Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline moora
8667 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 11:20

Aranel trochu se bojím, že ne

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 11:39

kde se psalo o te vysunute plotynce a bolesti? dekuju opravdu moc

Offline Liesel
1658 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 12:38

Candance dalo by se toho napsat moc..., ale pokud bolí záda, tak opravdu odpočívat, počkat, až akutní bolest přejde a pak si sehnat někoho na srovnání zad (já osobně nedám dopustit na Dornovu metodu - záchrana před operací - utržená plotýnka...). Každopádně vystřelená plotýnka, tlačí na nervy a to může způsobit bolesti nohou (od kyčle až po nárt). Nic těžkého nezvedat, žádné rotační pohyby a suché teplo (nahřívací polštářky, hřejivé náplasti...) chce to čas, nic neuspěchat. Držím palce

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 14:09

Často tady nadavame na Českou poštu. Tak jen abyste věděly, že problém je prakticky vyřešen.

cim-vice-lidi-vyhodime-tim-rychleji-budeme-dorucovat-zasilky/

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 15:31

Dadoo . Tak ať už začnou. Z Nizozemí mi došel balík za tři dny a z Blanska na něj čekám třetí týden.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 15:59

Renusatko můj balíček si udělal okružní jízdu republikou a je zpet v Kralupech, protože dle CP nebydlím tam, kde bydlím a kde mi před 14 dny dorucili jiny balíček

Offline Isca
4888 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 16:06

Renusatko Zatímco balíček objednaný 1.12. ze Švédska dnes via UPS dorazil, a po cestě ještě průběžně hlásil příjezdy a odjezdy z Dánska a Německa, zásilka z Espritu odeslaná 25.11. byla ČP převzata 29.11.2020, statečně zamířila k dodací poště, a míří tam dosud. 

Offline rozarka
4201 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 16:17

Tak mě přišel ve čtvrtek lístek, co mi posílal syn v březnu z dovolené.

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 16:25

Koukam, ze to zacina bejt Zaslana posta v primym prenosu, Vlahos von Rosret prave nastoupil do uradu

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 16:28

Krehutka Isca Jsem teda ráda, že nejsem sama, ale nejvíc mě na tom štve, že to poštovný není nic levného a funguje to takhle. Kde je ny výběr, tak si zvolím něco jiného než ČP, ale všude na výběr není.

Offline Isca
4888 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 16:28

rozarka Vyhráváš  

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 16:39

Úplně je mi blbý napsat, že balík, podány v pondělí dopoledne v Olomouci, byl v úterý dopoledne na naší poště na druhém konci republiky a odpoledne jsem si ho vyzvedla, protože mi z pošty cinkli.

Vše samozřejmě v tomtéž týdnu.

Offline Kokoska
34630 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 16:46

A ja jsem tu psala, jak mi nase pobocka nemuze najit balik, ktery jsem si na ni nechala preposlat z jine posty. Hledali vsude, v pocitaci ho u nich videli, fyzicky nikde nebyl. Po ruznych peripetiich a dohadech mi prisla sms z te prvni posty, ze mam u nich nevyzvednuty balicek. 

Tak jestli si jen posilaji kody do pocitacu a muzou se zblaznit pri hledani neexistujiciho, nebo vozi zasilky sem tam, ani se nedivim, ze nestihaji.

Offline 711990
18311 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 16:47

Dadoo a v tomtez roce?

moora budu si to muset znova precist

Offline marieu
5152 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 17:30

Jdu si postěžovat na svoje rodiče-nehlídací prarodiče. Že jsou nehlídací, bylo asi jasné dopředu. Že budou projevovat zájem o moje děti svérázným způsobem (nejradši by se dívali, jak hlídáme naše děti u nich na návštěvě- zatímco mi např doma stojí práce apod) jsem taky nějak tušila. Ale co nedávám, jsou planý sliby. Na ty byla moje máti expert už v mém dětství a dospívání. Ještě v dospělosti mi slíbila za promoci kurz francouzštiny ve Francouzkém institutu (tehdy jsem jenom "jasně, mami, dík"...). Ale teď to začla aplikovat i na mý děti, asi ve smyslu "slibem neurazíš". Když to bylo prvně, podruhé, ještě jsem mávla rukou. Jenže dorůstají (5 let, 2 a 3/4 roku) a začínají dost poslouchat, co se jim říká/slibuje. Dneska se celý den těší na první přespání u babičky, které bylo přislíbeno včera, mají sbalený batůžky a pak přijde lakonická smska "sorryjedemedoprdeleproněco" (pardon my french) a obě malý mi tady usedavě pláčou, páč od rána nemelou o ničem jiným. A to si naštěstí nepamatujou, že jim byl už dřív přislíben celý pokoj v podkroví pro přespávání a palanda s klouzačkou (wtf?). Výlev, já vim, ale jsem bez sebe

Offline Malenge
4833 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 17:37

marieu  chudinky malé. A jak budou dorůstat, budeš s tím muset bojovat víc a víc. A nejde to nějak korigovat hned na místě po daném planém slibu? Když nehlídají sami, tak asi u těch slibů budeš, tudíž to rovnou dětem korigovat a vysvětlovat: tak můžeme se domluvit, že jestli vše půjde dobře, mohli byste třeba zítra u babičky spát, ale ona má hodně práce/cokoli, tak uvidíme ještě zítra, jestli to dopadne... nějak to obrousit prostě. Jinak teda lituju, moc.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 17:37

marieu Toto neznášam, má k tomu tendencie aj moja mama, už som jej rázne vysvetlila, že syn je síce malý ale nie blbý ale hento je hrozne. Chudatka deti. 

Online continuity
42638 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 17:37

marieu to je strašné. Já vždy trvala na tom, že sliby se mají plnit a maximálně jsem z toho couvala kvůli vyšší moci, to holky nějak chápaly už jako malinké. 

Offline marieu
5152 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 17:44

Malenge  Mrakoplas já bych korigovala a obrušovala, včera byly na 3 hoďky u našich- asi po 3 měsících - přijely s tím jako s hotovou věcí. No chystám se máti vysvětlit, že to takhle dělat nebudeme hned, jak se s ní uvidím. Všechno jsem jim teď samozřejmě vysvětlila, ale škoda už prostě vznikla. Těšily se o to víc, když se s prarodiči vidí minimálně (na to, že bydlí 6km ve vedlejší vsi)
continuity no tentokrát mám fakt problém ji zase omluvit, já to sama nesnáším. Neslibuju nikdy nic, co nemůžu splnit/zařídit.

Offline Malenge
4833 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 18:08

marieu to je fakt hrůza, chvilinku jsou tam bez dohledu a hned takovýhle výsledek  ach jo.