Catherinne krom toho zavření to jsou samé dobré zprávy. Po zítřejším běhu budeš mít mega endorfiny, ti ti přeju... ![]()
Stěžovací vlákno
Catherinne Super zpráva :-). To zavíráni kadeřnictví míň :-(.
999 teď jsem úplně grogy, týden si klidně odpočinu, ale to bude bohužel alespoň měsíc, spíš dva ![]()
A je mi líto těch, co jsou v diáři mezi svátkama.
Catherinne to je nepříjemná předvánočníé situace, tak snad bude vše ok....
To opatření asi platí od 27.12, 00:00, že jo, to už do práce asi nemůžu?
Tak jedině ještě 25, 26 12? To se asi může?
Catherinne ať ti to dobře běhá!
nolita děkuji, budem doufat, že to bude jen ten zánět bez dalších potíží.
Pinot Noir
díky
Catherinne čtu to teď, je dobře, že jste ty doktory stihly před svátky. ATB určitě pomůžou. Cysty samy o sobě nejsou nic neobvyklého, pokud jsou nějak větší, tak až to bude v klidu, můžou je odsát.
Zavírání kadeřnictví fakt nechápu, hlavně těch malých. Když jsem byla naposled u kadeřníka, objednala jsem se na 7.1. a ještě jsem si dělala legraci, že hned ten první týden po svátcích to snad nestihnou zavřít. Tak stihli, a ještě mnohem dřív. Myslím, že MHD je daleko větší riziko.
Kytku si koupit můžem, ale baterii v hodinkách mi nikdo nevymění, fakt na hlavu.
Kokoska upřímně, čekala jsem to a jsem strašně ráda, že je to až po Vánocích. Snad jsem zase rezervu doplnila dostatečně a alespoň chvilku nebudu ve stresu. Ačkoliv, když to píšu, klepnout se mi ruce, tak asi jssm i teď.
Catherinne at je dceri co nejdriv dobre!
Catherinne vsechno nej a same dobre doslapy pri behani
Catherinne vůbec se nedivím, máš naloženo až až. Tak přeju zítra aspoň pohodový běh!
Evaeva
každopádně, odvoz vázne všude, zdá se.
Catherinne Skvělé zprávy
, až na to zavření kadeřnictví :-( (nechápu ...). Užij si běh a odpočiň si. Přeji krásné Vánoce a pohodu
.
whiskas dnes jsem se cestou kolem kontejnerů rozchechtala nahlas - papír prázdný, ale ten na sklo plný až po okraj a všude kolem flašky ve čtyřstupech! To jsem ještě neviděla. Lidi asi dost mění návyky!
Pinot Noir Kde, kde
.
Ale dobrý postřeh. Asi je třeba více vnitřní dezinfekce a něco pro rozjaření chmurných myšlenek při sledování vývoje PSA.
whiskas Pinot Noir Od té doby, co psovi narostly šupiny a křídla, tak je dobré mít zásoby ![]()
SunEclipse Jo, tak naposledy takhle jeli v zari, ona nechtela nastoupit do vlaku, tak do nej taky nenastoupila;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my