dynda může to bolet. Mě někdy pomůže si vzít něco na imunitu, než to propukne.
Stěžovací vlákno
dynda bolí to, trpím na to hodně. Stačí si i vypláchnout nekolikrat pusu něčím desinfekčním: Listerin, Parodontax, Tantum Verde, Šalvěj.
viktorka_od splavu Evaeva continuity Tak u nás by to teoreticky šlo, dokonce to tak manžel naruchlo udělal, dokud jsme neměli výsledek. Měl hrůzu a výčitky, že by mě nakazil a radši se izoloval. Ale mě to teda štvalo neskutečně, že je nám oboum nic moc a jsme každý zavřený jinde. 10 dní bych to nevydržela. A v malém bytě nebo s dětma to podle mě nejde vůbec.
Díky, šalvěj jsem už žvýkala, dám si ještě tantum verde a vypláchnu listerinem.
dynda spíš než to splácat vše dohromady, je potřeba to párkrát zopakovat. Před spaním a už nevyplachovat a pak ráno a během dne.
MPLee Kdyz zminujes tu porodnici, tak sice az pri pobytu tam, ale prislo mi, ze jestli se clovek ma nekde nakazit, tak tam. Ale zase nevim, jak to lip udelat. Protoze asi jak je tam hodne vytopeno, a asi jak je clovek po tom porodu, nebo cisari, nejen ja jsem mela problem to tam s rouskou nebo respiratorem udychat. Takze na pokoji jsme byly tri a byly jsme tam bez cehokoli, a kdyz jsem sla kojit do kojiciho pokoje, kde nas matek bylo v tu dobu vic, treba i sedm, osm, tak jsme vsechny mely rousku aspon pod nosem. A krome jedne sestry to teda nikdo ani nekomentoval, asi bylo videt, ze jsme rady, ze zijem.
Myrtila husty, co je kojici pokoj?
711990 Tam byla ruzna kresla, gauc, kojici polstare, odsavacky a po ruce sestry na radu a pomoc. V pokojich naopak tohle vybaveni nebylo, nekdo zvladal kojit i na posteli v pokoji, ale ja po cisari chodila vyhradne tam.
Myrtila to je bozi!
711990 Jo, nebylo to tam spatny, jako mela bych par vyhrad (jidlo a pokoje jako pruchodak, snad desetkrat za hodinu tam nekdo prisel), ale jestli bude nekdy nejake priste, pujdu zase do te same porodnice.
Myrtila pokoje jako průchoďák jsou asi všude. O kojícím pokoji jsem nikdy neslyšela, zajímavé.
Mě se dnes rozjel Covid ![]()
Nic strašného, a kdyby nebyl Štědrý den tak si asi popřeji, ať to takto zůstane.
Jesteze jsem si včera k veceri dala salat, dnes to už asi nezvladnu
Myrtila Já tam byla jen na kontrole, kterou vyžadovali. I když jsem měla přijít v přesně určený čas, čekala jsem přes 2 hodiny. Pak jsem se domluvila, že budu dál na kontroly docházet ke své doktorce. Teď mám z toho blbý pocit, že jsem tam byla ještě v úterý. Ale taky s respirátorem a jen chvilku.
Ale s tou nákazou v porodnici jsem trochu počítala, po porodu teda. Říkala jsem si, že když vidím kolem sebe jak lidi na opatření kašlou, že by byl zázrak to tam od někoho na pokoji nechytit. Tak teď můžu být v klidu ![]()
continuity tlapkám
Já začínám kašlat čím dál víc, což se nelíbí miminu a dost nepěkně do mě dloube. Manžel necítí už vůbec nic. A to jsem speciálně kvůli němu pekla několik oblíbených druhů cukroví a vánočku
Tak to asi hodím do mrazáku, ať si to užije v lednu, to se s tim znovu patlat nebudu.
continuity to má mrzí :( ja si pamätám jedny Vianoce v detstve s nejakou črevnou pliagou, od stromčeka som utekala každú chvíľu vracať (pardon). Snáď ti je aspoň dovolené ležať a oddychovať. Držím palce
Evaeva Kdepak, ja rodila druhe v Caslavi a doslova si me nikdo nevsimnul:-D. Tam to bylo hodne takovy no problem, no care:-D. Ani pediatra jsem nevidela:-D
continuity Vydrz, urcite ti bude za dva tri dny lip! Jen se to blbe seslo:-/
continuity uf, odpočívej
. Ať jsi brzo fit.
MPLee Karja Pinot Noir Mrakoplas diky devcata. Je to jenom blbá shoda, to se nedá nic dělat, mrzí mě to hlavně kvůli dětem.
continuity Aaale, ony to zvladnou,jsou to chytry a sikovny holky!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my