Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline OliveOyl
1976 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 21:00

Tlapkám všechny, na koho někdo křičel, bolí ho hlava nebo narazil na debila.

A do statistiky hlásím že tady taky interrupce na slunci a zatmění mozků. Já jsem tak nas... Člověk se dobrovolně přihlásí na covid, lítá tam jak šuspajtl, i když jenom na standardních kyslíkovejch lůžkách, sedm hodin v atombordelu  v kuse žádná výjimka, domů se akorát tak vyspat... a v pátek vrchnost: "v pondělí se oddělení zavírá, tady máte rozpis kdo kam půjde". Ani slovo navíc, ani "polibte mi prdel" a když se chirurgický pídily, proč nemůžeme zpátky na svoje odd., tak lži, pak něco jako omluva, včera jedný řekli, že se vrátit může, druhý, že ani náhodou a dneska si první a třetí povolali na kobereček, tam je dořvali a poslali na LDN. Tak obě odkráčely podat výpověď. Já mlčím a šoupu nohama, protože si mě vzala k sobě staniční z covidu, super ženská a já ji nechci podrazit tím, že jí vypadnu ze služeb před Vánocema, ale jako

a takhle děti svět přichází o altruisty, protože s třetí vlnou mi můžou políbit (_l_)

Offline Luna
10878 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 21:01

ionicera Dekuji Ano, ano, ja vim...!

Online continuity
43894 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 21:02

OliveOyl strašný,strašný. 

Offline viktorka_od splavu
49497 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 21:06

OliveOyl  to je hrozný

Offline Fiction
1655 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 21:07

OliveOyl No tvl, to je síla, ta vrchnost je fakt nepoučitelná. Už vidím sestru z chíry, jak se těší do LDN. To snad není možný.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 21:10

Kora děkuju

Renusatko na úplněk věřím, co mám syna. Od mimina o úplňku špatně spí, spíš nespí. 

Online continuity
43894 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 21:10

Fiction to došlo i mě, ale řekla bych, že to bylo za trest. No, zas chtěl někdo predvest, kdo je tady šéf. 

OliveOyl vlastně měli holky nakonec štěstí,že je dnes konec měsíce. 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 21:11

OliveOyl to je strašný

Offline OliveOyl
1976 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 21:23

continuity asi fakt za trest, ale ony se zeptaly úplně slušně a naprosto logicky, já taky nechápu, proč jdu na internu a ne na svoje, sotva jsem se zapracovala, tak zas budu koukat jak z jara a v lednu co?

edit: s tím koncem měsíce máš pravdu, to mi ani nedošlo :)

Offline OliveOyl
1976 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 21:28

Fiction co by ne, sester je všude mraky

49497 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 21:28

OliveOyl myslíš že je za tím závist nebo proč? Fiction jestli se takhle k sestrám chovají všude, tak se nedivím že jich je málo nebo byste u nich mohli udělat nábor, třeba mají nějaké utajené přebytky

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 21:31

OliveOyl No tohle přesouvání nechápu a nesnáším. A v téhle situaci už vůbec ne. 

Offline Fiction
1655 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 21:48

OliveOyl No je to hrozný, máš nějakej svůj kolektiv, zažitý systém...a za odměnu za práci na covidáriu... tě šoupnou jinam.

viktorka_od splavu tak to je dobrý nápad, ukradnu od OliveOyl sestry....

Online Evaeva
příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 21:49

OliveOyl jako vážně?! Docela mě překvapuje, že vůbec nějaké sestry máme.

Offline dzizisketa
9057 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 21:52

OliveOyl

JJá mám trochu pochyby, zda je takový postup tak snadno možný, změna místa výkonu práce, náplně apod. je přesně legislativně ošetřena 

49497 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 21:56

dzizisketa přesně nad tím už chvíli přemýšlím, že ty sestry to asi mají jinak, v běžné firmě to možné není vůbec

Online Evaeva
příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 21:58

viktorka_od splavu asi záleží, jak přesně je to v té smlouvě popsáno, ne? Místo výkonu bude předpokládám ta která nemocnice a ne přesné oddělení.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 21:59

K štatistike o splne a pôrodoch. Ja tomu verím, lebo som druhého rodila takmer na chodbe, do pôrodnice nás len doobeda prišlo rodiť 8. Ďalšie dni už tak jedna až dve za deň. Kamarát mi potom písal "nechápem ako je možné, že 4 moje kamarátky porodili 5 deti v jeden deň"

Offline Ounz
20549 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 22:01

OliveOyl tyjo, docela čumim, co se to děje. Někdy mám pocit, že zkouší, co všechno si ještě můžou dovolit.. 

49497 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 22:10

Evaeva no to asi ano, ale v žádné firmě kde jsem kdy pracovala jsem takhle obecnou pracovní smlouvu neměla, skoro mi to přijde až proti zákoníku.. nejde o místo výkonu práce ale pracovní zařazení.