Alena_In Kšantovka?
Jo, zapomněla jsem, že před Pandorou byla taky obligátní fronta, ale tak patnáct lidí, víc ne. Já myslím, že ono se to teprve rozběhne....jsem ráda, že mám dárky už doma, ale to každý rok, když se zadaří včas.
Stěžovací vlákno
MP Meri já se teď vrátila z hradeckeho futura, lidí tak normálně, nikde fronta nebyla. Ale není tam pepco atd. V c a a sleva 25% ,na vše.
Garfie Já nepotřebuju ani tak dárky, spíš se tak nějak už neúnosně nakupilo pár drobností hlavně pro dítě, chybí mu ponožky, spodní prádlo, potřebuju pár věcí v papírnictví ... nechce se mi to řešit online přes x obchodů. No ideální kandidát na tu frontu v Pepcu ![]()
Mně ani nevadí si vystát někde vevnitř frontu (bude to bez dítěte, takže mi to zní jako fajn program), to spíš že bych nerada mrzla někde před obchoďákem nebo se někde tlačila na lokty.
MP Meri Na Andeli až na Tiger a Tescomu žiadne rady. Ľudí tak nejak bežne, ani v Tescu nebola fronta. V niektorých obchodoch ani nerátali počet osôb. Víkend ale nedokážem odhadnúť.
A neviem či to niekoho zaujíma, ale budú tam otvárať Gap.
paktofonika Díky, do Tigeru nejdu, nějak mě nastvali tím otevřením v průběhu lockdownu, ačkoli na to asi měli právo.
Jinak jsem dnes večer zaskočila od centra a celkem v pohodě. Fronta byla asi jen před Zarou.
paktofonika Díky, do Tigeru nejdu, nějak mě nastvali tím otevřením v průběhu lockdownu, ačkoli na to asi měli právo.
Jinak jsem dnes večer zaskočila od centra a celkem v pohodě. Fronta byla asi jen před Zarou.
MP Meri nevim, jak je to ted, ale pred tydnem (jako kazdou sobotu) vyrazim do mistniho oc. Chodim teda jen do dm a do delmartu a v devet rano jsem tam pokazde uplne sama. V delmartu me to neprekvapuje, ale v tom dm to neni bezne, tak mi to za privstani ted stoji. Taky bych potrebovala dost veci, rozbila se nam spousta nadobi, deti potrebuji takove ruzne prkotiny typu ponozky... no jestli v pepcu nebude tlacenice, tak tam jdu taky![]()
MP Meri Tak to bude v pohodě. Já se vydala před otevřením školy do Tesca synovi pro rukavice, během lockdownu nosil ségřiny s kočičkama, ale do školy už jsem ho té potupě nechtěla vystavovat....takže v Tescu na štendru tři opuštěné čepice a jediné rukavice v kompletu pro cca roční miminko...![]()
paktofonika Gap na Smíchově? To je dobrá zpráva, protože Chodov mám poněkud z ruky a většinou se mi tam moc nechce.
paktofonika díky za info, GAP je přesně pro me
andulka01 nedelala bych si moc nadeje, kdykoliv sem byla v evrope v GAPu(slovinsko, chorvatsko), byl to ohavnej obchod s hnusovecma. I ty cesky stranky nemaj to samy zbozi jako ty klasicky gap.eu, nebo teda alespon v detskym ne, co jsem ted koukala.
andulka01 od 5. do 9.12. Je 30% sleva na gap s kódem 30yvona. V eshopu i na pokladně v obchode. Je to na instagramu yvony malerove krainove
Tulipe :-( to máš asi (bohužel) pravdu. Nebo ve hře zůstává ještě Zalando.
Garfie Před Pandorou jsem vídala frontu i v necovidové době. A nikdy jsem nepochopila, co je na Pandoře tak úchvatného
.
andulka01 Které máš džíny? Já koukala na ty girlfriend a cigaretové.
whiskas To asi nikdo, už se to tu probíralo mockrát. Možná jednu dobu hrozně frčely ty jejich náramky, ale myslím, že to už je pryč...
whiskas Ty girlfriend. Koupila jsem je před lety v Londýně a unosila do úplného konce, teď jsou z nich rozervaný kraťasy. Ten model už nedělali, ale teď to vypadá že jej vrátili do nabídky. Pro mě úplně nejlepší džíny ever!
andulka01 Díky. Taky se mi líbí, jen ještě zkoumám velikost napříč GAP e-shopy :-D.Na USA webu jsou i recenze, co se velikostí týče, ale ani to samozřejmě není směrodatné. Tak budu věřit tabulce. Ovšem k těm tabulkám: včera jsem nakoukla na Astratex, protože tady jede jakási jejich úžaná podprsenka a když mi po vyplnění údajů vyšla velikost 70 D, tak jsem trochu znejistěla, vzhledem k faktu, že A a nikdy jinak
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my