Stěžovací vlákno
andulka01 mozna to uz chce se odstrihnou od starehoo zivota a vybudovat si novy.
Drzim palce.
MMoc držím pěsti, aby se vše vysvětlilo v tvůj prospěch, a taky aby to tímto extempore s bývalým skončilo. Auta se nevzdávej! ![]()
Zarinya To bych mu ale odevzdala už úplně všechno. To nemůžu udělat bez boje, fakt ne. Stačí jak mě psychoterapeutka babrala z nejhoršího, abych si dokázala uvědomit, že si se mnou dost let jen vytíral.... že nejsem jen já ta špatná, k ničemu, bez budoucnosti, necenná. Už z toho důvodu se potřebuju bránit, samozřejmě v mezích slušnosti.
Já mu nic nezávidím, přeju nový vztah, majetkem ať se klidně zadáví. Ale nedodržet rozvodovou dohodu a sáhnout mi na přátele? To nene ![]()
dzizisketa Moc díky
Nevzdám se bez boje. Bohužel jsem věřila ústnímu slibu a právně na to auto už nedosáhnu.
andulka01 to musis samozrejme zvazit sama,jestli ti to zato stoji.
Ale jestli se tvoji pratele stavi na jeho stranu,tak to uz asi stejne nikdy nebude jako driv.
Ted jsi plna emoci,dej tomu cas.![]()
andulka01 Já vím, že to bude znít tvrdě, ale jsou ti přátelé opravdoví přátelé, když nestojí při Tobě v dobách zlých? Selekci známých jsem také zažila po rozvodu, Ti opravdoví přátelé zůstali při mně, ale je fakt, že jich moc nebylo. Dnes bych to už neřešila, během let člověk získá i pár nových dobrých přátel
Tyjo, teď sem se chtěla na seznamu kouknout na video 'a dost' o moukách a to se nedá..Tuna se vykecává a ještě takovým úplně děsným způsobem, jak odsekává ty slova a dělá mezi nima pauzy, člověku v hlavě pak už běží 'tyjo, vyžvejkni se už'
já to úplně nesnáším i ve všedním životě, takový ty obšírný žvanily a ještě abych na to koukala na internetu? To si radši koupim mouku s pesticidem, holt.
andulka01drzim palce, at se situace vyjasni a vyresi
zlatahouba Nezní to tvrdě, to je přesně to, o čem jsem celou noc přemýšlela... A na to právě musím přijít, nemůžu to jen tak nechat být. Nejsou to samozřejmě jediní lidé v mém životě, ale po těch třiceti letech je to prostě divný, no. Taky moc doufám, že se pár věcí vysvětlí, že prostě fakt je debilní doba, že i já jsem přecitlivělá. A zaskočená, že to ex takhle eskaluje po třech letech...
andulka01 achjo, držím ti palce a posílám energii. ![]()
andulka01 to je blbá situace :( Držím palce.
andulka01 Tlapkam a drzim palce, at se to vyresi ![]()
Ounz a nedokoukala jsi to teda? Zachytila jsem na FB cosi o mouce Penam plné pesticidů, docela by mě to zajímalo, ale Tunu teda taky nedávám ![]()
andulka01 Ty jo, ale vy už jste od sebe dlouho, ne? Takový věci se stávají po rozchodu, ale teď...:-/ Lituju tě moc, stalo se mi kdysi něco podobnýho, v menším měřítku. Svého ex (i po rozchodu jsme zůstali skvělí přátelé, pořídil si byt ve stejném domě, střídal pak různě holky a já mu dělala vrbu, přátelili jsme se ještě když bylo první dítě malý) jsem seznámila s přítelem z dětství, toho jsem zase dalala dohromady s kolegyní, dost jsme se všichni vídali...a oni mě pak vyškrtli, ten můj ex se ženil, pozval je na svatbu a mě ne a pak se mi úplně přestal ozývat-a spolu se vídají pořád, dost mě to mrzelo, hlavně se mě na to pořád někdo ptal!!
Pinot Noir no o penamu mluvil jako o prvnim - sou tam celkem tri škodlivy latky, neprekrocily max, ale sou tesne pod tou horni hranici. Jedna je ale insekticid - z těch co uz se pouzivat nesmi, pro človeka v neškodlivy davce sice, ale je tam. A blba je ta kombinace. Dal špatny jeste naky ty řetězcovy mouky - asi 3, zatkova dvoj 0 je gut - tam sem se dopřeskakovala a pak se mi to seklo a už sem na to neměla nervy. Výstup- nekupuj penam a k klasic z kauflače :)
Jinak ten Tuna, možná je to zapálenej člověk, ale fakt by neměl mluvit do televize, vůbec to nechápu, že tam udělal karieru, nedá se poslouchat
Garfie to vypada,ze to nebylo zene tveho ex.![]()
Nebo jakou mas jinou teorii,proc se to stalo?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my