andulka01 Taky mi to nepřijde zrovna košer, asi bych si stěžovala a trvala na vysvětlení.
Stěžovací vlákno
Jos Jo, systému přes Heuréku jsem si všimla...
andulka01 to jsem samo zkousela, z muzovy ip adresy. Zdrazili to nejen mne v kosiku, ale obecne. Ony ty zidle byly ve velke sleve, ale pres noc to naskocilo, takze ta sleva neni takova. Ja vim, ze tyhle retezce s cenama hrozne šoupou, chodili jsme kdysi obdivovat stul a jednou ho meli za 50, pak za 19, nez jsme se tam dohrabali, tak uz nas stal neco pres 20. Spis me vytocilo, ze to zdrazili v tom kosiku, to fakt zavani uz takovou vycuranosti. Jakoze projevis zajem a sup 30 % navrch. Behem par hodin. Zkousela jsem tam volat, jestli se nespletli
, ale nebrali to. No nic, uz je stejne mam (vybiram uz dlouho, ale lepsi v tehle kategorii jsem stejne nenasla), jen z toho mam takovou pachuť.
Gatita no pokiaľ je to v zľave, tak tam to asi na nekalúnpraktiku nebude. Ono i Sephora to odôvodňuje tým, že si vyhradzuje právo na zmenu výšky zľavy, aspoň nieco také písali ako odpoveď na sťažnosti na FB. Čím viac ľudí klikne na produkt, tým viac ho asi zdražia. Prítomní zahraničných e-shopov mám tu skúsenosť, že keď to mám dlhšie v košíku, tak mi to ešte pripomenú a sem tam pošlú zľavový kód. :D
Gatita Hm, to je škoda, fakt, že to zdražení zatímco je to v košíku je pitomé, no. Ale zas pokud měli nastaveno automatickou změnu ceny (nejspíš k půlnoci), tak je to logický. Pár e-shopů jsem zprovozňovala a pokud vím, sleva se nastavuje od-do a týká se produktu ať je kdekoliv. S řešením zachování ceny toho co už je v košíku jsem se nesetkala (v těch mých případech teda).
Ono je dost možné, že by ses taky mohla trefit na to zavádění slevy (zase nejspíš půlnoc) a věc v košíku bys měla levnější.
A jejda, MS dočasně zavírá úplně. Moc doufám, že (zvláště co se týká potravin) to není už nafurt...
andulka01 no a vysvetlenie, že mne sa to stalo počas dňa? Akože mali zmenu výšky zľavy doobedu o 11 a i to len u niektorých produktov? Nemôže to byť tým, že pokiaľ viac ľudí kliká na produkt viac ľudí, tak sa zmena navyšuje?
Jos Knihy kupuju občas přes Booktook, ale já vyzvedávám osobně, mám to při cestě. Nevím jak výhodný je poštovný, doprava.
paktofonika Jo, určitě to může být i tím, naprosto to nerozporuju. Jen mi to přišlo logické, když ke zdražení došlo přes noc. Ty slevy (nebo zdražení) se dají nastavit na mnoho různých způsobů.
Gatita tohle znam. Vybrala jsem si zidle u ton, docela slouho mi to trvalo. Po novym roce jsem se rozhoupala k objednani a sup 20 procent zdrazeni.
Uz to je par let, ale doted si pamatuju, jak jsem byla zpruzena :D
Mne se stalo,ze jsem videla saty v cos ve sleve den pred tim ne a den po tom uz zase zpet nezlevnene .....tak jsem to brala jako chybu toho co delal nabidku do eschopu.![]()
andulka01 a sakra, takže asi ani přes rohlík to nepůjde.
paktofonika Tohle treba dela i eobuv. Uz se mi parkrat stalo, ze jsem na neco koukala, i to dala do kosiku, ale nakonec nekoupila a pak mi prisel mail, ze jsem si v kosiku neco zapomnela a tady mate slevu.
Kokoska píšou v tom clanku, že pak uz jedine pres rohlik
Kokoska přes rohlík prý jo, ale myslim jenom trvanlivé potraviny.
Mne se stalo,ze jsem videla saty v cos ve sleve den pred tim ne a den po tom uz zase zpet nezlevnene .....tak jsem to brala jako chybu toho co delal nabidku do eschopu.
Tak eshop COS je proste chaos, tam som pri nákupe pripravená už na všetky možné scenáre. Ale zrovna im to odpustím. ![]()
Lilly_Ku to zamrzi. Ja prave taky dlouho vybiram, rozmyslim, porovnavam...a pak teda slavne vyberu a takhle se nakrnu
. Ale dobry, i tak jsem se jeste vmestnala do rozpoctu, ale stejne. A jeste jak jsou ty zidle ctytri, tak to jsem za zo mohla mit lepsi kabelku, kdybych byla strelec a koupila je hned. Ale bylo mi to blby, nezeptat se muze. Cimz nechci ozivovat flame o uslapnutejch manzelkach. Ale tak bude to mit denne na ocich, tak to by bylo blby, kdyby se mu to nelibilo:)
A jejda, MS dočasně zavírá úplně. Moc doufám, že (zvláště co se týká potravin) to není už nafurt...
Nemají co prodávat![]()
Ty změny cen v košíku rozmezí dnů mi přišly spíše pravidlem. Všimla jsem si toho až teď, když online objednávám víc, dřív mě to nikdy netrklo. V mých nákupech (lékárny, potraviny, kosmetika) to většinou dělalo pár korun, u nábytku je jasné, že to zamrzí víc.
Sweet Potato Jsem přesvědčena, že obchod mezi EU a VB se brzy nastaví a znormální. Ale moc doufám, že MS nevyhodnotí, že se mu to sem dovážet nevyplatí a už čerstvé potraviny neobnoví. Kde jinde bych koupila třeba samphire?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my