Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline andulka01
12780 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 01:31

Makara mě dneska ani nechutná, měla jsem skleničku portského a nejak nic. Od jedenácti čumím do stropu, závidím pochrupujicimu příteli a hrabu se v blbejch myšlenkách. Achjo.

Aspoň teda jsem dovarila trnková povidla a z kuchyně slyším lupat víčka skleniček. Jenže je letos asi stejně nebudu mít moc komu nadělit. Jde to zas všechno nějak šejdrem.

Offline andulka01
12780 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 01:33

Makara a půl šestá teda... meduňkovej čaj s medem na tebe. Já můžu do půl osmé, ale i tak jsem úplně mrtvá každý ráno. Spím blbě už pár měsíců.

Offline Makara
3606 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 01:50

andulka01 Taky abych se fakt vyspala, potřebovala bych usnout v deset. Což se mi sice občas podaří, ale pak o to větší naštvání, když se od půl jedné do tří převalují a nezaberu 

Trnky měly být pro kamarády? Ten tvůj ex je fakt darecek

Mrakoplas na to pití ani chuť nemám, ale vlezla jsem do dětského vlákna a teď mám hlad! 

Offline andulka01
12780 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 02:00

Makara jo, pro kamarády. Setkání stále připravuji, ale přijde sotva polovina... 

A přesně, v deset bych i spala, ale pak se proberu ve dvě a do šesti nic. Pak upadnu na hodinu do kómatu a na budíka jsem total mrtvá. Achjo, tak snad to bude lepci, držím palce ať se podaří usnout a spát až do rána!

Offline Karja
44421 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 02:06

andulka01 Ctyri.

A to jsem hodinu proklinala dite aby usnulo, pridala v ciste frustraci par nepeknych pojmenovani, abych hodinu po jejim usnuti cumela taky. Tak usnete;-)

Offline andulka01
12780 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 02:30

Karja No taky hezky. Tak snad to půjde, dobrou!

Offline dzizisketa
8911 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 03:32

Dobré ráno, tak tady se dnes v noci hromadně nespí? 

Offline Makara
3606 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 03:35

dzizisketa no, nespi. Uz jsem vylezla z postele, snidam a asi zacnu neco delat.

Offline EDITH4B
2128 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 03:42

Taky nespím...

Offline viktorka_od splavu
49172 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 06:45

chm, zas nejaky erupce:-( nespim od peti ale aspon jsem prikoupila vanocni darky

Offline Mrs.Robinson
591 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 07:03

andulka01 Mám poslední dobou též přišerné spaní, hodně podobně jak popisuješ. Odpadnu v deset, od půl třetí do půl šesté hledím, pak padnu na hodinu do kómatu (to je úplně přesné). Celé dopoledne jsem jak praštěná pytlem a tak pořád dokola. Nějaké dárky jsem onehdá nad ránem přikoupila též, ale hlavně bych teď potřebovala sehnat asi 20 tun oceli, to by mi teď asi spánek vylepšilo..

Offline barbucha blogger
35596 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 07:30

Já spím taky mizerně a vstávám brzo... Nejvíc se mi chce spát odpoledne - když to nevydržím a natáhnu se "s knížkou" (jako včera ) tak spím do deseti minut jak zabitá. No, hezky pěkně jsem se vzbudila v půl devátý večer pak už jsem ani nečekala, že to v jedenáct zas zalomím, samozřejmě.

Ale nedávno mě potěšil článek, kde se pravilo, že dřív lidi běžně spávali na etapy, dvakrát denně. Tak jsem zjistila, že jsem vlastně úplně normální

Dokonce je to heslo i na wiki, no vida.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 07:40

Makara uf aj sa ti podarilo vôbec zaspať? Mne nakoniec hej aj keď v noci má ešte niekoľkokrát zobudili deti. 

Offline Janulik03
20122 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 07:46

Pozeram ze nas tu nespi viac a ja som sem nesla aby som vas nepobudila  tak dobre ranko zelam

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 07:59

To uz je na specialni nespaci vlakno. Vsechny bdici tlapkam, nemoct usnout je strasny

Offline continuity
42638 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 08:00

Všechny nespavce strašně lituji ja teda nemohla usnout zvečera, pak to uz nějak šlo. 

Offline Mohučanka
7348 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 08:21

barbucha hrnce jsme chtěli koupit k Vánocům, ale to naprosto a důrazně odmítla. Že si musí nechat ty starý, že je v žádném případě nedá pryč...jako byla z toho trošku scéna, takže já už k tomu doma nic neříkám a stěžuju si tady. (Díky!) Mám obavu, že kdyby i přesto hrnec pod stromkem byl, že by z toho byl napjatý večer a to teda nechci. 

Manžel tvrdí, že když máma ten sporák bude chvíli mít, tak povolí, uvidíme. 

Offline viktorka_od splavu
49172 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 08:22
Reakce na moora:

To uz je na specialni nespaci vlakno. 

​no to teda fakt:-/ 

Jo a kdyby chtěl někdo rychlou Google diagnózu kdysi jsem četla takovou drobnou psycho pomůcku: pokud člověk dlouho nemůže večer usnout- může se jednat o depresi. když usne celkem normálně, ale hodně brzy nad ránem se vzbudí a nemůže spát = možná úzkost. tak dobrý, na deprese netrpím

Offline Brioso
627 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 08:25

Nespavcu je mi lito. Vim, jak je to na houby, kdyz nejde usnout nebo dospat. Mela jsem problem se spanim letos asi od ledna do zari a myslim, ze mi nakonec docela pomohla tzv. "tezka deka". Je to terapeuticky vynalez a mel by evokovat objeti, takze se pak cloveku lip spi. Tak kdyby to nekoho zaujalo. Jinak konkretni deku jsem kupovala na Amazonu zde a ma cca 7kg.

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 08:25

Mohučanka pod stromek bych nedavala, presne, bude z toho zkazenej vecer

a verim, ze si to postupne sedne, varit bude muset a zvykne si.