Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline tv
4193 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 11:43
Reakce na andulka01:

whiskas Ty girlfriend. Koupila jsem je před lety v Londýně a unosila do úplného konce, teď jsou z nich rozervaný kraťasy. Ten model už nedělali, ale teď to vypadá že jej vrátili do nabídky. Pro mě úplně nejlepší džíny ever! 

​Muzes mi prosím poslat odkaz?

Offline whiskas
20930 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 11:51

tv Nejsem andulka, ale myslím, že to jsou tyhle.

Offline whiskas
20930 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 11:52

Agentka myslím chválila i GAP kompresní legíny, ty jsem našla na Zalandu.

Offline letfenixa
10833 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 12:23

Fakt ma moji rodičia vyčerpávajú, dennodenne niečo musím riešiť, a keby boli aspoň nápomocní, ale mama je šéf a otec tvrdohlavý a urážlivý.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 12:33

Tulipe 711990 to je škoda. Ja som ani nevedela, že je otvorený na Chodove. Som tam dlho nebola. 

edit: teda bola som tam v lete, ale ja už mám naučenú krátku cestu do COS a spať :D

Offline Kokoska
34630 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 13:04

letfenixa a taky chteji, abys resila neco, co nemuzes ovlivnit? Mne naposled mati volala, ze XY je jeste v praci a ze rekl, ze nemuze jit domu a najist se, protoze musi neco dodelat. A ze je to strasny. Bylo asi 7 vecer a rozjizdela se nejaka nova akce, kdysi jsme v podobnem pripade chodili v 1 v noci domu a v 7 rano byli na place. Nejak ji to neuspokojilo.

Offline letfenixa
10833 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 14:34

Kokoska nie, vo štvrtok som riešila, že jej nejde internet, nech to vyriešim, nakoniec som zistila, že si vykladala nohy na krabicu pod stolom a tým kopala do krabičky so sietovym káblom, čím ho uvoľnila, ale chápeš, prišla som na to po polhodine zisťovania, čo by tomu mohlo byť a kým som restartovala router, vypla som tým otcovi TV! Potom mi povedala, že obaja majú napísané e-recepty a treba ísť do lekárne a že mám jej ísť do Lidla kúpiť tielka (pánske, lebo dámske XXL), recepty som vyriešila on-line a do Lidla som chcela ísť, keď sa malý vyspí. tak o 4 mi volala, že otcovi je horšie a čo má robiť, nech to nejako vyriešim. Tak nakoniec k nim išla sanitka. V piatok mi volala do roboty, že musím ísť otcovi po papierový recept do nemocnice, aj mu to vybrať (antibiotiká) a že veď vie, že už neucim, bola som naštvaná, lebo ja nielen učím, ale sa aj pripravujem a opravujem. Mám znížený úväzok kvôli nim! Takže 11.30 som nasadla na metlu a letela po malého do škôlky, potom autom do nemocnice. A dnes som si myslela, že mám voľný deň, tak si otec namočil mobil do vody a nevedia vybrať Simku a nech ich zachranim. Ale to znamenalo zas vychystat dieťa a ísť do ku ním riešiť, polievka sa varila na sporáku, ale plánovaný ryžový nákyp sa nekonal, nemala som na to čas. Tie tielka som jej tiež objednala online, dámske a otcovi nový mobil.

Offline Fakirka
2224 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 14:42

whiskas hele, já mám taky celkem malá prsa, ale já jsem spokojená, velká se mi nelíbí. Aspoň můžu chodit v létě bez. No a nosim 70d nebo někdy 75c. Košíčky A jsou podle mě na úplně plochou hruď. Ale mít takovou, tak nenosím žádnou. Ledaže bych si nějakou kapku vycoanou chtěla hrudník vylepšit. 

