No uvidíme. Já si kafe dělám v podstatě jen o víkendu ![]()
Stěžovací vlákno
Jiná Realita Právě
.
@barbucha. A jinak piješ vodu? To snad ne.
barbucha Empress grey je nejleosi, takze doufam, ze sis ho vzala hodne!
No dva
Sem neměla ten dvoukolák ![]()
barbucha skoda skoda! No kdyby ti nechutnal, beru ho!![]()
paktofonikacaj dvoukolak delal kdysi sambo! Vylouhoval a pytlik schova na druhy kolo!! ![]()
![]()
To mi připomnělo Omyl růžového stařečka (mimochodem kdo nezná, měl by si doplnit, je super... a fňuk, mně to prvorepublikový vydání někdo ukrad, ať mu pazoura uhnije!) - tam je jedna povídka o poněkud spořivým člověku, kterej si dělal kafe tak, že jedno zrnko přivázaný na niti spustil do horký vody a rychle ho zas vytáh ![]()
711990 To dělávala moje babička, prostě "dokud barví", tak dobrý :-). A Empress je taky můj oblíbenej.
barbucha to je teda silný kafe ![]()
711990 náhodou jsem znala jednoho angličana jak poleno (s nádherným bytem, btw, bože, jak z anglického seriálu
) a ten měl nějaké spešl anglické čaje, které byly míněny na minimálně dvě louhování. i napodruhé se z nich uvařil velice silný čaj.
Prosim vas, jak jste si tu stezovaly na ty notebooky, ktere se kazi po zaruce, co to bylo? Lenovo? Muj dnes odesel do vecnych lovist, potrebuji rychle novy, ale vzhledem k memu uzivani na materske asi nic extra, zaroven ale kdyz si za dva roky budu hledat praci a ozivovat trochu svy schopnosti a znalosti, asi by to nejakej stroj I jinej nez na youtube pohadky chtelo...Tak se to ve mne pere,za jak draho poridit. Lenovo jsem mela a byla jsem s nim spokojena, ale kupovala jsem ho pred sesti lety
Karja já bych se s nějakýma požadavkama na to, co bude za dva roky, vůbec nezatěžovala. kup co se ti hodí teď, dost možná to za dva roky stejně vyhodíš a vůbec nevíš co bude na trhu a co bude potřeba. tím vůbec nemyslím koupit nejlevnější krám, ale koupit co teď bude vyhovovat.
viktorka_od splavu Jo, urcite jo. Uz to tak nejak mam vlastne promyslene. No tak dlouho jsem to oddalovala, ze ted to bude rychlokauf;-)
Karja obecně víc vydrží ty kancelářské s kovovým šasi. Ale ta cena je jinde. Pokud dnes najdeš nějaký za pár supů, co vyřeší tvuj aktualni problém, tak bych šla do toho, jak píše Viktorka.
Jinak jsou notebooky na trhu šílené probrané. Distanční výuka, dodávky váznou, je po vánocích. Blbá doba.
Můžeš zkusit www.pocitarna.cz Majípředváděci kusy a repasy, ale taky je to probrané. A podívej se na cenu i jinde.
continuity Jeee,to me vubec nenapadlo, ze to bude vybrany! No co se da delat, koupim na co narazim;-)
Karja mne se rozbil zdroj, už v červnu, od ty doby jsem ntb nezapla...
Karja tak je nepríjemné, zachránili ste aspoň data?
Ja mám teda ten kancelársky, ja som totiž nemehlo a toto vydrží fakt všetko. Kupovala som od programátora, ktorý po 3 mesiacoch prišiel na to, že chce MacBook a nie Dell a predával ho za polovicu. To bol super nákup. Už má asi 6 rokov a stále je čo sa týka parametrov v pohode, zvláda všetko od Excelu až po hry :) Ale pokiaľ chceš niečo len na dva roky na prezeranie internetu, tak je to asi úplne jedno.
paktofonika Hry nehrajeme a mam zrovna zazalohovano! A jeste ho zapnu, ale spadl a rozlozil se na dva kusy. Ten displej tam drzi za dva dratky;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my