Catherinne to nemeli ani tak
Ale vzhledem k tomu, ze prisli k bytu za cenu, za jakou by nasli tak akorat panelakovou garsonku v blbe ctvrti, vyklidili to velice radi.
Stěžovací vlákno
Catherinne no ja prave samostatne stojici sporak v rohu mam. Ale na plyn je pripojen hadici, takze vytahnot jde
moora hadice je moderní vymoženost. My teda měli ještě tu trubku, takže ani centimetr.
Máme hadici, takže to odsunout šlo
nenavidim ten sporák a chci novou kuchyň, prej na jaře, tak jsem zvědavá
Potrefenáhusa držim palce
Ounz no trochu bojim, ještě mám v paměti loni tu koupelnu...
Potrefenáhusa tyjo! Ale já věřim, že to pujde :)
stěžuji si, že kuchyňář tři měsíce sliboval, a když mělo dojít na realizaci, uchýlil se do ilegality a přestal mi brát telefon. Tak jsem zas na začátku..![]()
SunEclipse To mi taky drásá nervy.... muž tomu říká česká servisní poušť ...
Ja do dneska zasnu, jak se nam podarila rekonstrukce naseho venkovskeho bytu. Osekaval se polystyren ze stropu, malovalo, nastrikavalo topeni a kovove zarubne, delala se drevena podlaha, nova kuchynska linka a nove dvere vcetne bezpecnostnich vchodovych a bylo k tomu potreba trochu presekat elektriku . Vzdycky jsme si jen vybrali material, domluvili, jak to ma vypadat, dali remeslnikum klice od prazdneho bytu a oni pracovali, predavali si klice a vsechno udelali uplne perfektne. Co bylo potreba, vyridilo se mailem a telefonem, za celou dobu jsme tam byli asi 3x, hlavne kvuli novym elektrickym jisticum a tem vchodovym dverim. V Praze by neco takoveho asi vubec nebylo mozny a jeste by to stalo 2x tolik. Sice jsme taky sehnali sikovny lidi na opravy, prece jen za tech 12 let uz bylo na baraku leccos potreba, ale vsechno se dojednavalo o dost sloziteji.
SunEclipse jestli tě to uklidní, je to ta lepší varianta. S kolegyní přestal truhlář komunikovat v polovině akce. Většinu kuchyně má, ale stále jí chybí několik dvířek.
SunEclipse Paris s námi přestala komunikovat stavební firma po vybrání zálohy na poslední čtvrtinu domu. Už jsme ty peníze neviděli a sehnat někoho, kdo to dokončí, byl taky horor.
Pinot Noir Ty jo! Tak to musel být horor.
Pinot Noir ježiš už mlčim
tady naštěstí ode mě neviděl ani korunu, tratil on, protože tu dvakrát byl měřit a i nabídku na výměnu dvířek sepsal.
udělalo se mi něco divného na palci u nohy.
rudý svědící bolák. nebo něco mezi svědící a bolící. vypadá to trochu jako omrzlina. mám to tam už několik týdnů, nemizí to, nic na to nepomáhá a nevím, co s tím.
ke kožní jsem zatím nešla, protože naše kožní je hrozná, ani by se mi na to nepodívala a předepsala by mi kortikoidy nebo něco takového (ona se opravdu na problémy pacientů nedívá, což u kožní lékařky nechápu). pořád jsem myslela, že to přejde samo, že je to třeba z bot...ale nepřešlo, spíš bych řekla, že je to i horší :(
Jiná Realita nemůžeš tam mít zapíchnutý nějaký vlas, chlup, cokoliv miniaturního? Jak já tenkrát skončila den před silvestrem na chirurgii, prst bolel, byl červený...
Pinot Noir to muselo být na infarkt
Jiná Realita taky mě napadnul zapichnutej vlas nebo chlup, není to dobře vidět a dost to bolí
Catherinne Potrefenáhusa uz jsem to prohlizla i lupou
a nic jsem nenasla.vypada to proste jako ta omrzlina,na rozdil od stipance je to totiz leskle.obkladam to octem,bylinnymi kapkami,a nic.porad stejne.ten chlup nebo proste nejake teleso by podle me uz hnisalo,je to uz fakz dlouho.
Jiná Realita Nechci strašit ani diagnostikovat, jak ta tvoje kožní doktorka, ale nemohl by to být ten "covidový prst"?
https://echo24.cz/a/S2TSa/covidove-prsty-pretrvavaji-i-pul-roku-po-nakaze-ukazuje-studie
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my