paktofonika ja mu to vyridim![]()
Stěžovací vlákno
Ty stravenkove karta jsou nastaveny tak, že prostredky od ledna do srpna tuším končí na konci roku a od září na konci toho nasledujiciho. Nějak to tam bylo s těma papirkama.
Jinak ten stravenkovy business je úplně dokonalý příklad něčeho, co nepřináší vubec žádnou hodnotu, jsou s tím jenom starosti a tři giganti na tom vydělávají. Představa, že kdyby lidi neměli stravenky, tak přestanou v praci jíst je taková, ehm ....
naivni?
continuity aha. To je ale dost blbé, že na čiastky do srpna máš čas len pol roka a od září máš čas do budúceho roku. Lol.
Tak ma napadlo, že keď sa vám tak hromadia tie stravenky, ktoré nie a nie minúť a prepadajú vám, no že či by nebolo dobré ich darovať?
No tohle je popravdě skoro jedinej efektivní způsob, jak se mi daří zbavit se štosu 40 Kč stravenek z dob jarního lockdownu, kdy se mi nastřádaly na HR obálky za několik měsíců a nebylo pořádně kde je utrácet. Ty sedmdesátikorunový člověk i na nějakej rozumnej nákup využil, ale čtyřicítky, to fakt jedině rozdat, já na to nemám nervy to všelijak počítat a kombinovat u kasy, abych po strašlivým vypětí při hledání vhodné kombinace 70 a 40 zjistila, že mi to stejně nevychází a zaplatila to radši kartou. :D
Karoleena ja som netušila, že sú i 30 a 40 korunové. To už je skoro šikana :D
kdyz pisete o tom prepocitavani, tomu nejak nerozumim-dam tolik papirku kolik vezmou a zbytek doplatim kartou, kde je problem?
viktorka_od splavu asi když máš různý hodnoty, tak je nakombinovat v ideálním poměru
Ale mně teda stravenky problém nepůsobí, ani nemyslím, že bych těma pár vterinama navíc nějak zdrzovala
viktorka_od splavu mňa minule v Alberte predavačka vykričala, že si to mám chystať presne a ešte som si nevšimla, že boli dva zlepené. Za to som si vypočula nepekný monológ. ![]()
žluťásek ještě to kombinování chápu někde v hospodě, kde na ně nevydávají a útrata je malá. Ale když uz me nebaví z hlavy počítat, tak při nákupu za několik stovek je to resitelne. podám pokladní pár stravenek a ona už řekne, kolik ještě zbývá a jestli jeste může vzít papírek.
viktorka_od splavu mňa minule v Alberte predavačka vykričala, že si to mám chystať presne a ešte som si nevšimla, že boli dva zlepené. Za to som si vypočula nepekný monológ.
To máš z toho že ty monology posloucháš. Prostě jedním uchem dovnitř a druhým ven. Jako kdyz naseru šéfa, tak se nad sebou zamýšlím, ale pokladní v Albertu? U nás v Bille brblaji bez ustání, jim vadí ti zákazníci jako celek. bych se z toho davno zbláznila, kdybych je poslouchala. ![]()
paktofonika to je albert, no. me taky sprdla:-) takze jim to sazim po jedne az rekne stop:P ale tak 20 stravenek utratim za 4 nakupy a vyreseny, krome izolace s tim nemam problem. kdo je ale pouziva k tomu na co jsou urcene, jako muz, tak pri zavrenych restauracich jaksi prebyvaji:P no a pak lidi co maji HO "natvrdo" od jara a papirky jim lezi na HR to je taky dost problem
continuity podle mě nějaký specialni brblaci školení dostávají prodavačky v Jecminku, to je fakt koncentrace otrávených pohledu a blbych kecu ![]()
continuity viktorka_od splavu Predavačkám sa snažím vyhýbať čo to ide takže chodím skoro stále len na samoobslužné (už by s tým mohol aj Lidl niečo robiť) no a práve v Alberte na samoobslužných neberú papierove, a že sa ich snažím míňať, tak som urobila výnimku a zle som dopadla.
paktofonika mne prodavacky nevadi, naopak. jen ty albertove jsou specialni![]()
Mrakoplas No nezdržuj s tim moc, mně totiž vyprodali dveře:-D. Další dodání je 50 dní, nebo dám za benzín či dodání víc než za ty dveře.
viktorka_od splavu tak mne tie samoobslužné vyhovujú viac. Nemusím sa s nikým baviť (teda ak nemám papierové stravenky, to mi tam predavačka iba odklikne) väčšinou je to rýchlejšie, no a hlavne si naúčtujem to čo kupujem. Minule sa predavačka sekla o 700 korún a sambo si to neuvedomil a normálne by jej to zaplatil.
Karja me stul. Byl, byl a najednou je pryc. A je to jediny rozmer ktery mi na dane misto sedi.
paktofonika ja uz na samoobsluznych delam i velke nakupy, je to fakt rychle. Akorat jsem posledne trefila nejakou nezkalibrovanou vahu a to jsem po 4 polozkach vzdala a sla k jine...
Karja no, s tou ikeou som sa jedovala skoro až do jednej ale vyšlo to! Dnes si dám za úlohu topánky pre staršieho ale neviem neviem kto ma do toho donúti.
paktofonika Tak to jsi dobrá, já se minule u té samoobslužné skoro rozbrečela, tak přišla paní a normálně mi to namarkovala všechno. V tom obchodě byly v tu dobu jen samoobslužné kasy, kdybych to věděla, ani tam nejdu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články