Offline whiskas
20930 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 14:46

Fakirka Já si taky nestěžuju, i když s pokročilejším věkem už ani ta malá nejsou bez podprsenky to pravé :-D. Ale zase nikde nepřekáží . Já mám ale opravdu A a širší hrudník. Nicméně, ze zvědavosti někde ty větší košíčky vyzkouším, ale myslím si, že se pokorně vrátím k A. Mám jednu B (T-shirt bra) a ta je o.k., ale větší košíček už by byl velmi, velmi prázdný :-D.

Offline whiskas
20930 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 14:51

letfenixa Tlapkám, opravdu. Můj otec si vše řeší sám, pomoc odmítá (což mě kvůli jeho zdraví drtí), máma bohužel jen remcá, ale sama neřeší nic a čeká, že vše vyřeší táta, nebo já. Bohužel je tak zvyklá a je to dost úmorné, navíc je tvrdohlavá, vše ví nejlépe, ale jen v teoretické rovině. Když jí řekneš, že nemá pravdu a dokonce to doložíš důkazy :-D, tak se urazí. A je to čím dál horší. Komunikace v podstatě nemožná, pokud nemáš stejný názor. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 15:02

letfenixa hrozne te lituju. Ja mam momentalne neco podobneho doma uz 3/4 roku. Ve ctvrtek jsem mela HO a dotycna vydedukovala, ze bych mela umyt okna, kdyz jsem doma. Takze celou stredu mi to valila do hlavy, ve ctvrtek 5x zavolala (v prubehu online meetingu) a do ted posloucham, ze uz mohly byt. 

Ted je urazena, bo jsem ji rekla, ze je myt nebudu a ona je tu jen host.

Ze mam v patek volno, abych sla k lekari jsem zatajila.

Offline Garfie
28406 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 15:29

Candance Bože, fakt upřímnou soustrast, to je na palici. 

Já jsem tak ráda, že tyhle věci jsou hlavně na bedrech sestry, která s mámou bydlí. Tcháni jsou naštěstí (zatím) totálně samostatná jednotka, která nás vlastně k životu moc nepotřebuje....

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 16:02

Garfie je ale toto je jen slaby odvar. 

Offline Garfie
28406 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 16:33

Candance Mne je to prave jasne, dovedu si ti predstavit. Kamaradka bydli s tchyni, jedineho syna mela jako svobodna matka, asi nemusim pokracovat, tam jsou vztahy uplne patologicky...

Offline rasaNori
8820 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 16:54

Uaaa tchani protoze jsou v laznich, tak u nich v dome je ted prababi, topi jim a hlida psa. My si v nedeli meli vzit psa, a babi mel domu odvezt svagr. Ten je v karantene, takze ja budu muset krom psa poresit i babicku a odvezt ji s celym cirkusem domu. Moje mamka ma zitra prijet k nam, a ja se ji dnes ptala v kolik chteji jet domu, ze to musim prave sladit s odvozem babi. A mamka zacala a to tam nemuze zustat a topit dyl? A to ji nemuze odvezt nekdo jiny, treba svagrova (ta v karantene) a po asi patem podobnem dotazu jsem uz vyletela a rikam prosim te neres tohle, ja chtela vedet jednu jedinou vec! Jestli se tohle bude vekem zhorsovat tak me porazi

Offline letfenixa
10833 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 16:55

Candance je to hrozne náročné

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 16:59

rasaNori jezis to je u nas furt. Ja neco reknu manzelovi a ona dobehne s 30 dotazy a upresnenimi. Ja uz neodpovidam...

Jinak musim rict, ze manzel se fakt snazi a brusli mezi nami a postavi se na moji stranu nebo nikam ale to je minimum.

Bohuzel se mu snazim uz nestezovat a fakt se to tim proti ni sklada. 

Offline letfenixa
10833 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 17:04

rasaNori bude sa to zhoršovať!

Offline rasaNori
8820 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 17:04

Candance tak dik, moc optimismu jsi mi do zil nevlila. A navic trpelivost neni me druhe jmeno, takze je to obcas traskave...

A fakt soucitim, nejaky vyhled na zlepseni u vas je nebo to mas na furt? 

Offline rasaNori
8820 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 17:05

letfenixa no ja si to myslim taky