Mha jednou jsme spali u nasich a otec se vecer mezi reci zminil, ze naostril noze. Rano jsem si vzpomela kdyz jsem si krajela citron do caje...
Stěžovací vlákno
O největším masakru se zítra dočtete v černý kronice. Až se do toho mobilu fakt nedostanu... ostrý nože dojdou konečně řádnýho využití!
barbucha Tak teď mě přešel humor... A konečně mám možnost použít tohoto bidnika:) ![]()
Sweet Potato
myslím, že mi nezbyde než následovat vaši strategii.
MPLee Sakra ... a to si člověk myslí, že se chrání dostatečně, když v podstatě nevychází z domu. Držím palce a přeju lehký průběh
.
barbucha Promiň, ale
- tedy ve smyslu, jak ten masakr líčíš. Jinak, místním názvoslovím "tlapkám" a už snad raději nic neděle, dej si pauzu
.
rasaNori Vzpomínám si, jak jsme zakoupili "pořádné" nože s nádhernou, ostrou (a dlouhou) čepelí. No, hned jsem se jala tu "zbraň" vyzkoušet a odnesl to ukazováček. Nějak jsem nepobrala hlášku, že ostré nože jsou mnohem bezpěčnější
(neb nesjíždí z porcovaného předmětu). Nepochybuji, ale asi to chce cvik, protože jak hladce projíždí opracovávanou potravinou, tak jsou i řádně rychlé a v tomto případě to bylo až příliš. Ale řez byl krásný, přesný, čistý
.
MPLee Ja doufam, ze to stihnes vystonat a bude lip. Moje spoluzacka rodila s covidem, dvojcata a jeste o dva mesice driv!!! Jako ty blaho, da-li panbuh a ji se povede v nasledujicich dvou letech vyjit z domu (ma jeste starsi dite), tak se ji musim zeptat, jak to vsechno mohla zvladnout. Takze tfuj tfuj tfuj, at je vsechno v poradku!
whiskas ja si totiz krajim citron primo nad hrnkem, pekne kolecko primo do caje. Tak jsem si sla uvarit novy caj no:)
barbucha tak mobil vždy odemknes heslem. A nastav si tam jiný prst.
Tak jsem mluvila se ségrou. A místo povzbuzení přednáška o tom, jak mám muže izolovat, protože jinak mi hrozí těžký průběh, nějaká kolegyně kdoví koho t málem nerozchodila, protože to dostala až druhá v domacnosti a měla vysokou infekční dávku. ![]()
Jako toto všechno dávno vím, ale co s tím delat v byte 3+kk a ve ctyrech lidech s jedním záchodem a koupelnou už mi neporadila. Navíc jsou Vánoce, děti to už tak nesou blbě.
protože ona muže v karanténě zamkla na týden do ložnice, ale byly tam v 4+ kk ve třech a karanténa mu konci dnes ( a to byl za tu dobu asi 4x na testech). Takže svátky vlastne normální, ale čeho je moc toho je příliš.
whiskas Mně můj muž dokonce tvrdí, že je lepší se pořezat ostrým nožem, protože tkáň je míň potrhaná... teoreticky mi to jakýsi smysl dává, ale moc mě tím nedojal, když mi posledně kanula krev do dřezu.
Nastavim, pravděpodobně radši malíček
Ale heslem? Žádný nemam, jen ten otisk
A prvotně vždycky vyžaduje prst! Asi jsem si to tak sama nastavila, jako jednoduchý odemykání ![]()
(někdy to chce eště gesto spojit ty body, jakože pro jistotu, ale to je vše - mam obyčejnej mobil)
continuity To je blbost! Proste vsechno mej, a je to! Kamosky tata a syn to nechytli ani jednou. Prvne byla nemocna maminka, pak ta moje kamoska. Zachod maj jeden, pokoj taky nemeli vlastni, sle hodne nezinfikovali pry;-)
barbucha a když tam zadas několikrát špatně ten otisk, co se stane? Většina telefonu, co znám se pokorně vrátí k tomu PIN kódu.
continuity Klid, u ségry v 2+1 to mají tři, jediná sestra je negativní a nedostala to. Žádná nálož a horší průběh se nekoná. Držím palce, ať je to u vás stejně.
Tak jsem mluvila se ségrou. A místo povzbuzení přednáška o tom, jak mám muže izolovat, protože jinak mi hrozí těžký průběh, nějaká kolegyně kdoví koho t málem nerozchodila, protože to dostala až druhá v domacnosti a měla vysokou infekční dávku.
Jako toto všechno dávno vím, ale co s tím delat v byte 3+kk a ve ctyrech lidech s jedním záchodem a koupelnou už mi neporadila.
Hele tohle všechno je prostě jen vis maior, nenaděláš nic.
Milostpán jak skončil v tom špitále, kde vyfás propouštěcí zprávu že covid negativní, pouze pěknej zápal plic... doma chrchlá kudy chodí - a vo mě se začíná pokoušet rýmička
tak s veškerou důvěrou
v testy našeho zdravotnictví si taky nejsem úplně jistá, ale v rámci jednoho bytu s tím nejde nic moc dělat, leda bych mu šoupla igelitku za dveře. A to by asi vypadalo dost blbě ![]()
barbucha a když tam zadas několikrát špatně ten otisk, co se stane? Většina telefonu, co znám se pokorně vrátí k tomu PIN kódu.
Nic, prostě nerozpoznáno.
Ale tak cajk, strhla jsem si ty obvazy a s nasazením vlastního života jsem to rozpohybovala.
continuity kokotina (a šváru teda lituju, chudáka)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my