continuity holky to zvládnou, už nejsou tak malé a určitě si to užijí i tak. Ať je ti brzy lépe![]()
Stěžovací vlákno
Když si dám teď aspirin, s čím se to může kombinovat? Paralen nebo Ibalgin nebo nic?
Už vím: paralen
continuity držte se ![]()
continuity drz se ![]()
continuity tak se drž, nejsi v tom sama. Letošní vánoce prostě budou jiný.
continuity Ať to zvládnete![]()
AprilTwelve Sweet Potato Kora katkas díky moc všem, držím se a nepustím ![]()
Zobla jsem ten aspirin a zaspala to. Teď nám dokonce HLAD.
Myrtila
Ale s tou nákazou v porodnici jsem trochu počítala, po porodu teda. Říkala jsem si, že když vidím kolem sebe jak lidi na opatření kašlou, že by byl zázrak to tam od někoho na pokoji nechytit. Tak teď můžu být v klidu
Treba ta pozitivita bude mit aspon male pozitivum ;-) ze budes mit pokoj sama pro sebe.
Myrtila To jsem si taky říkala. Sice doufám, že prcek vydrží do konce karantény a kdyby ne, mám nadstandart zdarma ![]()
continuity MPLee to jsou radosti
preji nekomplikovany prubeh a brzke vyzdraveni
continuity no ja to nejspis mam taky.
Tak at jsme brzo ok. Ja citim trosku, poznam chut: sladka/slana atd. Ale konkretne uz potravinu ne.
Bolely u toho nekoho nohy tak strasne, ze skoro nemohl stat? Ibalgin zabral, ale bylo to slusny peklo.![]()
Luna nohy a kyčle, ibalgin denně už 8 den a zlepšení jen mírné. držím palce, ať tě to rychle přejde ![]()
Luna jo nohy mě boli taky. co musím, delam radsi v sede.
continuity Luna achjo
tu neuplnou ztratu chuti mel jeden synek, presne jen poznal slane, dobra zprava ze se mu docela brzy cich vratil, tak do mesice urcite
Luna me ruce a ramena. Dneska docela dobrý, ale vecer mě sejmula desna bolest hlavy a únava
Luna Jo, ja to tady myslim i rikala. Neuveritelna bolest nohou byl v podstate jediny priznak u pubertalniho syna kamaradky, napred se na nej zlobila, ze to prehnal v posilovne. Kdyz nedosel pomalu ani na zachod, vzala ho do nemocnice (je doktorka ve fakultce), testy mu udelali jen proto, ze nemohli prijit na zadnou pricinu, tak to nekoho napadlo...(bylo to hned na jare).
Všem nemocným přeju ať se jim uleví ![]()
Catherinne a ja sa pridávam tiež a prajem všetkým skoré uzdravenie.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my