Moje babička si strašně přála takovou tu deku /fusak k televizi. Tak ji od Ježíška dostala. A po nějaké době mi vypráví, jak to rozstřihla, protože se v tom nedalo chodit. No ty voe, chodit se v tom fakt nedalo, chtěla to k zabalení u televize...
Pak si přála flanelové povlečení, dostala ho. Po čase zase:musela jsem to rozstříhat a přešít. Bylo to blbě ušitý. No, tak asi jo...
Další přání - baloňák. Co myslíte? Rozstříhala, přešila.Zásadně už jí teď dávám jídlo.To nestříhá...Ale třeba z Fuetu udělá pomazánku, tak aspoň rozemele, když nejde stříhat ![]()
![]()
Stěžovací vlákno
clothilde souhlasim s crazydaisy ....to je smutny.
EDITH4B Fuet mě dorazil. Babička je vtipná :o)
EDITH4B co takhle plechovou krabici na susenky? Ma nuzky na plech? ![]()
EDITH4B babicka je husta![]()
DruI Pinot Noir Kokoska Zarinya 711990 babička je fakt zlatá. Ale někdy si koleduje
Nůžky na plech samozřejmě má. Ale fakt je, že nejlepší dárek je obrovská plechová krabice perníků z Norimberku
. Krabice se následně využije na šití :nitě jehly, NŮŽKY... ![]()
EDITH4B fuet ![]()
Jo a s tím stříháním-vždycky remcá, když dostane kytici květin. Tak jsem v Ikee nakoupila ty fejkový. Pogratulujeme a předáme dary. Najednou koukám, šmátrá v šuplíku, vyloví nůžky a začne ty fejkovky stříhat. Povídám "co děláš babi?!?!"a ona:" no stříhám ty stonky, aby aspoň chvilku vydržely, ne?! "![]()
Jooo, loni jsem nákladala domácí utopence... Po svátcích mi volala. Udělala z nich "výbornou polívku". Fuj teda. Konec s ní.
EDITH4B Babička je svérázná ![]()
Tulipe to každopádně ![]()
EDITH4B S takovou strihaci babickou nemuzes byt nic jineho nez kadernice, to je primo geneticka sudba ![]()
Kokoska no hele, původně jsem šla na textilní průmyslovku-návrhářství. Což jsou taky ty nůžky
. Takže asi máš pravdu...
Jedna moje babička si na Vánoce nikdy žádný dárek nerozbalila. Rozbaluje se u nás postupně, aby všichni viděli co kdo dostal. Ona vždycky viděla co rozbalila druhá babička, rozhlídla se po své hromádce, vyhodnotila který balíček je nejpodobnější a zahlásila "to ani nemusím rozbalovat, to je určitě to samý co teď rozbalila Maruška!" A balíček odložila. Když umřela a vyklízeli jsme její byt, opravdu byly dárky třeba za 10 let všechny zabalené. Nerozbalila si je ani v klidu doma. Bylo nám to taky trochu líto, ale teď je z toho naše rodinná tradice a její hláška se zopakuje každý štědrý večer mockrát ![]()
Karja Uvidime, jak budu po zitrku vyrovnana.
Mysli na me!![]()
Luna držím palce,neboj, dobře to dopadne.
Luna Budu na tebe urcite myslet! A palce drzim!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my