andulka01 tak paní úřednice důležitě spočítala, že červenec (kdy mi propadl) plus 7 měsíců tolerance = musím si nový vyzvednout do února.. Pak asi trabl. Tak zkus taky tak...
Stěžovací vlákno
Pavlena Mě ani ne, vzhledem k tomu, co to vyvolalo. A taky protože mám sílící pocit, že se většina ze slušnosti staví na chvilku na setkání u mě, pozdraví a pak plynule přejdou na původní místo a organizaci. No, snad jsem jen paranoidní (ale když už pátý člověk píše, že se staví mezi tou a tou hodinou a pak pojede protože 1/ maj ještě něco jiného a zapomněli na to 2/ jim určitě bude ziminka 3/ jsem mooooc daleko). Takže ve finále budu najen za krávu, ale taky za krávu s hromadou zbylého jídla a pití ![]()
Pavlena Tak když mi k těm sedmi měsícům bude tolerovat ještě rok navíc, tak by to asi klaplo, no
Jsem na tohle hroznej mezulán, ty data vůbec nehlídám a řidičák po mě chtěli asi po šesti letech.
paktofonika Neni zac
Jinak osobne jeste doporucuju zvazit spravnou velikost a vahu. Spavala jsem vzdycky sama pod jednou velkou dekou, co ma 2mx2m, tak jsem chtela i tu tezkou deku velkou. Vahu jsem pak vzala 7kg, coz je doporucovana vaha na mych 65kg. Mela jsem ale vzit klidne tezsi, protoze jak je deka velika, tak tolik vahy na me nelezi a pritom by mohlo klidne i vic. A taky mi prijde, ze ta moje je docela tenka, takze treba v tomto obdobi je mi pod ni trochu zima a mam jeste obycejnou chlupatou deku pres sebe.
To som prave čítala, že sa tej váhy netreba báť, pretože sa rozloží. Ja uvažujem, že kúpi tu väčšiu a budem ju mať pod tenkú perinu.
andulka01 tak ti želám, aby už ďalšia noc bola snova a nie bezsenna ![]()
My sme boli tri velmi blízke kamarátky a keď prvá z nás otehotnela a stala sa z nej slobodná matka, všemožne sme ju podporovali, jazdila som s ňou a jej dcérou na dovolenky a výlety, a nakoniec ona odstrihla mňa, keď som začala chodiť s partnerom, pretože som jej venovala menej a menej času, a tú tretiu kamarátku odstrihla z neznámych dôvodov úplne tiež
Pavlena Ježiš, ten tvůj Omyl je taky pěknej vejlupek, chuděra dcera, tyhle typy otců nesnáším! :-/
Garfie Hele cajk, tak aspoň před ní cosi předstírá, nicméně nechá si ji nejkratší možnou dobu..
Otec jednoho mého bývalého se takhle rozvedl a odplápolal za milenkou a už se nikdy neobjevil ani na návštěvu, ani dárky, nic, prostě akorát chodily ty složenky... Dlužno říct, že toho bývalého to naštěstí nepoznamenalo a s přišlo mi, že moc ani jeho mámu, která nic netušila a jednoho dne jí milovaný muž prostě zmizel ze života (snad i rozvod zvládl jaksi "vzdáleně"). ![]()
Pavlena Ty jo, já ti nevím, jestli takhle nepřítomný otec není skoro lepší, než otec "na baterky". Moje kamarádka otěhotněla krátce před tím, než se s přítelem rozešli, on se k dítěti vůbec neznal, jen jí posílal prachy, všichni byli v pohodě. A pak to nějak prasklo (ehm, nějak-jeho švagr policajt se na noční nudil a projížděl si registr
), jeho rodiče, že chtějí vnuka vídat -a od té doby všechno v háji. Otec o něj nemá zájem, bere si ho jednou za čas, je naštvanej, že k němu dítě nechce-dítě logicky pláče, protože otec je pro něj naprosto cizí pán, no strašný...dneska už je tomu klukovi 17, ale užili si svoje.
Garfie no tohle je taky des, to mas pravdu. Ale jako ten pripad byvaleho - klukum bylo 12 a 16 a otec proste z niceho nic zmizi..?!?! Strasny.
Ony ty nove manzelky dokazou chlapy dost zblbnout. Muj ex si po rozvodu bral pravidelne kazdy tyden deti, jezdil s nima v lete na tyden nebo dva. Pak se asi po dvou letech ozenil a nastehoval k nove panimame a postupne navstevy ustavaly az bylo po vsem. Nastesti uz byly deti dost rozumne, syn uz skoro dospely, ale stejne je to mrzelo. Vtipny taky bylo, ze mel porad nejake hemzy na mou vychovu, jak decka rozmazluju a ze z nich nic nebude apod. S tou novou ma jeste kluka a to je takovy darecek, ze jim z nej jde hlava kolem. Do skoly nechodil, az ho vyhodili, do prace se mu taky nechce, brigady semtam nejaka, neni pry na nej zadna paka jak ho trochu srovnat.
Pavlena já jsem v naprostém šoku, že se tohle děje a docela i často, že ti chlapi odplápolají. Jako pochopím, že zmizí chlap, který si někde nezávazně (pro něj) zasouložil a o dítě rozhodně nestojí. Ale ti zcela běžní a i zapálení otcové od rodiny, kteří 10/12 let syna vozili každý vikend po fotbalových zápasech, fandili, prožívali, fakt tátové, tak i takoví chlapi jsou schopní odplápolat a pak v tom lepším případě posílat ty složenky, jinak jim jsou jejich (dosud milované) děti zcela u zadní části, neb oni teď poznali pravou lásku!!!
Pavlena
Já myslela, že byl ještě malinkej, tak tohle je děs!!!
Ale zase teda já znám frejera, kterej si bere dítě a všechny jeho sourozence (kteří se narodili až po jeho odchodu, takže to není, že by je třeba vychovával nebo tak) na víkendy a dokonce i v létě na dovolenou, protože prý "sourozenci se nemají trhat".
Pavlena No jo, to jsem zapomněla napsat, že nemá novou rodinu, nebo neměl, už jsem o něm dlouho neslyšela :-( Ale zase on je takový typ...myslím, že by si našel ženu, která by to ustála, je to takový typický sluníčkář.
Pavlena Mymu manzelovi takhle "zmizel" otec, kdyz mu byly 2 roky a svagrovi mesic.
Luna ty maly se s tim asi popasujou lip, ale stejne..
Jako ale chlapici teda predvadej pekny srabactvi docela casto, jak koukam...
Muj bratranek takhle opustil kluky, tehdy asi 6 a 8? Kvuli tomu, ze si nase novou, uz hotovou rodinu, zenu se stejne starou holcickou
kluky vubec nechtel vidat s meli sme respektovat, ze ma ted NOVOU RODINU. Pak se to trochu srovnalo, ale doted ho fakt nemam rada, za tu svinarnu. Jasne, lidi se rozchazej, ale on proste uz nemel naladu na svoje deti a sel se starat o jiny, lepsi.
711990 to je sila teda.. ![]()
Nasi se rozvedli kdyz mi bylo 4,5 no a mamka ani ty složenky nevidala... Ale tak aspon nedelal ofuky kdyz ho slozite vypatrala at ji podepise papir ze budu mit nove prijmeni:)
711990 To je tak smutny.
Přitom znám takovejch případů dost, není to žádná výjimka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my