Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Candance
5633 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 17:11

rasaNorija jsem vztekla taky ale snazim se a da se to vedome. Driv by byla tim oknem vyhozena.

O docasnosti si nejsem jista. Po tchanove smrti jsme ji vzali k nam a ona ma furt nejake problemy, tak tu zustava. 

Puvodne se mela s nami prestehovat do noveho domu ale uz jsem manzelovi naznacila a on souhlasi, ze pokud bude sobestacna, bude se muset naucit byt sama. Takze to stehovani rozhodne. Obzvlast pokud se bude mezi nas plest a motat do vychovy. Ja toho toxickeho pusobeni dost bojim.

Online Candance
5633 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 17:12

A ja uz ji vic nechci resit, uz jsem tu za to dostala kapky.

Sice bych si postezovala rada ale radeji ne.

Offline Judith11
111 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 17:40

Offline Mohučanka
7348 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 17:49

Ok, já mám teda podobnou stížnost, i když nižšího kalibru. Mámě se rozbil sporák, kupuje si novej, rozhodla se pri indukci, kterou mám já i ségra, umí na ní vařit. Ale samosebou na ní nemá hrnce, tak jsme říkali, nevadí, tyhle hrnce si vezmi na chalupu a sem si kup indukční, a ne. Prostě NE! Takže teď chodí, nadává, že v noci nespí, jakou s tou indukcí udělala chybu, že si na to musí pořídit 4 redukční plotýnky a vařit v těch nejméně 16 let starých hrncích. 

Online Candance
5633 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 18:05

Mohučanka napsala bych ti, kupte ji nejake k Vanocum ale to nic neresi. U nas by dal nadavala a pouzivala stare a nadavala, ze jsme koupili zbytecne hrnce 

Offline Mohučanka
7348 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 18:13

Candance právě, původně jsem si to myslela, ale po střetu s takovým pro mně iracionálním odporem to prostě nechám být.

Offline viktorka_od splavu
49172 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 18:30

letfenixa achach, tlapkam moc, ja se trochu posmivala manzelovi, ze pozvani na obed znamena 6 ukolu k vyreseni a uz to na me pada taky, tatinek neni uplne zdrav ale maminka byla do 70 fit a vsechno zvladala.. no tak ted behem dvou tydnu je vsecko jinak a ja mam z toho uplny des. navic vidim jak to fyzicke zdravi silene tahne dolu psychiku:-((

Candance uuf muz me obcas popichuje ze si babicku vezmeme k nam a ja kontruju ze v tom pripade se stehuju k mamince:-) no.. asi si nepomuzu;-)

Online Candance
5633 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 19:33

viktorka_od splavu ja mu jeste nerekla, ze si bude muset vybrat ale na jazyku to mam furt. Jedine jeho stesti, ze on ji (kdyz je doma) usmerni a odkaze do patricnych mezi (ne opravdu mi nemusi vykrikovat slova na E, kdyz ma dcera za ukol vymyslet 3 slova na E).Jenze on neni doma porad a ona se urazi.

Zatim jsem mu jen rekla, ze kdyby se jednalo o moji matku, tak by kontretne tchyne byla po tydnu u nas a vysvetlila by matce i nam, ze to neni normalni a ma se zacit starat sama o sebe.

Kdyby aspon nebylo korony a mohla bych ji vyslat na vylet, ke znamym.

Ja chapu, ze se o ni musime postarat ale je to strasne strasne tezke a ubijejici a ona tomu nepomaha a to je nejhorsi.

Offline Kokoska
34630 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 19:50

letfenixa to te lituju. Ja mam obcas pocit, cim dal silnejsi, ze ti "starici" kdyz maji pocit, ze staci zavolat, tak se vypnou a nevyresi ani to, co by mohli. A automaticky predpokladaji, ze vsechno se da zaridit obratem i na vzdalenost 120 km.

Offline Kokoska
34630 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 19:57

Candance ta okna, to je snad nejaka posedlost. Volala jsem nasim, ze mozna v sobotu prijedu se starsim vnukem, ze chceme jit do lesa udelat stromek zviratkum a ze se pak zastavime. Misto neceho jako Radi vas uvidime, kluka jsme nevideli od zari, zaznelo Potrebujem umyt okna a vyprat zaclony. Slusne jsem teda rekla, ze tentokrat urcite ne, ze si chci uzit dite a neco s nim podniknout a navic to v tomhle pocasi nedelam ani doma, protoze jsem pak vzdycky nastydla. 

Offline letfenixa
10833 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 20:07

viktorka_od splavu práve, funguje to, funguje, a zrazu zmena a len k horšiemu

Offline letfenixa
10833 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 20:10

Kokoska je to posadnutosť, tie okná, ja už tie žiadosti úplne ignorujem, doma komplet umývam len v lete, a v inom ročnom období len zvnútra. Mama umývala asi pred 2 týždňami, s tvrdo ľahostajnýn pohľadom som si vypočula, aká som nehodná dcéra, že ju to nechám robiť, záclony z mne neznámych dôvodov chcela vešať pomocou metly , aj keď majú ľahký hliníkový rebrík

Offline continuity
42638 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 20:14

Jak to tu čtu, díky bohu za babičku, co okna sice sama nezvládne, ale zavolá si úklidovou službu.

Offline 4n4
250 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 20:15

Aj, nemáte to lehké, tak pevné nervy. Bydlíme s tchány v jednom domě, mají teda svůj vlastní byt, nikdy to úplně jednoduché nebylo, ale začíná to být taky "zajímavé". Tchán má Alzheimra, zhoršuje se to a tchýně, která kolem něho skákala celý život, byla teď na podzim na operaci kyčle a sama teď potřebuje s něčím pomoct a od něj se pomoci teda nedočká (on by jí tedy nepomohl ani předtím, ale to je jiná kapitola). Vadí jí, že si nemůže dojet sama na nákup, nakoupit si nechá jen něco, aby neobtěžovala, pak útrpně hlásí, že už má teda jen poslední krajíc chleba... objednat online si nechce (a přitom to umí), pořád vzdychá po cestách do Kauflandu. Nechce si nechat vymluvit, že nám nemusí dělat teplou večeři a péct koláče, pak zas vyčítá, že si manžel nevezme v práci očr, aby o ni pečoval.

Offline letfenixa
10833 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 21:55

whiskas vďaka za účasť

Offline rasaNori
8820 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 22:09

Candance jsi svata zena. Ja mam tchyni celkem v pohode, ale bydlet s ni (a ani s moji mamkou) bych fakt nemohla. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 05. prosince 2020 22:16

rasaNori přesně. Sotva si to umím představit s mamkou natož s tchýní

Online Candance
5633 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 22:25

rasaNori ja si to tez vzdycky myslela, pak se to tak semlelo....

Jinak me to posililo? Zjistila jsem, ze jsem schopna necekaneho a ja z ni vzdycky mela trochu vitr a velky respekt. Uz ho nemam, dokazu ji vzdorovat, i kdyz me s... , nenecham si skakat po hlave a ozvu se. A to bych pred rokem nedokazala, sklopila bych hlavu a poslechla.

Offline viktorka_od splavu
49172 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 22:29

Candance eh.. no po tydnu by asi u nas bylo jasno

Offline rasaNori
8820 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 23:19