Kokoska nie, vo štvrtok som riešila, že jej nejde internet, nech to vyriešim, nakoniec som zistila, že si vykladala nohy na krabicu pod stolom a tým kopala do krabičky so sietovym káblom, čím ho uvoľnila, ale chápeš, prišla som na to po polhodine zisťovania, čo by tomu mohlo byť a kým som restartovala router, vypla som tým otcovi TV! Potom mi povedala, že obaja majú napísané e-recepty a treba ísť do lekárne a že mám jej ísť do Lidla kúpiť tielka (pánske, lebo dámske XXL), recepty som vyriešila on-line a do Lidla som chcela ísť, keď sa malý vyspí. tak o 4 mi volala, že otcovi je horšie a čo má robiť, nech to nejako vyriešim. Tak nakoniec k nim išla sanitka. V piatok mi volala do roboty, že musím ísť otcovi po papierový recept do nemocnice, aj mu to vybrať (antibiotiká) a že veď vie, že už neucim, bola som naštvaná, lebo ja nielen učím, ale sa aj pripravujem a opravujem. Mám znížený úväzok kvôli nim! Takže 11.30 som nasadla na metlu a letela po malého do škôlky, potom autom do nemocnice. A dnes som si myslela, že mám voľný deň, tak si otec namočil mobil do vody a nevedia vybrať Simku a nech ich zachranim. Ale to znamenalo zas vychystat dieťa a ísť do ku ním riešiť, polievka sa varila na sporáku, ale plánovaný ryžový nákyp sa nekonal, nemala som na to čas. Tie tielka som jej tiež objednala online, dámske a otcovi nový mobil.