Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Pinot Noir
29745 příspěvků moje polička 22. prosince 2020 22:20

whiskas no, tak tento problém mám taky a teď očekávám, že pár týdnů bude kolem kontejnerů na papír děsný bordel, to nebudu ani zkoušet cokoliv vyhodit.

Offline whiskas
20930 příspěvků moje polička 22. prosince 2020 22:25

Pinot Noir Přesně, plné kontejnery a okolo bordel. Mám pocit, že je snad ani nevyvážejí. Nevadí, doplním "sběr" a počkám si na leden/únor .

Online Pinot Noir
29745 příspěvků moje polička 22. prosince 2020 22:29

whiskas tady vyvážejí, občas ho vidím prázdný, když jdu v osm ráno ze školky, ale když jdu v poledne zase do školky, je už plný. Dobu mezi tím, tj. dobu bez dítěte, nemůžu ztrácet s odpadem .

Takže to nemá řešení. Jen čekat, až všichni všechno vybalí

Offline Karja
44423 příspěvků moje polička 22. prosince 2020 22:30

whiskas Presne! Ja vyrazila dneska, ze to musim stihnout nez tam bude brajgl po darcich a plno! 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. prosince 2020 22:36

Karja u nás je taky pořád plno. tady to ale spíš vypadá, že všichni konečně nakoupili ty skříně v ikei, samý krabice od nich:)

Offline whiskas
20930 příspěvků moje polička 22. prosince 2020 22:40

Evaeva

Karja Pinot Noir 

Tak jste mě uklidnily, já myslela, že je to jen výsada a chyba v naší čtvrti.

Offline Karja
44423 příspěvků moje polička 22. prosince 2020 22:43

whiskas Ja myslela, ze naseho starosty:-D:-D 

Offline whiskas
20930 příspěvků moje polička 22. prosince 2020 22:45

Karja Váš starosta ve volných chvílích vyváží odpad ?

Offline viktorka_od splavu
49172 příspěvků moje polička 22. prosince 2020 22:46

rasaNori to cestování a navštěvování v téhle době je myslím každého věc, budiž vám přáno.. ovšem jet na další návštěvu když je ti zle a ještě to omlouvat tím že hostitelé "neřekli ne", to je fakt sprostý, bez ohledu na covid nebo cokoliv.

vzpomínám na jedny svinský takykámoše, co nakazili celou horskou chatu střevní chřipkou..už tam s ní přijeli, neb nechtěli přijít o dovču, tak druhou půlku týdne si užili, kdežto všichni ostatní měli zkaženou dovolenou a domů odjížděli v horečkách a s častými zastávkami.. 

Offline Karja
44423 příspěvků moje polička 22. prosince 2020 22:54

whiskas Ne, ale tak asi on nejak nasmlouvava ten odvoz a ma zajistovat poradek u kontejneru. Nam tady pretekaj vecne a takovej ten kontejner na obleceni, tak to je fakt humus, jak to vypada, to se snad vyvazi ctvrtletne. A vis co, vesnice, vsechno sved na starostu proste! Ale my tu nemame treba ani chodniky:-D:-D Ale prej budou, mozna se jich I ja doziju;-)

Offline rasaNori
8821 příspěvků moje polička 22. prosince 2020 22:55

Jo, byla to chyba a ackoliv kamaradi nerekli jedte domu, tak jsme meli. Ted se teda ukazalo ze problem nebyl v nas ale resili situaci v rodine, takze z tohohle pohledu cajk. Z pohledu covidu nam to prislo bezpecne, prave kvuli tomu ze ostatni ho jiz nedavno prodelali. 

Offline viktorka_od splavu
49172 příspěvků moje polička 22. prosince 2020 22:58

rasaNori jj covid není prostě jediný. tak doufám že budete ok

Offline Gatita
8587 příspěvků moje polička 22. prosince 2020 23:04

viktorka_od splavu

Tohle je fakt blby. My si taky z jednoho Silvestra privezli dost blbou virozu, tusime i od koho.

Prijde mi, ze to lidi casto podcenujou, protoze je treba jenom skrabe v krku, ale nekomu jinemu je pak tyden zle. O covidu ani nemluvim. 

Jinak do statistiky - my se ted doma s nikym neschazime. Vidam se obcas s nejakymi kamaradkami, ale jednotlive a venku. Udelali jsem ted jednu vyjimku, ale to byla fakt jedina navsteva snad za kvartal... Co chodi dite do skolky, tak i s rodici se vidame dost na distanc. Kazdy v tom laviruje, jak mysli nejlip. Ja treba delam mezi temi svymi spolecenskymi vyzitimi pauzy a myslim si, jak jsem na to nevyzrala. Ucinnost asi jako antikoncepcni metoda prerusovane souloze...

Je to na pytel, uz jsem absolvovala online carodejnice, vanocni vecirek, zapijeni novych prirustku....uz me to taky unavuje. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 22. prosince 2020 23:06

rasaNori Hele u nas taky byli na navsteve kamaradi s detma (covid nedavno meli vcetne deti), tak to mi prijde bezpecne. Ale s virozou at uz jakoukoli fakt uz k nikomu nelez. To je fakt blby no.

Offline Karja
44423 příspěvků moje polička 22. prosince 2020 23:07

viktorka_od splavu Ja myslim, ze k tomuhle pristupuje kazdej jinak no. Od te doby, co mam deti hlasim kazdou rymu, ale nekdo to zkratka moc neresi, nastydnuti sem, nastydnuti tam;-) Ale dulezity je, aby se takto sesly obe dve strany;-).

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. prosince 2020 23:08

whiskas u karji teda starosta nevyváží, jak se ukázalo, ale u nás na chalupě anojen teda ty tříděné kontejnery. Koupil na to nějaké auto asi, prý se to vesnici vyplatí. Já do toho teda nevidím.

Offline rasaNori
8821 příspěvků moje polička 22. prosince 2020 23:10

Jos vis co ja v tu chvili mela pred sebou na vyber do 15 minut postel a dalsi sestery ruce k peci o ty dve harpyje a nebo 5 hodin v aute domu. Navic jsou to opravdu dobri kamaradi, v tehle situaci uz byli i oni a tak se jich muz zeptal. Jako zpetne to nebylo nejchytrejsi, to uznavam... 

Offline Fiction
1640 příspěvků moje polička 22. prosince 2020 23:15

rasaNori antigenní testy jsou v tomto k ničemu. Bohužel mohou vyvolat falešný pocit bezpečí.

Offline Jos
příspěvků moje polička 22. prosince 2020 23:18

Gatita Kdyz to je tezky, pred covidem jsem se taky nechovala zrovna nejzodpovedneji. Na navstevy teda ne, ale nachlazena jsem do prace chodila a vlastne i vsichni okolo. Proste treba v dobe, kdy nas bylo v praci pet a pul a jeste jsem mela mit sluzbu, tak jsem lehci nachlazeni proste prechodila. Nebo na skole jsme meli povinnou treba i 100% dochazku, na hlavu ja vim, ale to jsme kor chodili i s moribundem. 

rasaNori Z toho se nestrili neboj. Zas tak nic hrozneho se nestalo, nenavstivila jsi duchodak.

Offline rasaNori
8821 příspěvků moje polička 22. prosince 2020 23:25

Fiction tak na co teda jsou?

Jos dik:)