continuity A ta pocitarna je to spolehlivy obchod? Neco se mi tam libi, nejradsi bych to ted objednala a mela klid;-). Konkretni produkt jsem uz poslala k posouzeni svagrivi;-)
Stěžovací vlákno
Karja já mám od nich notebook pro dite a dobrý, přišlo to rychle, vse v pohode. nic jsem tam ale nereklamovala. A když jsem procházela recenze, lidi byli spokojeni a bylo jich opravdu hodně. Taky se mi to zkraje nezdálo.
Karja pocitarna.cz jsme kupovali 2 ntb, jeden pouzity a super. u nas maji i pobocku tak jsem to vyzvedavala osobne. bez problemu a je to ted nevim rok mozna uz dva.
Jiná Realita v Cine v cajovne udelali prvni nalev, ten vylili a pil se az druhej.
Kokoska To se s některými čaji dělá. A hodně čajů je dvojnálevových. Ale běžné černé čaje to nebývají, natož pytlíkové.
Kokoska v Číně se ale černej čaj asi vůbec nepije, ne? U zelenyho je těch hodně nálevů běžných.
Potrefenáhusa je fakt, ze cerny to nebyl, ale nevim, jestli ho nepijou vubec. A vic nalevu jo, ale ze se ten prvni nepovazuje za dobry, jsem nevedela.
Kokoska Ty zelené jsou jako další nálev lahodnější, zmizí ta trpkost.
Karja achjo, je to nakažlivý, odešel mi do věčných lovišť dnes dopo (muž se tedy ještě odpoledne bude snažit ho zprovoznit, ale nevěřím tomu:-(
Tak strašně nerada tyhle záležitosti řeším
Magráta Ja taky ne.
Až budete chtít dobrý Earl Grey, tak doporučuju Royal EG z ManuTea, obecně jsem s nima dost spokojená, vč. těch zelených, třínálevových
.
Karja Nestačil by ti takhle tablet? Jinak s Lenovem mám zkušenost dobrou, kromě toho, že prasknul jeden pant, co drží displej, ale dalo se to opravit a stalo se to třeba po 4 letech intenzivního užívání. (A u té U-řady je to typická vada)
když tu řešíte ty čaje, chutná vám kusmi čaj?
mně strašně voní a krásné obaly a tak, ale samotné ty čaje mi většinou chutnají jako voda :( hlavně černý čaj se skořicí (nebo karmadomem?) byl velké zklamaní, toho si musím do hrnku dát asi tak dvě lžíce, aby to chutnalo jako čarný čaj, a ne slabý odvar vonící kořením.
Aranel Ani ne, misto tabletu mam telefon. Ppteebuji obcas I neco na psani. I kdyz klavesnice asi k tabletu jde dat?
Jiná Realita skoricovej je bozi Harney&Sons. Kusmi jsem mela jen Earl grey a ten mi prisel normalni
Jiná Realita Mně některé taky přijdou hodně jalové. Černé tedy, jiné jsem neměla.
Sweet Potato mně od kusmi chutná anastasia. A moc dobrej čaj v poslední době je p&t..
Tak je tu rozuzleni pes z Dubaje......uz to utnul a pes samozrejme nebude.Vic nevim,protoze uz se s tim moc chlubit nechteji.![]()
To je škoda, takový dramaticky příběh... Já čekala, že přijede třeba krokodýl.
Zarinya za ty prachy zkušenost k nezaplacení.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my