Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 10:36

Dneska ráno na mě po telefonu řvala šéfka (ne přímá nadřízená, ta má volno) až mě rozbrečela. Nebyla to moje chyba, vlastně to nebyla ničí chyba, spíš chyba v komunikaci a domluvě mezi účastníky akce. Podle mě se nic nestalo, stačilo zvednout telefon, slušně mi to říct a já bych zatelefonovat kontaktu na druhé straně a vyřešila to. Ne, udělala se z toho aféra a já to odnesla, protože jsem byla prostředník. Mrzí mě to hodně a bohužel vím, že toto chování je standard, jen já se s tím setkala poprvé. Asi si dnes aktualizuju životopis... 

Offline Pavlena
6905 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 10:40

Lamicka Ale fuj, to je fakt nechutné chování, tlapkám. A je to standard u Vás, nebo myslíš obecně..? To doufám ne. Já to zažila v prvním zaměstnání, pak už naštěstí nikde. A je pravda, že odtamtud všichni, co jim to vadilo, odešli a vykrystalizovala se tam parta zaměstnanců bez sebevědomí, kteří to byli ochotni snášet, cokoliv změnit nebylo možné. Strašné..

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 10:45

Pavlena U nas. Ostatni to bud prechazi nebo to vydychaji. Ja prave neco podobneho zazila pred materskou, ale ze by na me nekdo rval, to se mi jeste v zadne praci nestalo. Vlastne na me nikdo nikdy nerval a nehodlam si na to zvykat. Děkuju

Offline 999
19689 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 10:48

Lamicka A ten životopis si aktualizuj.

Offline Brioso
627 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 10:58

Lamicka Zastavam nazor, ze prace by cloveka nikdy nemela dohnat k slzam. Takze aktualizaci zivotopisu rozhodne schvaluju A jinak tedy

Offline Garfie
28406 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 10:58

Lamicka  Nic si z toho nedělej a životopis aktualizuj co nejrychleji. Je zbytečné nechat se takhle ničit. 

A nevím jestli na to máš koule, ale já bych se tomu asi postavila. Kdysi kolem dvaceti jsem taky pracovala pro člověka, který byl strašný hulvát, hrozně s námi zametal (majitel a šéf v jedné osobě) a já byla jediná, která se mu odvážil vzdorovat. Strašně po mě šel, začal mít úplně šílené nároky proti kolegům, naštěstí profesně mě nikdy nenachytal, i když se snažil. Nakonec, když jsem dala výpověď, tak se z toho skoro sesypal, řekl mi, že jsem se vždy chovala jako profesionál a že u něj mám kdykoli dveře zpět otevřené. Kolegové tomu nemohli uvěřit (vesměs všichni odcházeli totálně rozhádaní) a já cítila fakt dost satisfakci. 

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 11:23

999 Brioso Garfie dekuju uz jsem to trochu vydychala, ale zacnu hledat. Nebudu spechat, moje soucasna prace me moc bavi, ale uz davno jsem se rozhodla, ze se v praci uz nenecham nikdy deptat. 

Offline continuity
42637 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 12:32

Ztratil se mi muz.

Šel něco po jedenáctý běhat,trvá mu to normálně 45 minut nevzal si ani klíče ani telefon a za půl hodinu mám fakt neodkladnou pořadu, abych ho šla hledat.

Offline AprilTwelve
1019 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 12:34

continuity vrátí se,  někde se zakecal.  priste ať si ten telefon vezme.... nesnáším tyhle situace

Offline AprilTwelve
1019 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 12:35
Reakce na Brioso:

Lamicka Zastavam nazor, ze prace by cloveka nikdy nemela dohnat k slzam. Takze aktualizaci zivotopisu rozhodne schvaluju A jinak tedy

​souhlasím ve všech bodech

Offline continuity
42637 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 12:38

AprilTwelve diky, tady si fakt stačí postěžovat. Přesně, zakecal se s kamarádem a je úplně zmrzlej. 

Offline Mohučanka
7348 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 13:31

continuity

K nám jednou volala babička, celá roztřesená, že se ztratil děda, akorát že z bytu! Byli oba doma, ona v kuchyni, on v pracovně, a pak mu šla něco říct, a on tam nebyl, ani nikde jinde. Naštěstí v průběhu telefonátu přišel - babička ho ráno požádala, aby zašel nakoupit, tak si během půlky dopoledne něco dodělal a šel...Babička teda špatně slyšela, ale od té doby nosila naslouchátko i doma. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 14:23

Lamicka nic si z toho nedelej:-)Ale chovani je to otresny!Byvala sefka byla taky strasna,servavala nas jak maly deti.....taky leckoho dohnala az k slzam(mne tedy ne,ale vytocila me mockrat)

Taky uz jsem chtela kvuli jejimu chovani odejit,ale nakonec byla odejita ona.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 15:25

Dala jsem si asi před dvaceti minutami jedno deci černého piva a asi mám nějakou alergickou reakci. Během chvíle mi naskákaly po obličeji rudé fleky a už mě pálí i dlaně. Co s tím? 

Offline 711990
18311 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 15:29

Dalia vem si prasek na alergii, mivam to casto, treba po ovocnym pivu. Ale neni to nic vaznyho, teoreticky po par napitich v budoucnu to uz mit nebudes. 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 15:34

711990 Třeba Zodac? 

Offline 711990
18311 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 16:02

Dalia jj 

Offline Prosperina
714 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 16:07

Dalia Já to mívám někdy třeba po Radleru, a fakt pomůže něco na alergii, jak píše 711990, a za chvíli je to pryč. Speciálně Zodac jsem nezkoušela, kámoška mě tehdy vybavila Zyrtecem. Ale bez toho to přejde taky, akorát to o něco dýl trvá.

Offline Karja
44419 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 16:07

continuity Hahaha, tak tohle mam dnes a denne. Dneska jel treba sambo na nakup a vratil se za tri hodiny. Jednou se mu stalo, ze jel na nakup, vratil se za tri hodiny,ale bez nakupu. Ale pokud nemame nic naplanovaneho, tak je mi uplne jedno, kde je, co je. Mobil s sebou nenosi nikdy, driv ho pouzival jako pevnou linku, ted presel na styl telefonni budka -tj. jen odchozi hovory. Ted jsem ho naucila dat mi obcas vedet, kdyz se takhle nekde ztrati s detma. A jednou takhle ztratil moji mamu v lese. To byla dobra show.

Offline Kokoska
34626 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 16:42

Karja ty fakt sepis knihu