Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
35596 příspěvků moje polička 01. prosince 2020 09:14

OliveOyl 

Co to má jako bejt?! Prosimtě, dostali jste aspoň něco za ten covid?

Tady se každej bojí na sestru jen křivě podívat, aby náhodou neodešla... (pročež jsou některý drzý jak štěnice )

Offline barbucha blogger
35596 příspěvků moje polička 01. prosince 2020 09:16

Jiná Realita 

Kamera je dobrý řešení.

Co je to za rasu btw?

Offline Jos
příspěvků moje polička 01. prosince 2020 09:32

Jiná Realita Tak do budoucna popremyslejte o kotci, kor u hlidaciho psa. O tech hot spots jsem nikdy neslysela teda, jako nas nelezi u krbu, ale na studene podlaze v nevytapene chodbe, ale v pohode zvlada i dum u mych rodicu v praze. Nekteri lide maji i fundlaky na gauci . Ze to furt zminuju, ale co jsem koukala, tak je jen malo plemen jeste chladnomilnejsich, mozna tak samojed, lajka, malamut (husky psy ma kamarad musher i v posteli). Nas taky smrdi jak des, ale to je asi to nejmensi. Kdyby mi nekdo mozna travil psa a ten byl bez dohledu, tak z toho nespim. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 01. prosince 2020 11:06

Jiná Realita Nemyslím to nijak rýpavě, ale co dělá takový pes v létě? Kolikrát přece i v noci je přes 20 a ve dne 35. 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 01. prosince 2020 11:45

No mě fakt trefí šlak!!! Už tak třetí měsíc vybírám polici do pracovny, specifický požadavky na rozměry mi ten výběr dost komplikujou, takže třeba v ikei a podobných spolehlivých zdrojích nic a musím se probírat fakt obskurníma eshopama, k tomu bych samozřejmě chtěla, aby to nějak příčetně vypadalo a nestálo majlant, no děsná anabáze. Nakonec včera konečně najdu po všech stránkách vhodnej regál, chvíli to sice vypadá, že ho nikde nemají, ale nakonec se ho dopátrám nečekaně na Alze, píšou skladem v počtu víc jak pěti ks. Zvolám sláva, ale objednání si bůhvíproč nechám na dnešek. No a dneska jdu konečně objednat a ono to nejde, protože ten regál v Alze přes noc změnil stav z Skladem na Prodej skončil a už nejde zakoupit. Achjo!!! 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 01. prosince 2020 12:45

Renusatko jenže v létě není mokrý z venčení. kombinace mokrý kožich + teplo působí právě ty hot spoty, je to ze zapaření, ne z horka.

je to hovawart. barbucha Jos a hovawarta nevyfénujete, když se pořádně vyválí ve sněhu, ten schne do druhého dne.

a hot spoty jsou teda zlý, začne to malým kolečkem, pes líže líže líže, a pokud si toho večer nevšimnete, tak do rána si rozlíže kožich na polovině zad. pak musí mít límec, třeba 10 dnů, a pes u nás doma s límcem je masakr, protože do bezbariérové domácnosti máme daleko :( to už bych nikdy nechtěla zažít.

Offline Potrefenáhusa
38661 příspěvků moje polička 01. prosince 2020 12:58

Jos fundlak v posteli je teda pro srdcaře, kamaradi maj a jakoze se psů neštítim, tak tenhle fakt smrdí jak ďas.bydlej v podhůří orlickejch hor a dovnitř taky nechodi, v létě jsem ho zažila jen úplně zdechlýho krom večerních plaveb v řece

Offline Potrefenáhusa
38661 příspěvků moje polička 01. prosince 2020 13:00

Jiná Realita hot spot je hruza, my to naštěstí nemeli, ale u nás v parku na to hodně trpěl jeden zlatej retrívr 

co ho někam zavírat aspoň na omezenou dobu, jestli se trávení nezlepší?

Offline viktorka_od splavu
49172 příspěvků moje polička 01. prosince 2020 13:01

Potrefenáhusa my jsme v rodině měli taky novofundlanďana, teda fenu, jako mazlíka a nesmrděla vůbec, resp. ne víc než jiní psi. ani jsem neregistrovala nějaký letní potíže. ale může to být tím, že byla od štěněte v domě a ne venku

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 01. prosince 2020 13:48

Jiná Realita Psa nemám a nikdy jsem neměla, tak tohle vůbec nevím.

