Jiná Realita pardon, ale ja taky jako městskej člověk sníh závidím. Jsem ráda i za těch pár centaku co máme. Ale mozna by mi to po makacce s lopatou přešlo .
Stěžovací vlákno
žluťásek A já to zaspala... Zimní bouřky mě fascinujou. Nicméně probuzení do zasněžena je super
ted ještě najít kostatko na omezení auta
U nás je sucho a jasno. A vy máte sníh... ![]()
Mha Přes víkend má sakra mrznout. Kdy mi přijde ta bunda a boty, ha? Příští týden. Jsem trouba.
andulka01 Ale do háje, to je nešikovné... ![]()
Kora nabizim brigadu![]()
Do rana napadlo tolik snehu,ze to zcela schovalo venkovni schodiste,vypadaji jen jako takove kopecky...a ja ho musim znovuobjevit.pripadam si jako archeolog!
Jiná Realita Přijela bych ti pomoc, ale nevím, jestli bych projela
Já odhazuju sníh ráda, ale tady se zatím žádné hromady nekonají. Ovšem chápu, že co je moc, to je moc a ze zábavy se to změní v lehčí oser (pardon my french). Držím palce!
Jiná Realita že bych přiběhla? ![]()
brrr zabava prestane v okamziku,kdy je to treba prohodit dvakrat za vecer,abys tam toho do rana nemela po kolena,to uz pak neuzvednu lopatu:)a to se stalo prave vcera.ted jsem jen prohrnula cesticku na siri jedne lopaty,ale odpoledne budu zase cistit velke plochy.podle vcerejsi predpovedi(dnesni jsem jeste nevidela)by melo snezit cely den:/i kdyz min nez vcera.
Catherinne koupim ti listek v pendolinu do prvni tridy![]()
Jiná Realita snih
. To je vzdycky obdobi, kdy na par mesicu prestaneme pouzivat predni (a hlavni) vchod do domu a chodime garazi. Je to totiz jedine misto, kam nedostaneme sneznou frezu a jsme oba lini pouzit lopatu a hrablo. Muz vcera asi hodinu s frezou jezdil a vratil se uplne zenovej![]()
Jos ne sousedi jsou na tom asi podobne:)k nam se s frezou nedostanu nikam.neni tu rovina,ale asi 4urovne terenu a dvoje schodiste.
Jiná Realita Tak to je nesikovne, to lituju. My mame dum (tu garaz) primo u silnice (spis silnicky), tak je to o dost jednodussi. Zahradu si kdyztak proslapne pes. Ale brzo nastane obdobi, kdy muz vola po krvi
. Silnicar, ktery jezdi tesne pred odjezdem do prace vzdycky nahrne tunu snehu nam primo na vjezd, protoze jak ze silnice hrne snih, tak najednou, hura, odklizene misto pro dve auta
Jiná Realita Kde ze to bydlis, ze tam mas tolik snehu, jestli se muzu zeptat?
Brioso na valašsku :)
a přestalo sněžit, takže nakonec napadlo celkově kousek pod kolena.
ono to spíš nafoukalo, než nasněžilo, protože v dlouhé zastřešené chodbě, která je otevřená na obou koncích a směřuje na západ, odkud včera foukalo, bylo po celé délce asi 7 cm sněhu, a zasněžená byla i auta v přístřešku, který má otevřenou jednu stranu, to se stává málokdy. takže nejvíc sněhu je u jakékoli překážky, zmizel třeba kočičí domeček přede dveřmi!a všechna shodiště jsou otočená k tomu západu, tak je to zaválo. teď jsem v kanceláři o 25 km dál a tady je sněhu o dost míň.
nejlepší bylo sledovat kočičí stopu, chudáček, každého cca půl metru byla ve sněhu vytlačená díra, jak se snažil proskákat přes zahradu![]()
Zarinya trochu OT - ale krokodýl u Vémoly mi připomněl, že kdysi Jonák - jestli si vybavuješ jméno - měl taky krokodýla a ten je teď v krokodýlí zoo v Protivíně... průvodce říkal, že byl týraný, protože ho snad měl celou dobu ve vaně, takže nemohl vyrůst tak, jak by měl, a vůbec je celý takový jakoby stočený ... mně ho bylo hrozně líto :-(
Tak z okna to vypadá hezky. A už to povoluje, chodníky jsou mokrý. Tak jen doufám, že to moc nezmrzne a nebo že posypou, zítra brzo ráno musím tátu dostrkat na odběry a máme to sakra do kopce.
Magráta to byl taky pekny blb.Ja myslela,ze mel medveda.![]()
V jednom odkazu co jsem sem dala byl videt "vybeh","voliera"? u Vemoly a myslim,ze ok.
Jiná Realita Venouš dneska velmi dlouho přemejšlela, jestli ven opravdu potřebuje :-) No trochu jsem jí pomohla, no. Ale vypadá to, že se sněhem nemá až tak moc problém.
Jiná RealitaMoje nejoblibenejsi ceske hory, takze trochu zavidim ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my