vsem nemocnym - prosim vas brzo se uzdravte!!!
Stěžovací vlákno
Všem ochořelým držím palce, ať je hlavně brzy nic nebolí a vykurýrují se bez sebemenších následků!
Myslím na Vás všechny, hlavně nepodceňujte zhoršení. Džte se.
Se to tu rozjelo
. Všem přeju brzké uzdravení a mírný průběh bez následků.
Na zacatku zari si muj tata koupil mobil, nevyhovoval mu, tak me poslal ho vymenit. No jo, ale vcera u stromecku mimochodem rekl, kdeze je ten novej mobil, ze jsem mu ho nedala. Po ctyrech mesicich! Ja mam uplny zatmeni, asi ho uz nenajdu. Jo tak predevcirem coro kvuli klicum, zitra na novo. Nejhorsi je, ze uz podezrivame kazdej kazdyho, ja, sambo a tatka jsme bordelari a mama je takova ta naschvalnice, co je schopna nas v tom chvili vykoupat a pak to vytahnout. To bude teda vikend:-D:-D Ja jsem uz asi uplne blba!
Karja ja hledam zlate nausnice. Mam je nejradsi. Byla jsem si jista, ze jsou v penezence u minci. Uz jsem nasla kdejakou cetku ale ty nausnice nic. Ani jednu.
Jo a jak jsem si stazovala na ty vsi, tak ja a dcera (obe nejvic vlasu a nejdelsi) jsem zasazeny. Mladsi skoro nic.
Takze jaem cely stedry den prala. Dnes davam pauzu. Ale pro zmenu 2x vytekla mycka.
Candance No u tebe je velka sance, ze je najdes pri te odvsivovaci akci. Ale ty nausnice se hledaji blbe, I kdyz teda uz jsem jich par takhle nahodou nasla. Pokud mas pocit, ze bys je mohla nechat nekde v kapse, tak zkus treba pracku, mne vsechny tyhle kovove veci zustavaji u takoveho tesneni u bubnu.
Preju uspech u obou aktivit teda!
Letos není v Prokopském údolí dřevěný betlém
chodili jsme tam každý rok už od mala.
no ja to nejspis mam taky.
Tak at jsme brzo ok. Ja citim trosku, poznam chut: sladka/slana atd. Ale konkretne uz potravinu ne.
Bolely u toho nekoho nohy tak strasne, ze skoro nemohl stat? Ibalgin zabral, ale bylo to slusny peklo.
Hlavně ať máš dobrý průběh a neskolí tě to moc
. Rychlé uzdravení.
Candance zlate náušnice našel muž asi rok po stěhování v kapse košile, kterou moc nenosil. Už jsem je odepsala.
Letos není v Prokopském údolí dřevěný betlém
chodili jsme tam každý rok už od mala.
My taky! Šli jsme okolo i letos na Štědrý den a lidí spousta jako každoročně, jen betlém nikde..
Aleanor naši to bylo taky zkontrolovat:)
Stezuju si na sebe. Podivala jsem se webkamery ve Schladmingu ..... Jak se leci masochismus?
Makara ani to sem nepiš!
Já jsem při při zmyslech jenom proto, že když jsem viděla tu vysnězenou Hromovku, pokaždé jsem dostala záchvat smíchu.
Muž vytáhl na Štědrý den merino spodky a mají dírky, asi od molu , co jiného že. Tradičně chodí s vnukem dopoledne na ryby. A souprava je koupená před půl rokem. Teď jsem ve stresu jak se doma zdárně rozmnožují. Jsme na chalupě. Těch direk je snad dvacet.
Snad to tady neroznesu![]()
Tak Betty jestli tam nejsou žádné zbytky po molech, tak to může být i z pračky.
Krehutka no nevím, prane byly jednou. Zbytky od molu, myslíš ve skříni? To zjistím až po novým roce.
Šatni moli jsme nikdy neměli, vždycky potravinové. Hergot.
continuity ještě se směješ - já spíš už pláču 
Tak Betty nektery merina maji slabsi vlakna a v nekterych mistech se pri prani "rozjedou" na dirky. Pokud se ptas, jak vypadaji zbytky po molech, tak je nemas..!
Zasij, no... Mmch, me se takto rozjelo nejdrazsi triko, co mam od Devoltu, levnejsi znacky drzi..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my