continuity to je horsi nez ty zuby![]()
fakt soucitim,at je brzy lip.
continuity to je horsi nez ty zuby![]()
fakt soucitim,at je brzy lip.
Vstoupila jsem do kontaktu s mezinárodními školami v Tokyu, kam by měly nastoupit děti a teda
Starší musí absolvovat vstupní pohovor a test z angličtiny, k tomu vyjádření její současné učitelky AJ. Oba potom doložit známky za poslední školní rok, doporučení ze školy-vše poslané přímo školou. K tomu lékařskou prohlídku a další formality + zápisné za to, že vůbec přijmou žádost. Na to, aby mohli nastoupit po pololetí už je skoro pozdě, žádosti se obvykle podávají do konce října.
A to vůbec nemluvím, o tom, co musíme doložit podle vyhášky MŠMT české škole....
Soucitim. Ale jak se prokousete prihlaskama, prohlidkama a dalsi administrativou, bude to jen lepsi a lepsi. Drzim palce, at je tech prekazet co nejmin
Mam to za sebou 2x.
Poprve, kdyz jsme nejaky cas zili v US a syn tam chodil na zakladni skolu. Z Ceska sebou spoustu papiru, potvrzeni a nakonec byl velky problem ve formatu datumu ockovani. U prihlasky do skoly byl velky zdravotni dotaznik, ktery vyplnovala detska doktorka v Cesku, vcetne potvrzeni ockovani. Po odevzdani v americke skole do tydne telefonat, ze dite nesmi nastoupit do skoly, protoze ma neplatne ockovani proti spalnickam. 2 dny jsem patrala, kde se stala chyba a nakonec z 2.4. bylo 4.2. Vysvetlila jsem ze v CR pouzivame prvne den a pak mesic, detska doktorka poslala nove potvrzeni, kde datum bylo v pozadovanem formatu a bylo.
clothilde
Já hlavně doufám, že mi oba vezmou do stejné školy, protože to není úplně samozřejmé a už dost lidí mě před tím varovalo, ať prý zažádáme o umístění co nejdřív, protože by mohli mít místo jen pro jedno dítě....to by mě asi štrajchlo!
Garfie ty pani tak to mas huste, aja ze ti to japonsko zazavidim. No az to budes mat vybehane potom budrm zavidiet. Tak to drzim palce nech to vyjde co najlepsie
continuity mě to dnes přešlo asi po třech dnech, naštěstí prerusovane... celý den to bylo až dnes. asi nějaký erupce. ať je brzy líp.
AprilTwelve ddiky! Me neni dobře od minulého víkendu, ale to je u mě běžný, že mě to drapne vždy na týden. Ale třeba naramig zabere na dva dny, tak to není tak strašné, zvlášť, když si ho vezmu zavčas. Jen dnes už to nějak nešlo. Ale už mi je relativně dobře, jen nesmím pít alkohol. ![]()
continuity tohle mě taky štve, že pak si nemuzu dát ani sklenku vína, někdy několik dní, aby to nezačalo nanovo. naraming neznám. beru relpax, zafunguje tak na 12 až 24 hodin a pak znova, většinou 3 dny, někdy 5 a nejvíc bylo 9, ale to uz jsem fakt zoufalstvím plakala.. a pak to přešlo. ale je to hnus no... držím palce ať se ti to nevrátí
AprilTwelve no Relpax taky mám, ale ten mi právě funguje jenom tech 24 hodin max. Naramig zkus, je trochu levnější, zabírá déle, klidně to trvá i tři hodiny, když se vezme pozdě, ale zas vydrží fakt dva dny.
continuity zkusím, díky moc
Garfie Hele, ono to s těmi lidma není většinou tak špatné, dneska to třeba byla pohoda. Asi byly včera nběajké stíny na slunci či co.
A začizování školy Ti vůbec nezávidím. Budu držet palce, ať je oba vezmou do jedné školy.
carries úplně přesně, tak na oplátku taky tlapkám
Ať je brzo lépe!
baltik viktorka_od splavu můj manžel, od jara na HO, mi asi před měsícem dal tu gastro kartu, ať s ní platím, ale že nezná pin (a odmítá ho zjistit).
Jsem ráda, že existují i jiní takoví...
Mohučanka díkybohu muž ten pin jaksi zresetoval (samozřejmě ho neví:-) a prý můžu při placení nastavit nový.. no to jsem zvědavá, zítra ozkouším:P
Mohučanka moje mama taky zapomnela pin a zjistila jsem to ja jako treti osoba velmi lehce, chteli snad jen jeji datum narozeni a cislo karty? Nevim. Kazdopadne mi to poslali do meho mailu jak nic.
viktorka_od splavu Ha! To musím při vhodné příležitosti navrhnout, dík. On nebyl schopen utratit ani peníze za bonusovy program, tak mně tam přihlásil, ale šlo za to nakupovat v lékárně (tehdy plínky a nutrilon) a taky tištěné knihy, takže s tím jsem udělala celkem krátký proces
Papírové stravenky se hromadí i mně, ale k těm není třeba pin.
Ja mam takovou hloupou stiznost. Musim nakoupit x veci, ale vubec se mi nechce. Vubec. Vesmes veci domu a pro deti a na vanoce. I vim co, ale nechce se mi, uz to oddaluju snad dva tydny. Ale musim to hecnout, ja snad zacnu nesnaset nakupovani.
Mohučanka k té kartě myslím ale klasicky taky není třeba pin do pětistovky.. i když nákup do pětistovky, haha:-)
viktorka_od splavu no právě! Jako já ji používám, ale počítat, abych se vešla do pětistovky....![]()
Karja to bych si asi netroufla, manžel dělá takovou bezpečnostně náročnou práci a třetí osoba nemá nárok. Jinak teda tvoji nechuť k nakupování potřebného celkem chápu, já než se dokopala koupit to kočičí žrádlo...poslední kapsička zbývala a pamlsky došly.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.