ho nájdem v noci spať na gauči pri bežiacej telke Robíme obaja z domu, tak sa asi nevyčerpáme tak, ako by sme sa cestovaním do/z práce a interakciou v kancelárii. Ale vlak a metro mi fakt nechýbajú, HO mi inak maximálne vyhovuje. Tak neviem. Ešte by sme mohli skúsiť dlhé večerné prechádzky. 

Offline continuity
43027 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 16:50

Migréna jak blazen... Jeden Ibalgin a jeden naramig a nic.

Ale: když ležím v posteli, potmě, zavřené oci-  je mi blbě.  teď jsem na chvíli musela k počítači, protože jsem si vzpomněla na jeden úkol a bylo mi lépe. Ted jsem zpět v posteli a začlo to zas?

Asi musím už naveky pracovat

Offline andulka01
12836 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 16:55

Fiction A taky se za to blbě nakupují "crazy cat lady nákupy" tzn: balík kočičího žrádla, kočkolit, 20 deka šunky, dva dalamánky a lahev vína

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 17:05
Reakce na continuity:

Migréna jak blazen... Jeden Ibalgin a jeden naramig a nic.

Ale: když ležím v posteli, potmě, zavřené oci-  je mi blbě.  teď jsem na chvíli musela k počítači, protože jsem si vzpomněla na jeden úkol a bylo mi lépe. Ted jsem zpět v posteli a začlo to zas?

Asi musím už naveky pracovat

​tlapkam moc.....to znam.

Offline Fiction
1641 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 17:06

andulka01 s tímhle přístupem se těch stravenek nezbavíš

Offline continuity
43027 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 17:09

Zarinya díky, je to na palici.