Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Malenge
4833 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 20:04

711990 debil. Pardon. S takovým příbuzným bych vztahy už nikdy neměla nijak valné. Prej respektovat, že má novou rodinu  chudáci kluci, už dost velcí, aby to chápali, že tatínek je najednou nechce.

Offline Mulen
4979 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 20:14

Pavlena díky, budu si to pamatovat. Já tam byla dneska a zjistila jsem, že jsem měla termín pro vyzvednutí řidičáku . Ale nebyl problém, paní jen něco preklikala a za deset minut jsem byla venku.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 20:14

711990 to je sila, nechapu, ze toto, a vlastne cokoliv, co tady zaznelo, tem novym partnerkam nevadi. Pro me je nepochopitelne, jak s nekym takovym mohou byt. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 20:18

jinx jen jestli to z velke casti nevznikne od tech novych partnerek.....a vubec si neuvedomuji,ze se jim to muze stat zrovna tak.

Ale chlap co to udela neni chlap je strasny "slaboch"at uz to vznikne jakkoliv.

Ex se taky vyflakl na syna,no mam pro nej horsi pojmenovani nez slaboch.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 20:24

Zarinya je to mozny, asi to tak nekdy i bude, ale pak jsou to teda strasne ubozacky. Ze nevyjde vztah, smutne, ale to je zivot, ovsem takto odepsat vlastni deti, to je pro me naprosto no go. 

Offline 711990
18311 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 20:30

jinx no, to mi taky neni jasny, ale rozhodne spolu sdilej rozhorceni nad tema hrozne nevychovanejma klukama(coz je samozrejme vina jejich matky a rozhodne nee otce) a naopak obdiv vuci jeji dokonaly dceritakze vlastne se k sobe bajecne hodej.

Malenge ja s nim odmitala promluvit a setkat se nekolik let. A pak sme se letos nahodne potkali na dovoleny na horach a akorat me to ujistilo v tom, ze jsem delala dobre.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 20:30

jinx ja to taky naprosto nechapu.

Strasny.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 20:35

711990 to je fakt uplne hrozne a vlastne i vuci te dceri, ktera v tom celem balastu mozna dostala pridelenou jakousi ulohu, aniz by ji chtela. Pro me fakt nepredstavitelne, protoze kdyby vsechno slo do uplne pi.i, tak jistota, kterou budu vzdycky mit, jsou rodice. A kdyz neco takoveho slysim, je mi tech deti strasne moc lito. 

Offline Ounz
20470 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 20:43

jinx já se obávám, že existuje docela dost žen, který svým mužům prominou ledaco a to i včetně zneužívání vlastního dítěte, takže tomu výše zmínenýmu se nedivím. Nelíbí se mi to, ale bohužel se to děje

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. prosince 2020 20:45

jinx jedna moje kolegyně žila s mužem, který nechal své dítě dát do dětského domova místo, aby se o něj postaral, když přišlo o matku. Nakonec si s ním pořídila dítě a on po ní chtěl, aby ho nepsala do rodného listu a jí to přišlo jako super nápad

O někoho takového bych si ani kolo neopřela.

Offline Malenge
4833 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 20:52

Evaeva  tak něco takového teda slyším prvně! A ta kolegyně byla nějak průměrně inteligentní osoba nebo ?!? 

Offline Karja
44421 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 20:54

Garfie Ja znam od videni kluka, co si takhle bere nevlastni dite (no myslel si do porodu, a manzelka asi doufala do porodu, ze bude vlastni, ale narodil se mulat...). Jo ovsem to vim od kamarada, treba od zacatku mohl vedet, ze dite jeho nebude, lidi toho navypravej. Ale stejne.

No tak to nejak kousnul, par let, tak tri, s manzelkou byl, pak se rozvedli, a on stejne se chtel podilet na vychove. Uz je to treba tak 6 let a stale ho s tim ditetem potkavam a to ma uz I ten kluk novou rodinu. A pritom je to takovej typek s pochybnou minulosti a mozna I pritomnosti teda.

Offline Malenge
4833 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 20:56

711990 to je prostě ubožák, vůbec se ti nedivím, že s ním nechceš mít nic společného. On se ještě bude pohoršovat a ohrnovat nos nad vlastními syny, fakt otřesné. A jak někdo poznamenal, chudák i ta holka, v jejím případě taky není o co stát. Ach jo, proč to ti lidi dětem dělají?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. prosince 2020 20:57

Malenge no, v otázce vztahů byla poněkud zvláštní:) To její dítě ještě chápu, už jí dost tikaly hodiny, ale ona s ním byla dost dlouhou dobu před tím. To jeho první dítě nakonec skončilo u babičky, on se pak trochu zajímal, ale nic moc.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. prosince 2020 20:59

Karja to je formát, ten kluk ho určitě bere jako vlastního. 

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 21:05
Reakce na Karja:

Garfie Ja znam od videni kluka, co si takhle bere nevlastni dite (no myslel si do porodu, a manzelka asi doufala do porodu, ze bude vlastni, ale narodil se mulat...).

​znam jednoho, co to zjistil, kdyz diteti bylo 19. Se zenou se nakonec rozvedli, jak dopadlo dite uz nevim, ale muselo to bejt pro vsechny zucastneny narocny

Offline Makara
3606 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 21:05
Reakce na Mrakoplas:

Makara uf aj sa ti podarilo vôbec zaspať? Mne nakoniec hej aj keď v noci má ešte niekoľkokrát zobudili deti. 

​jo, "vyspala jsem se doruzova". Kolem ctvrte jsem usnula a v 5.30 vstavala.

Uz jsem v pyzamu - ocekavam, ze behem hodiny upadnu do komatu, a doufam, ze se neproberu driv nez v sest.

Ale jak jsem projela dnesni denni prispevky, tak uz si nestezuju. Jedna probdela noc za mesic se da vydrzet.

Offline Karja
44421 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 21:08

Evaeva Jo to stopro. Vid pritom malomesto a kazdej vidi, aha, tady neco nehraje...Ale to je fakt kluk, driv v takovy drogovy parte, proste takovej floutek a pritom.....

711990 Nedivim se ti, ze se k nemu nemas. Ja teda temhle debilum ruznejm z meho prostredi mam navic nutkani jim rict jaky jsou to debilove. Ono je to teda nezajima, ale mne je vzdycky lip!

Offline Karja
44421 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 21:12

moora Takovejch je asi vic! Segry kamaradka to ted zjistila o diteti sveho noveho muze tak, ze se zajimala vic o jeho nemoc a zjistila, ze je dedicna po muzske linii. No tak se dopatrali, ze to byl zrejme plynar, kdo je nositelem te nemoci:-D. Ale ten jeji muz to vzal ala ,,tak co uz,, a jako s klukem se dal vida. Ale je to prej hodne dobrej chlap ve vsech ohledech.

Offline 711990
18311 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 21:39

Karja jezis presne, ja bych mela nutkani mu to rict!