Stěžovací vlákno
Pinot Noir Z vynášení tříděného odpadu se stává akčí film. Jedu kolem kontejnerů, přibrzdím, nakouknu - je tam místo! Okamžitě volám domů, vyhlašuji červený poplach! Rodina zahazuje počítače, knihy, perníky a startuje. Jde o každou minutu. Kam se hrabe Kobra 11!
Pinot Noir u nás kontejnery na sklo plné bývají tak nějak konstatně, stejně jako ty na plechovky:)
Tak u nás taky covid taky
Ideální dárek k Vánocům, 2 týdny před porodem ![]()
MPLee a jeje, držím palce ať si do porodu v pohodě.
Sweet Potato takhle akční to je u nás s papírem a plasty. Ale že se přidá i sklo, to jsem nečekala. Značně mi to zkomplikuje život. Považovala jsem ten bílozelený kontejner tak nějak za svůj ![]()
continuity Díky. Zatím máme jen doma udělané antigenní testy, manžel +, já negativní, ale odebírala jsem se sama. Příznaky máme oba, naštěstí jsme hned sehnali žádanky a máme po PCR... Tak snad přijdou výsledky co nejdřív a proběhne to bez komplikací. Takhle jsem si posledních pár bezdětných dní nepředstavovala ![]()
MPLee ty antigenní jsou napytel. Ať vám pošlou vysledky rychle.
já mám jakési příznaky, ale zatím jsem negativní, ale jak se to vyviji, řekla bych že další test už negativní nebude.
@continuity Na pytel jsou, ale lepší než nic. jako samoplátci už jsme byli 3x, když jsme měli kontakt a hygiena se na nás vykašlala. Takže znovu platit 4000 se nám nechtělo. Obávám se, že falešně pozitivní ale ten test neni, spíš ten můj je falešně negativní...
MPLee no tak jsem to myslela, že spíš budeš pozitivní i ty, než muž negativní.
Nás teda s příznaky bez řečí poslaly obě obvodacky. Teď bych ještě potřebovala test pro děti, ale musí zavolat ta hygiena.
Pinot Noir Zrovna dnes si mi stěžovala kamarádka, že děti jrozně rády vyhazují sklo, jak to hezky křápne. To už se prý dlouho nestalo.
Nejvíc mne štvou ti pitomci, co navrší u kontejneru hromady krabic a papíru a ten tam pěkně rozmokne![]()
continuity Na testy ti deti posle jejich doktor, staci, ze vy jste pozitivni.
Jinak ja byla vcera na caj s kamaradkou, hodinka venku na terase, pohodicka...a dneska mi vola, ze v noci mela zimnici, rano zasla na testy a je potitivni :-/
MPLee Ty jo drzim palce, at vam nic extra neni. A odpocivej;-)
MPLee ajajaj, tak ať je všechno v pořádku
MPLee no pěkný dáreček takhle na závěr těhotenství. Ať máte lehký průběh a jste brzy v pořádku.
Děkuju všem. Já se nijak extra špatně necítím, mám ucpané dutiny, bolí mě v krku a trochu hlava. Unavená jsem dost, ale to jsem přičítala těhotenství. Začínám teda kašlat a muž přestává cítit. Mimo Vánoce bychom asi na testy nešli, sedíme doma poctivě od října, ale čekala nás zítra návštěva, tak jsme si pro jistotu testy udělali. Jen jsem zvědavá, jak mám teď řešit kontroly kvůli miminu. Zkusím se v pondělí dovolat na gynekologii a případně do porodnice, snad mě někde vezmou.
A záhadou je, kde jsme to vzali. Jsme poctivě doma, nákupy od Rohlíku přebírám bezkontaktně, do obchodů nelezu, návštevy nemáme, muž do práce běhá aby nelezl do mhd a potkává se tam jen s kolegou, co covid prodělal před měsícem. Jediné, co mě napadá je právě porodnice. Minulý týden jsem tam byla na kontrole a čekala jsem přes 2 hodiny v plné čekárně. Měla jsem ale respirátor, bez něj mezi lidi nechodím vůbec ![]()
MPLee moc ti preju at je vse brzy v poradku.
Tak jsem z rozežranosti a nedostatku jiný činnosti kromě přípravy salátu, řízků a ryb ještě začla nakládat hermelíny. Samozřejmě, anžto milostpán má snad jedinej koníček, a to neustálý ostření nožů, jsem si pěkně zakrojila do levýho ukazováčku. Při krájení feferonek.
Pomineme-li skutečnost, že to byla (slovy Betty McD) libůstka, kterou jen náhodou přehlédl markýz de Sade... tak jsem si po obvázání řečeného prstu (neboť krev stříkala proudem) uvědomila, že je to ten jedinej, na kterej mam nastavený odemykání mobilu.
![]()
barbucha Achich ouvej, tenhle koníček má můj muž také. Zmíní se mi o naostření až když slyší z kuchyně.... a..... a......
Tlapkala bych, ale nechci se umazat od krve![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my