Novofundlanďana jsme měli u babičky, když jsme byli malí, ale ten dovnitř nešel nikdy. Taky měla dlouhosrstou kólii a potom už jen podvraťáky. Jestli smerděli, to už si nepamtuju, ale naši nesnášeli, když jsem se po nich pořád válela. Možná to nebyl strach, ale smrad

Offline Liesel
1658 příspěvků moje polička 01. prosince 2020 14:16

Udelal se mi na rtu obri opar

Offline zlatahouba
482 příspěvků moje polička 01. prosince 2020 14:26

OliveOyl můžeš mi tu situaci prosím dovysvětlit? moc tomu nerozumím. Já jsem byla taky teď 2 měsíce dobrovolně v covidáriu, od 1. se vracím na své původní pracoviště na vlastní žádost, bez problému. V covidáriu zůstávají převážně zaměstnanci původní interny a Ti, jejichž oddělení jsou ještě zavřené. Až se zavře covidárium, všichni se přesunou na svá původní pracoviště.

Offline Jos
příspěvků moje polička 01. prosince 2020 16:04

Jiná Realita Potrefenáhusa 

Fundlak schne taky nekolik dni, mame na nej specialni fukar s megavykonem a ani ten ho uplne nevysusi. V lete jsem psa vzala do salonu a ta slecna na nas vzpomina podle me dodnes .Ale na chodbe spi i mokrej a tuk tuk, problemy nema. Mne teda smrdi i nasi retrivri, ale nevadi mi to. Vsichni tihle psi jsou navic od prirody prasata, takze projdou kazdou kaluzi. Znam i vyvonene fundlaky, ale ciste v byte mi to prijde uz tyrani. Jinak my zijeme uplne v horach, uz mame vrstvu snehu a pes je v sedmem nebi. V lete je vic doma nez venku, ale zvlada to dobre. Musim se priznat, ze porizeni tohohle psa byl muj nejvetsi sen uz od detstvi a on je proste pan uzasnak

Offline Potrefenáhusa
38661 příspěvků moje polička 01. prosince 2020 16:20
Reakce na Renusatko:

Možná to nebyl strach, ale smrad

určitě ne!

Offline OliveOyl
1960 příspěvků moje polička 01. prosince 2020 16:24

zlatahouba u nás se zavřelo jedno ze tří covid oddělení, ale vrchní z interny nebo ředitelství nás odmítli uvolnit na původní pracoviště a rozstrkali nás po ostatních covidech a internách (žádnej nedostatek personálu tam není potřeba vykrejt)

no a pak se teda někdo zeptal, proč to tak je...

barbucha myslíš na jaře? Nakonec něco jo. Hele, a chcete mě? Jsem poslušná, čistotná, málo žeru a hodím se k dětem i starším lidem

Offline OliveOyl
1960 příspěvků moje polička 01. prosince 2020 16:27

Liesel lituju Tě, ale zapomněla jsem proč. Kuš!

Offline Liesel
1658 příspěvků moje polička 01. prosince 2020 18:11
Offline andulka01
12780 příspěvků moje polička 01. prosince 2020 18:35

Jdu sem s kravinou oproti ostatním, ale když už jsem se dokopala... Moje mladší sestra jakoby zmaloměštštěla (strašný slovo). Často mi dává najevo, jak dle ní žiju nesprávným způsobem života, zatímco její rodina ano. Všechno jedovatě okomentuje. Vstanu o víkendu pozdě a snídám skoro v poledne? I když se jí to vůbec netýká, okomentuje jak je to divný. Jdu na procházku místo oběda? Nojono, zase musím mít něco extra. Jedu na podzim na plachetnici? Jo táááák, pani má cestovatelskou... aco jako na tý lodi chceš dělat? Zapomenu si doklady a hned se tváří že mě postavěj ke zdi a zastřelej...

Co to je jako? Ta holka jakoby úplně ztratila veškerej nadhled. Vím, že to částečně chytla od svého muže, ten takhle peskuje svého staršího bratra. 
Už se i vyhýbám, nestojím o napomínání, o shazování. A dost mě to mrzí, třeba teď mě to úplně vykolejilo v dárkách na Vánoce - nemám nejmenší chuť pro ni něco vymejšlet.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 01. prosince 2020 18:39

andulka01ja v tom vidim zavist.....

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 01. prosince 2020 18:47

andulka01 vím, že je to stížnost a asi nečekáš rady, ale asi bych s ní o tom promluvila. Možná si to vůbec neuvědomuje, jak to působí, třeba to z ní vyletí, ani neví jak. Soucítím, my se se sestrou dost odcizily za poslední roky a hodně mě to mrzí.