Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline coralline
2303 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 12:23

eM Garfie Aranel Záhada vyřešena. Není to balík pro mě, ale ode mě. Je to reklamace, kterou jsem poslala zpátky, akorát někdo napsal moje telefonní číslo k odesilateli i k příjemci. Uffff

Offline continuity
42637 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 12:32

coralline tak hlavně, když to nedoručí tobě. To se mi už taky stalo a to byla adresa odesílatele preskrtla!

Offline rasaNori
8820 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 12:33

K tem plenkam, mame se svagrovou deti ob rok, ona kluky 4 a 2, ja holky 3 a 1, no a tim ze mela to dite prvni, tak byla pro nas s muzem prukopnici hluchych cesticek. Treba kdyz zacala uz jako detna na navsteve vychvalovat latkovky a desne se divila ze jsme tak prizemni, ze my nad tim ani neuvazujeme (jsem si v tu chvili predstavila ten kybl v tranzitu, jak to doma peru treba po tydnu) a jine veci. Hloupe zaroven bylo ze do me dula nejen ona, ale i tchyne se slovy ze xxx to dela tak, proc to tak nedelas i ty, kdyz ji to vyhovuje. Ja to teda chvili vydrzela a pak jsem jednou vyletela jak raketa a od te doby mam klid a i vztahy se svagrovou jsou vice v klidu. U ni me zase dere pristup k majetkovym a financnim zalezitostem, jsme trochu jinde a obcas ta domluva neni uplne splavna... 

Offline Karja
44419 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 12:36

Myrtila Musis proste delat, ze nic;-). Jakoze ten darek jeste nemas:-D. Ja mam teda jednu vonavku od segry na zachode misto osvezovace vzduchu, ale asi si toho nevsimla, nic nerikala;-)

Offline coralline
2303 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 12:37

continuity Adresu mají správně, jenom tel. číslo je tam kdovíproč moje.

Offline Zuzuli
3708 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 12:41

Reklamovala jsem v alze pul roku starou tiskarnu. Opravili ji a poslali zpet. Coz byl prvni problem, nikdy mi alza na adresu nic neposilala, vzdycky jsem vsechno, i reklamace, vyzvedavala v Holesovicich, takze jsem mela v uctu starou adresu, kde uz nebydlime. Necekala jsem, ze mi nedaji moznost vyberu prevzeti reklamace, ale automaticky poslou. To se podarilo vytelefonovat, adresu zmenit, doslala jsem mail od dpd, ze maji balik v preprave, ale par dni to potrva, maji toho moc... A skoro po tydnu mi dpd pise, ze doslo k poskozeni prepravniho obalu, tak zkontroluji obsah a behem nekolika dni mi daji vedet, jestli mi to dovezou prelepene izolepou a nebo vrati do alzy, aby to reklamovali, ze obsah je rozbity

Offline Garfie
28406 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 13:23

coralline Oddechla jsem si s tebou....ale zároveň jsem tak nějak zklamaná....

Offline coralline
2303 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 13:41
Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 14:29

Já závidím lidem jen peníze, protože mám pocit, že to je poslední věc, která mi chybí ke štěstí a zároveň si ji prostě neumím zařídit. Ale dávám si velký pozor, abych to nikomu nedávala sežrat a samozřejmě jim to zároveň přeju. Ale je to tam prostě

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 14:31

Karja uplne jinej clovek, to nevim...Ale par lidi mi to reklo. Nic zvlastniho pro to nedelam, to nejak samo. 

Offline Aranel
6539 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 15:01

Luna Já mám ten pocit taky.

Offline Karja
44419 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 15:41

Luna To je dobre! Pripadas mi proste uplne jina, takova proste stastna i pres tvy starosti a tak jako vyrovnana a nad veci!

Offline slniecko admin
19500 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 16:11

Myrtila tak ja neviem, ale moji evidentne staromódni a malomeštiacki rodičia ma vždy učili, že povedať niekomu na darček, že to už mám, je vrcholná nezdvorilosť.

Nehovoriac o tom, že na darček nie je žiaden nárok, takže hundrať, čo si za to TY mohla mať iné je ešte väčšia.

A ako chcieť po darcovi aby išiel ten darček vymeniť, tak na to už úplne strácam reč.

Offline andulka01
12780 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 17:01

...a ještě ke všemu se mi exmanžel "sere" do skupiny mých přátel (poté, co předvádí v poslední době si nemyslím, že ho tam chci). Už jsem opustila fcb skupinu kde exhiboval, teď se řeší možné předvánoční setkání. Tak ze mě už stihnul udělat idiota. Blbý je, že organizátor se stal jeho bffe, takže ho na tyhle akce dále zve, i když ostatní ho vůbec nemusej. Mě se prostě nechce před Vánocema řešit takovýhle sračky, pardon my french.

Offline Kokoska
34626 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 17:03

slniecko kdyz mi mama na darek rekla To je hezky, pro me je to skoda, nechces to? tak jsem fakt nevedela, jestli ji to nemam vytrhnout z ruky a nekam schovat. A taky jednou rikala, ze nekomu dala vec xxx, pritom to bylo neco, co mela ode me a ani si to nepamatovala. Jo, nekomu je radost davat darky.

Offline clothilde
2040 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 17:13

Kokoska Moje mati mi jedny vanoce udelala mega scenu, ze darek, ktery dostala nema dostatecnou uroven /dostala damaskove povleceni/.Dalsich nekolik vanoc jsem mivala tres okolo zaludku, jestli darek, ktery vyberu pro matku bude, podle jejich meritek,  na urovni, ktera ji uspokoji... Je to proste slozite

Offline andulka01
12780 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 17:20

clothilde To je strašný... vůbec si nedovedu představit, že by moje maminka dělala scény kvůli dárku. Jako může se stát, že nebude úplně vhodně vybraný, ale pořád je to dárek.

Online Myrtila
5255 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 17:20

slniecko Jaj, ja nikoho nenutim, aby ten darek měnil, jenom jsem bohuzel dost čitelná a je na mne videt, ze neco nesedi, tak priznam, ze tu vec uz mam. Tak ji protistrana sbali a jde vratit. Jsem si jenom postezovala, ze v honbe za prekvapenim se mi tohle stava s jedním člověkem casto. Darky si rozhodne nenarokuju, akorat by mi vyhovoval jiny pristup. I kdyz dostanu neco, co fakt nevim, k cemu mi bude, podekuju a pak si to poresim po svym. Ale cely me to proste dere, protoze nemam tendence shromažďovat veci, ktere nepotrebuju. Taky sama se snazim davat to, co obdarovaného potěší, ne to, co splní nejakou mou predstavu ideálního daru. Proste střet přístupů. Tezko se to asi vysvětluje. 

Offline Kokoska
34626 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 17:21

clothilde to je teda vyssi level. Ja verim, ze ta moje to myslela dobre, ale teda nepotesi to.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 17:28

clothilde To myslíš vážně? Vlastní matka? To už by asi ode mě nedostala nic.