Nekdy je to jiny mesto sakra nevyhoda, kvuli tomu, abych odvezla nekoho 18 km na vysetreni, jedu dalsich 120 z Prahy.
Stěžovací vlákno
letfenixa Hlavně si to musíme pamatovat, až budeme starý...:-).
letfenixa Hlavně si to musíme pamatovat, až budeme starý...:-).
no, přesně to si říkám
999 já mám taky víno, celou bednu růžovýho frizzante od Vajbara ![]()
![]()
a musím říct, že tě neskutečně obdivuju, ty jsi opravdu úkaz v tom nejlepším slova smyslu ![]()
999 moja mama si nie že nechá pomôcť, ona tú pomoc vyžaduje, ale po jej
To je asi nejhorsi varianta.Tobe preju hodne sil,mas to tezke.![]()
SunEclipse Díky, musím říct, že je to pro mě takhle jednodušší. Vypnu mozek a jedu :-).
Nekdy je to jiny mesto sakra nevyhoda, kvuli tomu, abych odvezla nekoho 18 km na vysetreni, jedu dalsich 120 z Prahy.
presne na toto si kamarad moc chvali tu soukromou sanitku-v tom meste kde ma maminku to pry ma chlapik sanitak promakane, vozi na vysetreni, zaroven i vyzvedava recepty apod, a neni to drahe. akorat pry v nouzovem stavu to jak na potvoru nesmi delat, to nechapu
999 moora moje tchyne (mam ji moc rada) si neustale stezovala na svou mamu, ze to a tamto, ze si neda rict, nenecha si pomoci, ze si neuvari a nemysli ji to... babicce bylo 88 let a do posledni chvile se 100% obstarala, jen kvuli kovidu ji od jara obstaravala nakupy moje svagrova. Tchyne zacina byt uplne stejna, pozoruju to tak 2 roky a myslite, ze to vidi? Nevidi! ![]()
Zarinya ďakujem za podporu
999 moja mama je vzorom vo veľa veciach ... ako ich nerobiť
Ako, ja by som mohla písať denne, teraz som ju viezla z nákupu v Lidli, tak zas mala plno zbytočných komentárov k parkovaniu.
Nebudem písať denne, ale raz za čas to musím vypustiť.
viktorka_od splavu toto by nebolo pre nás riešenie, otec musí mať doprovod aj do ordinácie, lebo sa nedohovori
viktorka_od splavu u nasich je nejaky seniorsky taxi, treba na odber je klidne vezme. Ale do spitalu do sousedniho mesta, kde by musel treba hodinu cekat, nez bude hotovy vysetreni, to nejde. A ted taky asi moc nefungujou. Sanitku by doktorka napsala, jenze ta objede pul okresu a sbira pacienty, takze tech par km jede treba skoro 2 hodiny. A pak zpatky se musi cekat, az budou vsichni hotovy a zase se objizdi okres. A ted v covidu bych k tomu nikoho ani nechtela nutit.
Kokoska jasně, tadyta klasická "sbírací" sanitka je hrozná, ale ty soukromé služby jsou v každé obci jinak, myslím že ta o které píšu je tu , je to právě včetně doprovodu do ordinace, čekání, vyzvednutí léků atd. sama jsem koukala jak to mají vychytaný, asi žádaná služba.
já se asi začnu poohlížet jaký jsou možnosti v brně:-/ ostatně kdyby měl někdo tip, budu ráda - ani ne tak dopravu, to myslím zvládnem, spíš bych uvítala ošetřovatelku která se párkrát do týdne staví provést nějaké zdravotnické úkony a podobně. pokud někdo má zkušenost, předem děkuju!
viktorka_od splavu jo, jen jeste zbyva presvedcit potrebne, ze tu sluzbu fakt potrebujou.
Kokoska já jsem asi typ "matka letfenixa" takže mně nikdo neodporuje, ovšem až já budu stará tak mě děcka buď utlučou, nebo si tu na mě takhle budou stěžovat ![]()
viktorka_od splavu ho- ho, to ja zas odporujem, my sa veľa hádame, ale dlhé roky som počúvala s minimom odvravania
letfenixa no já jsem právě nikdy nepočúvala, to bude ten rozdíl
já vůbec nesnesu dělat něco ne podle svýho, buď to udělám po svým nebo vůbec.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my