Mohučanka scena hrnce a indukce byla u nas vloni s tchanem...akorat ze on si je i pral! A po vanocich je i s krabici nekam zalozil a vari v tech starejch furt s tou redukci![]()
Stěžovací vlákno
viktorka_od splavu Já to znám opačně. Úzkost = nemůžeš usnout, deprese = brzy se vzbudíš.
Fiction jejda
tak teda opacne![]()
viktorka_od splavu šmarjá, trpím obojím!! ![]()
A co ti, co se vzbudi uprostred noci?
moora mne treba zaujalo toto.
https://bozka.cz/buzeni-ve-stejnou-dobu-co-za-tim-vezi-a-co-vam-telo-rika/
Fiction viktorka_od splavu Mě je to šumafuk - buď mám depresivní úzkost nebo úzkostnou depresi. Na dnešek jsem nespala ani minutu.
Jako teda já vim co mě žere, ex mě připravil o kamarády a vypadá to, že má v plánu mi sebrat i auto. Dneska večer jdu k jiným kamarádům (bezpečnej kontakt, oba nedávno po C) na svařák, asi moc nevydržim, ale zato bych pak třeba mohla usnout... Mě se tak nějak každej rok před Vánocema dost věcí podělává, já jsem zvyklá. Ale to nespaní už je hnus, bejvám tak unavená, že špatně řídím (do práce se jinak nedostanu) a toho se bojím moc.
andulka01 promin, nechci byt hnusna, ale proc se TVOJI kamaradi nechaji ovlivnovat tvym ex? Jeste bych pochopila, kdyby byli spolecni, ale pokud jsou to opravdu tvoji kamaradi, nemeli by stat pri tobe?
Brioso to je super, že to sem píšeš. Ja po ťažkej deke pokukujem už dlhšiu dobu, tak ďakujem za tip. :)
andulka01 Se mnou se takhle znicehonic prestala bavit moje nejlepsi kamaradka. Navadela ji proti mne jeji kolegyne, ktera ve mne videla pracovni konkurenci (coz jsem nebyla). Nastesti se ta kolegyne ke kamaradce zachovala jako pekna mrcha a kamaradce vse docvaklo. Vratila se s takovou nijakou omluvou (stydela se), ale kdyz jsem to nadhodila, abysme si to vyrikaly, hned to zamluvila. Trvalo to asi pul roku, dost me to mrzelo, a i kdyz jsme zase BFF, ta pachut je tam porad ![]()
Jinak si musim postezovat na zahadny moribundus, ktery me trapi od leta. Zacalo to prisernou alergickou reakci, pokracovalo artrozou/artritidou (nevim, co je co), ukrutnymi bolestmi nohy ve stylu dr. House a koncilo to boreliozou. Po 6 tydnech antibiotik se zjistilo, ze to borelioza nebyla, ale zacaly me bolet klouby, takze cekam 2 mesice na revmatologa. A dnes ortoped v palci u nohy, kde to vsechno zacalo, asi objevil nador v kosti. Fakt uz by to stacilo teda ![]()
paktofonika Neni zac
Jinak osobne jeste doporucuju zvazit spravnou velikost a vahu. Spavala jsem vzdycky sama pod jednou velkou dekou, co ma 2mx2m, tak jsem chtela i tu tezkou deku velkou. Vahu jsem pak vzala 7kg, coz je doporucovana vaha na mych 65kg. Mela jsem ale vzit klidne tezsi, protoze jak je deka velika, tak tolik vahy na me nelezi a pritom by mohlo klidne i vic. A taky mi prijde, ze ta moje je docela tenka, takze treba v tomto obdobi je mi pod ni trochu zima a mam jeste obycejnou chlupatou deku pres sebe.
Kokoska To je to, na co se snažím přijít... Jsou to mí přátelé od školy, ale samozřejmě jsem ho tam přivedla. Můj svědek je teď jeho nejnej kamarád, hodně ho ovlivňuje. Ostatní... asi nechtěj do žádného konfliktu, což chápu, ale to nepostavení se za mě je pro mě velkým zklamáním. Třeba to vidím příliš černě.
Paní Ef no ale teda to je moribundus hnusnej, hele já mám furt nějaký citovky a tak, ale vlastně jsem dost v poho - jsem zdravá, samostatná. Takže si vlastně stěžuju na blbosti, ve finále.
Moc držím palce ať se najde příčina a brzy jsi fit!
andulka01 Třeba by pomohlo s nimi promluvit nebo aspoň napsat mail, zavolat, když živě to asi nejde? Je to smutný, ale zas bude líp.
Kokoska ty vado hlavne zadnej mail
to udelala od kamarada zena, kdyz to u nich vypadalo na rozvod, vsechny spolecny kamarady obeslala, s docela nepeknyma podrobnostma a ted jsou zase spolu, maji stavet dum, vidame se a nikdo nevi jak se tvarit vlastne...
Kokoska Právě že konflikt vzniknul přes emaily, nechci to ještě prohloubit. Snad se to povede rozseknout naživo. Zatím jsem nařčena z toho, že jsem dlouholeté hostitelce "ukradla" organizaci vánočního setkání téhle party (jen jsem nabídla covidové řešení, ne všichni se chceme s ostatními potkat v těsném přetopeném bytě).
Od ex jsem dostala pár útočných soukromých sms a mailů, v jedné odpovědi jsem ho soukromě poslala do.. prostě jsem mu na férovku řekla at se nesere do mých přátel (pardon my french). A panáček to hned zatepla ventiloval ve skupinové komunikaci.
Jo, je to selhání mé komunikace, ale mě po letech opravdu ruply nervy. Kdyby dodržel co slíbil, mohlo být vše normálně přátelské, fakt bych o to stála.
andulka01 Dekuju
a verim, ze se kamaradi chytnou za nos a nakonec to dobre dopadne! Jen to teda asi bude trvat delsi dobu...
rasaNori ne, vypisovat se z příkoří do hromadnýho emailu nikdy! Byť varianta návratu u nás naprosto nulová. Já se styděla si i postěžovat soukromě, stále to beru i jako svou prohru. Já se i všem omluvila za NĚJ!, že takové věci tahá skrz hromadný mail.
Z jeho okruhu přátel jsem se vzdálila naprosto bez komentářů, nemám to zapotřebí.
rasaNori Tak posilat hromadny maily s podrobnostma vsem spolecnym znamym je blbost, tak jsem to nemyslela.
andulka01 jestli je moznost sejit se zive, je to urcite lepsi. Ex je asi pekna manipulatorska mrcha bez skrupuli, ale kdo te zna od skoly, mel by mit svuj nazor. Drzim palce, at kamaradi prijdou k rozumu a mas klid.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my