Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 12:39
Reakce na paktofonika:

​Tak eshop COS je proste chaos, tam som pri nákupe pripravená už na všetky možné scenáre. Ale zrovna im to odpustím.

​co s nima taky jineho,zejo?

Offline Sweet Potato
40130 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 12:59

andulka01 To nevím. Anžto ani nevím, co to je

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 13:05

Sweet Potato Samphire zde. Skvělé k seafood a k jehněčímu. S mámou ale dycky sežerem jen tak, na másle. Ostatním z rodiny to moc neříká.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 13:19
Reakce na andulka01:

Sweet Potato Jsem přesvědčena, že obchod mezi EU a VB se brzy nastaví a znormální. Ale moc doufám, že MS nevyhodnotí, že se mu to sem dovážet nevyplatí a už čerstvé potraviny neobnoví. Kde jinde bych koupila třeba samphire?

​Taky moc doufám :-(. Už v sobotu jsem v potravinách (na Václaváku) potkala davy lidí, pulty s čerstvýma potravinama pod plachtou, protože prázdný... 

Offline Sweet Potato
40130 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 13:24

andulka01 Aha, kruciš, toho jsem tam taky kupovala.

Chvili to bude trvat asi.

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 13:31

Sweet Potato No tak jsem si to pamatovala dobře, že slanorožec kupuješ! Měli by v sezóně mít i v Makro. Akorát že já jsem prostě briťák, no. Sakra, stejská se mi po Anglii. Ústřice, stejk, fish'n'chips, pivo s hladinkou, jehněčí ze slatin (ty co spásaj právě ten slanorožec). Kvalitní suroviny, skvělé ryby. Rozmarýn před každým domem.

Offline barbucha blogger
35633 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 13:37
Reakce na Jiná Realita:

(jsem hrdym vlastnikem 2/220!jednoho pozemku)a to cislo roste kazdou dalsi smrti.jsou to lidi,kteri se vubec neznaji.predstava,jak bude treba neco s takovym pozemkem menit,je desiva.snazim se na tom pracovat,je to hrozne drahe na cas i penize a vysledek je,ze dokazu 220 dilu snizit na 90...

Takze budte chytri a piste si zaveti.nebo to rozdejte za zivota.ale hlavne jako celek.

​Já jsem někdy předloni dostala vyrozumění že po přeměření pozemků atd. atd. jsem se ukázala býti vlastníkem už nevim jakýho dílu, podobný hausnumero to bylo... a fakt nevim kolikrát se budu toho štráfu ještě vzdávat, už jsem to řekla jednou a teď jsem musela podruhý. Rozhodně nebudu jezdi z Prahy orat/sekat někam na Hanou a nafta tam prej neni

Jako vzdala jsem se toho jednou, podruhý (bratranci to maj blíž nebo jestli se chtěj crcat s prodejem, jejich věc), ale vono se lehko řekne rozdej to, když se za rok dva zas někde vynoří pár metrů v tomhle bordelu!

Offline Triss
112 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 14:17

Ten uzavíraný MS mě dneska hodně nepotěšil, kdyby nic jiného, jejich zlatý čaj je naše dlouhodobá stálice bez které si už nedovedu představit každodenní pití. Rohlik k nám do divočiny vůbec nejezdí, tak přemýšlím, jestli ještě má smysl vypravit se nahonem do nejbližšího velkoměsta pro zásoby.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 14:19

Nevím kam s tím, tak to frknu sem. V prosinci VZP spustila nový program, kdy přispívá klientům na psychosociální podporu. Je potřeba vybrat psychologa z jejich seznamu, ale minimálně v Praze je výběr poměrně široký. Příspěvek je na 10 sezení, nejlépe 1x týdně, 700 Kč na sezení, celkem až 7 000. Třeba to někomu pomůže, moc lidí o tom asi zatím neví

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 14:25

ZarinyaJá jsem teda měla taky strach, když jsme si kupovali kočku v Maďarsku a teď bez možnosti tam jet. Pořád jsem hledala a o té CHS se dalo dohledat hodně, takže jsem potom už byla v klidu. Jinak tohle nechápu, protože zrovna tenhle podvod mi přijde dost známý. No dost se jim to prodraží a psa nikdy neuvidí.

Kdyby psa chtěli právě na chov, tak bych to i chápala, protože kolikrát ty linie jsou po Evropě tak provázané, že se těžko hledá nepříbuzný pár. Sourozenci naší kočky cestovali do Ameriky a Brazilie, takže nic zvláštního to zase není. Cesta letadlem, s kurýrem a ještě chovných koček, musela být taky pěkně drahá. 

Offline Garfie
28429 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 14:34

andulka01 Triss Na Echu o tom psali už minulý týden, pochopila jsem z toho, že zvažují úplné stáhnutí z ČR (nejen potravin), ale teď to nemůžu zpětně dohledat....:-(

Offline Sweet Potato
40130 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 14:36

MP Meri Tak to je hodně dobrý počin.

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 14:39

Garfie Ne, neeee...

Offline Garfie
28429 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 14:44

andulka01 Já doufám, že se to nějak vyvrbí, ale pandemie, k tomu brexit...vůbec mě to nepřekvapilo. :-( 

Offline barbucha blogger
35633 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 14:47
Reakce na Zarinya:

Jiná Realita ja ti to neumim vysvetlit,protoze ja bych to neudelala a ani to tez nechapu.Asi se roztocila spirala vymluv,vyhruzek a jeste mlel neco o tom,ze kdyz posle tyhle dostane zpet tamty.Naivita a blbost prvniho stupne.

Ja bych nikomu neposlala ani deset euro natoz 2000.A psa jedine osobni vyber,predani.To je proste bez debat.

​Hele to je to samý jak ty nigerijský dopisy. Nechápu, jak na to může někdo skočit.

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 14:49

Garfie JJ, Brexit a pandemie. Máma to nevydržela s nervama a přesně v tu nejhorší dobu prodala byt v Anglii, těsně před Vánocema, kdy nebyla hotová ani ta obchodní dohoda a všichni byli v totální nejistotě. Ani si nechci představovat jak moc na tom prodělala Rodinná session na to téma nás ještě čeká a nikomu se do toho nechce. Což je moje stížnost pro tuto chvíli. Pevně doufám, že příbuzné nechytne mamon, že máma bude myslet předně na sebe, že se nepohádáme.

Offline barbucha blogger
35633 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 14:50

A dneska jsem měla, nic zlého netušíc, naplánovanej nákup v MS. Co to vidim?! Jestli vůbec budou mít ještě na Andělu otevříno, tak tam bude asi hlava na hlavě a v regálech kulový

Offline continuity
42703 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 14:51

Triss někde jsem zahlédla, že snad do 15. ještě budou. 

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 14:52

barbucha Do 15. ale jen doprodej zbytků

Offline barbucha blogger
35633 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 14:58

andulka01 

Já chtěla jen kafe a čaj!

Teď teda chci hodně kafe a hodně čaje