Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 01. ledna 2021 23:14

Bydleli jsme 26 let u Jiřáku. Letos to bude šest let, co jsme se odstěhovali, tak netuším, jak to tam teď vypadá. Co se týká psích hov... exkrementů byla to hrůza. A to píšu jako milovník psů a v té době i 17let jeho majitelka. Jeden čas snad téměř nikdo po psech neuklízel. Když byli kluci malí, tak do toho každou chvíli šlápli. Venčení mazlíčků ráno v naší ulici probíhalo tak, že je majitelé, stojíc ve vchodových dveřích, vypustili na ulici a psi se "venčili" mezi auty, na chodník, těsně před vchodem atd. Tragédie taky byla příjezd autem potmě. Vozila jsem si pravidelně s sebou silnou baterku, bez ní to byla téměř jistota. Když už kluci nebydleli doma, tak při každé návštěvě se divili, jak hrozně jsou Vinohrady posr....No a na venkově, na chalupě nesbíral a nesbírá po psech nikdo. Pravidelně se nám jeden berňák chodil venčit před branku - to jsem vyřešila tím, že jsem to hov... vždycky odnesla (na starý lopatě) před branku jeho majitelům i s cedulkou. 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 01. ledna 2021 23:26

vinohrady jsou tím neblaze proslulé ...nechápu, ale je to bohužel tak...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. ledna 2021 23:31

Zuzuli já teda naopak znovu říkám, že u nás na pražském sídlišti je relativně čisto, s dětmi jsem ještě problém neměla a to je syn víc v křoví než na chodníku. Samozřejmě se najdou experti, co neuklízí, ale když si vzpomenu, jak to tu vypadalo, když jsem byla dítě. Zlepšení je to markantní, horší mi přijdou vesnice a takové ty okraje města, kde už začíná "volná" příroda, ale lidí se psi pořád mraky.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 02. ledna 2021 00:16

Dadoo 

Už se v Praze moc nepohybuju, ale Holešovice, Vinohrady, fuj, to bylo vždycky jak minový pole. Normálně podělaný chodníky. Zatravněné plochy na sídlištích totéž. Muž jednou pomáhal kamarádovi při stěhování a zajel na trávník před panelák. Odjel s koly vyloženě obalenými v H. Když si představím, jaký zájem ty smradlavý věci buděj u psů, může být venčení dost bojovka.

Offline Potrefenáhusa
38666 příspěvků moje polička 02. ledna 2021 00:21
Reakce na dynda:

Když si představím, jaký zájem ty smradlavý věci buděj u psů, může být venčení dost bojovka.

​jestli myslíš na nějaký nechutnosti, tak psí je vůbec, narozdíl od lidských, neberou - a těch je v Praze kupodivu též dost a dost 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 02. ledna 2021 00:23

Potrefenáhusa 

Aha, vidíš, tak dobře se v tom nevyznám, jen vím, jak lidi nadávaj, když se jim psi v něčem vyváleli. To by vlastně možná mnohem víc lidí sbíralo

Offline Kokoska
34634 příspěvků moje polička 02. ledna 2021 00:40

Dadoo projdi se kolem Strossmayeraku a divila bych se, kdybys par psich navstivenek nepotkala. My bydlime v satelitu, vlastne na vsi, a jeden cas jsme meli pravidelne nas*ano pred brankou bud na chodniku nebo na travnatem pruhu.  U nasich mladych je to taky k videni, pri poslednim hlidani jsem na posledni chvili zarazila kluka na odrazedle, jinak tim projel. Komentoval to tim svym detskym hlaskem Jee, bobecek! 

Offline Pinot Noir
29746 příspěvků moje polička 02. ledna 2021 07:35

Dadoo chtěla jsem ti odpovědět, ale po větě, že dětem jde vysvětlit, aby nechodily do trávy, se mi nějak přestalo chtít.

Offline Emerald
2676 příspěvků moje polička 02. ledna 2021 08:23

Jedna vzpominka na UK. Kdyz jsme se pristehovali, tak jsem kazdy rano cestou do skoly koukala, jak jsou ty chodniky pos....., a rikala si, ze Britove na ten uklid pekne pecou. Az po case mi doslo, ze to jsou hromadky od lisek, ktere se po setmeni vydavaji do ulic. 

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 02. ledna 2021 08:51

Pinot Noir To je hrozný, při čtení se mi udělalo šoufl, když jsem si toho hada podle popisu představila.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. ledna 2021 09:08

Pinot Noir kristepane, 8kg! Ještě že je zima a nebojím se, že by se dostal, až sem.

Offline Pinot Noir
29746 příspěvků moje polička 02. ledna 2021 09:14

Evaeva my jsme docela blízko, ale v téhle zimě je to dostatečná vzdálenost. Leda by popojel autobusem

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 02. ledna 2021 09:47

Žižkov je posranej odshora dolu, do toho semtam použitá stříkačka, prezervativ, nebo teď nově roušky. Dospělej ohrne nos a vyhne se, ale venčení dítěte je radost, a to zatím do trávy v podstatě ani nechodí

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 02. ledna 2021 09:53

jako ty exkrementy je hruza a nechapu,ze to ani tem pejskarum co to neuklizi nevadi.

Popisujete to tak jako kdyz se clovek brodi v hovnech.

Ale trochu nechapu jak to souvisi s petardama.

Had by byla moje smrt,chudak to dite,ale nastesti ho ustknul pres tu botu,ale i tak.....

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 02. ledna 2021 09:54

Pinot Noir mi pripomnelo...

Offline Pinot Noir
29746 příspěvků moje polička 02. ledna 2021 09:56

Lama_z_Lana ježiš! Ale manželovi se teda nedivím!

Edit: musím na ty nohy pořád koukat

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 02. ledna 2021 10:03

Lama_z_Lana no ty kraso....

Offline SunEclipse
3464 příspěvků moje polička 02. ledna 2021 10:06

Lama_z_Lana teda ne zcela střízlivá musela být i manželka..spát v punčocháčích?

Offline barbucha blogger
35599 příspěvků moje polička 02. ledna 2021 10:06

crazydaisy 

Potvrzuju. Půl života u Riegráku mě naučilo slalomu!