Karja mobil a la pevná linka a telefonní budka, já se picnu
, fakt máš talent vystihnout situaci minimem slov s maximem vtipu..! A jooo, bývalý muž takhle mobil taky používal, od té doby, co je bývalý, se dost zlepšil, asi pochopil, že když volá ex-ka, tak jde do tuhého.. ![]()
Stěžovací vlákno
Lamicka tlapkam, dnes byl nějaký divny den, dva v práci máme migrénu a ještě na mě vyjel obchodní ředitel na poradě. Celkově to bylo docela napjatý, úplně bezdůvodně bych řekla. Asi skvrny na slunci.
Ale řvát na sebe nenechavej, já bych se skusila ohradit napriklad: prosím, kdyz křicite hrozně mi praská v telefonu, tak pořádně nerozumím. Kdysi mě to naučila psycholožka, když na mě řval zákazník, ale to bylo opakovane, takže jsem měla šanci se na to i psychicky připravit.
Zarinya dekuju
no bylo by to řešení, ale obávám se, že to se nestane...
continuity ty skvrny potvrzuju. Muž se vzbudil nějaký nevrlý, děti tu střídavě řvou od rána, teď řvou oba, naštěstí už na muže, teda.
continuity díky, asi jo, protože se vyrojily přes den další problémy, sice samé drobnosti, ale 100x nic umořilo osla...
Lamicka Mně v roce 2005 jeden debil řekl, že nic neumím, já jsem se složila, už nikdy nechtěla dělat NIC, co se týče designu apod. Tomu, že nic neumím, jsem věřila až do minulýho roku.![]()
Řvousenka no to me uz taky napadlo,ale to bych mela kovid uz dva mesice!
Luna to je strašné! Debil. Hlavně, že to dobře dopadlo, děláš krásné věci ![]()
A děkuju všem za podporu, asi jsem nezmínila všechny.
Víte, co je nejšílenější? Že jsem tu věc odpoledne posílala bez jediné změny...
Lamicka ve chvíli, kdy by me v práci cokoliv dohnalo k slzám, vím, že musím pryč. Držím palce. ![]()
Lamicka continuity Tak dneska je úplněk a ještě zatmění v 10:29 To asi bude ono. Vliv na lidi to má určitě a v téhle době, kdy už tak je napětí, ještě víc.
Renusatko tak mně je úplně příšerně blbě, buď jsem těhotná, nebo mám kovid s nějakými neobvyklými příznaky - takže budu věřit, že je to ten měsíc a že se zítra probudím plná sil.
Prý je to pověra, ale dcera se za úplňku narodila a porodnice praskala ve švech.
Mohučanka hele pověra to není, mě ty úplňky vůbec nedelaji dobře a to je nesleduji. Vždy to zistím až zpětně, že je úplněk.
Luna Prosím, připomínám se, že chci tvůj obraz! Možná debil říkal, že nic neumíš, ale to nic je nádherné!
Mohučanka Já jsem v porodnici dělala a pověra to není. Úplněk, bouřky a prudké změny počasí.
Mohučanka i mně je blbě, těhotná nejsem a covid snad taky nemam
Renusatko bourku potvrzuji, nás s dcerou nechtěli pustit domu, že nepribira, v noci byla bouřka, matky ležely i na chodbě, ráno radostne zahlasili, že dítě přibralo 10 gramů :)))) a mohly jsme jít dom
Nevím jak úplněk, ale porody za bouřky prý souvisí s nízkým tlakem. Nemusí být ani bouřka, stačí výrazná tlaková níže.
Jiná Realita Tak v tom článku se píše, že to může přetrvávat i půl roku, to mě na tom právě zaujalo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY