Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 17:10

continuity to je horsi nez ty zuby

fakt soucitim,at je brzy lip.

Offline clothilde
2053 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 18:29
Reakce na Garfie:

Vstoupila jsem do kontaktu s mezinárodními školami v Tokyu, kam by měly nastoupit děti a teda  Starší musí absolvovat vstupní pohovor a test z angličtiny, k tomu vyjádření její současné učitelky AJ. Oba potom doložit známky za poslední školní rok, doporučení ze školy-vše poslané přímo školou. K tomu lékařskou prohlídku a další formality + zápisné za to, že vůbec přijmou žádost. Na to, aby mohli nastoupit po pololetí už je skoro pozdě, žádosti se obvykle podávají do konce října. 

A to vůbec nemluvím, o tom, co musíme doložit podle vyhášky MŠMT české škole....

​Soucitim. Ale jak se prokousete prihlaskama, prohlidkama a dalsi administrativou, bude to jen lepsi a lepsi. Drzim palce, at je tech prekazet co nejmin

Mam to za sebou 2x.

Poprve, kdyz jsme nejaky cas zili v US a syn tam chodil na zakladni skolu. Z Ceska sebou spoustu papiru, potvrzeni a nakonec byl velky problem ve formatu datumu ockovani. U prihlasky do skoly byl velky zdravotni dotaznik, ktery vyplnovala detska doktorka v Cesku, vcetne potvrzeni ockovani. Po odevzdani v americke skole do tydne telefonat, ze dite nesmi nastoupit do skoly, protoze ma neplatne ockovani proti spalnickam. 2 dny jsem patrala, kde se stala chyba a nakonec z 2.4. bylo 4.2. Vysvetlila jsem ze v CR pouzivame prvne den a pak mesic, detska doktorka poslala nove potvrzeni, kde datum bylo v pozadovanem formatu a bylo.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 18:33
Offline Garfie
28535 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 20:27

clothilde  Já hlavně doufám, že mi oba vezmou do stejné školy, protože to není úplně samozřejmé a už dost lidí mě před tím varovalo, ať prý zažádáme o umístění co nejdřív, protože by mohli mít místo jen pro jedno dítě....to by mě asi štrajchlo!

Offline Janulik03
20228 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 20:33

Garfie ty pani tak to mas huste, aja ze ti to japonsko zazavidim. No az to budes mat vybehane  potom budrm zavidiet. Tak to drzim palce nech to vyjde co najlepsie

Offline AprilTwelve
1022 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 20:34

continuity mě to dnes přešlo asi po třech dnech, naštěstí prerusovane... celý den to bylo až dnes. asi nějaký erupce. ať je brzy líp. 

Offline continuity
43027 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 20:39

AprilTwelve ddiky!  Me neni dobře od minulého víkendu, ale to je u mě běžný, že mě to drapne vždy na týden. Ale třeba naramig zabere na dva dny, tak to není tak strašné, zvlášť, když si ho vezmu zavčas. Jen dnes už to nějak nešlo. Ale už mi je relativně dobře, jen nesmím pít alkohol.

Offline AprilTwelve
1022 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 20:52

continuity tohle mě taky štve,  že pak si nemuzu dát ani sklenku vína,  někdy několik dní,  aby to nezačalo nanovo. naraming neznám.  beru relpax, zafunguje tak na 12 až 24 hodin a pak znova, většinou  3 dny,  někdy 5 a nejvíc bylo 9, ale to uz jsem fakt zoufalstvím plakala.. a pak to přešlo. ale je to hnus no... držím palce ať se ti to nevrátí 

Offline continuity
43027 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 20:57

AprilTwelve no Relpax taky mám, ale ten mi právě funguje jenom tech 24 hodin max. Naramig zkus, je trochu levnější, zabírá déle, klidně to trvá i tři hodiny, když se vezme pozdě, ale zas vydrží fakt dva dny. 

Offline AprilTwelve
1022 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 20:59

continuity zkusím, díky moc

Offline brrr
12335 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 21:03

rasaNori andulka01 Na "Uč se, nebo skončíš jako tihleti" jsme zvyklí. To je klasika. Ale nějak ten výzkum přitahuje umělce, aktuálně mám jednoho vystudovaného malíře a pak studentku fotky, malby, studenta grafiky, dvě studentky intermedií.

Offline brrr
12335 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 21:05

Garfie Hele, ono to s těmi lidma není většinou tak špatné, dneska to třeba byla pohoda. Asi byly včera nběajké stíny na slunci či co.

A začizování školy Ti vůbec nezávidím. Budu držet palce, ať je oba vezmou do jedné školy.

Offline EDITH4B
2129 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 21:42

carries úplně přesně, tak na oplátku taky tlapkámAť je brzo lépe!

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 21:45

baltik viktorka_od splavu můj manžel, od jara na HO, mi asi před měsícem dal tu gastro kartu, ať s ní platím, ale že nezná pin (a odmítá ho zjistit).

Jsem ráda, že existují i jiní takoví...

Offline viktorka_od splavu
49296 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 21:46

Mohučanka díkybohu muž ten pin jaksi zresetoval (samozřejmě ho neví:-) a prý můžu při placení nastavit nový.. no to jsem zvědavá, zítra ozkouším:P

Offline Karja
44649 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 21:48

Mohučanka moje mama taky zapomnela pin a zjistila jsem to ja jako treti osoba velmi lehce, chteli snad jen jeji datum narozeni a cislo karty? Nevim. Kazdopadne mi to poslali do meho mailu jak nic.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 21:51

viktorka_od splavu Ha! To musím při vhodné příležitosti navrhnout, dík. On nebyl schopen utratit ani peníze za bonusovy program, tak mně tam přihlásil, ale šlo za to nakupovat v lékárně (tehdy plínky a nutrilon) a taky tištěné knihy, takže s tím jsem udělala celkem krátký proces Papírové stravenky se hromadí i mně, ale k těm není třeba pin.

Offline Karja
44649 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 21:51

Ja mam takovou hloupou stiznost. Musim nakoupit x veci, ale vubec se mi nechce. Vubec. Vesmes veci domu a pro deti a na vanoce. I vim co, ale nechce se mi, uz to oddaluju snad dva tydny. Ale musim to hecnout, ja snad zacnu nesnaset nakupovani.

Offline viktorka_od splavu
49296 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 21:54

Mohučanka k té kartě myslím ale klasicky taky není třeba pin do pětistovky.. i když nákup do pětistovky, haha:-)

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 21:59

viktorka_od splavu no právě! Jako já ji používám, ale počítat, abych se vešla do pětistovky....

Karja to bych si asi netroufla, manžel dělá takovou bezpečnostně náročnou práci a třetí osoba nemá nárok. Jinak teda tvoji nechuť k nakupování potřebného celkem chápu, já než se dokopala koupit to kočičí žrádlo...poslední kapsička zbývala a pamlsky došly.