barbucha musis s dvoukolakem pro caj!
Stěžovací vlákno
V rádiu v autě jsem slyšela, že se MaS stahují jenom po dobu karantennich opatření. Jak pojde PES měli by zase otevřít.
andulka01 co mají co příbuzní mluvit tvé mamince do prodeje/výtěžku bytu v Londýně? ![]()
MP Meri Tak to je hodně dobrý počin.
Taky mi přijde. Jen dodám, že to je reakce na covid, ale jde to samozřejmě čerpat i na nesouvisející péči. Program běží do května, pak mají v plánu to vyhodnotit, případně zařadit mezi trvalé bonusy.
Dadoo Tak já jsem taky příbuzná a vzhledem k tomu, že předtím se o tom s námi (tři sestry) maminka radila, tak mě trochu mrzí, že prodej proběhl právě v tak prekérní době. Dohoda byla, že si z výtěžku máma pořídí byt, aby neměla starost z nějakého zvyšování nájmů a tak. Už teď vím, že na pěkný byt v širším centru Prahy nedosáhne a je mi to líto, no. Hele já jsem si zcela vědomá toho, že je svéprávná, samostatná a fakt mi nejde o její majetek. Jen jsem doufala, že bude víc spokojená, ten prodej byl samozřejmě strašně těžký (nejen administrativně, ale i osobně, kupovali ho s manželem). Zcela mimo Londýn, takže tomu odpovídá i cena.
A jo, abych byla poctivá, mě osobně mrzí ztráta "anglického kontaktu". Jako věděla jsem, že půjde do prodeje, ale radost z toho nemám.
Gatita Neskončili nějaké povánoční slevy? Já si koupila minulý týden ve slevě hodinky a včera už byly o polovinu dražší.
Mirka asi jo. Mela jsem byt akcnejsi;) Ale prislo mi to takove divne, skoro jako by nejak sledovali, jaky je zajem, a pak honem ubrali slevu. Ale v zaveru je to fuk, jen muj vnitrni sporilek tise zaplakal.
Gatita Mě zdražení obvykle naštve tak, že je po nákupu. Ale u nábytku, dlouho vybíraného, to chápu. Zas ale u těch hodinek mi to udělalo radost, asi jsem se trefila do nenižší ceny
.
andulka01 jo, to chápu. Škoda, že nepockala nebo se neporadila.
Myslela jsem, že jste kupovali před časem pro maminku byt na nábřeží. Nebo se mi něco plete..
Tak držím palce, lokalita je strašně důležitá, zvlášť když tam člověk chce zakotvit už natrvalo.
Dadoo Neplete, nábřeží je fantastický byt, ale nájemný (ten nájem se částečně pokrýval z pronájmu toho anglického). Takže nějak se to celé musí vyřešit, ono to půjde. A dík moc.
andulka01 Triss Na Echu o tom psali už minulý týden, pochopila jsem z toho, že zvažují úplné stáhnutí z ČR (nejen potravin), ale teď to nemůžu zpětně dohledat....:-(
oni to zvažovali už dost dávno, mám pocit, že jsem už tak předloni někde četla, že jako oddělení hader špatný a drží je tu spíš ty potraviny.
Jiná Realita Hmm, tak teď je přestaly držet i ty :-/
Garfie a já si tam na vánoce koupila super čokoládové šišky plněné slaným karamelem ![]()
Ve zprávách teď v podvečer říkali, že budou v ČR končit.
Na Slovensku M&S skončil už pred cca 2 rokmi.
Teď na ČT říkali, že je to zavření prozatímní. Otevřou údajně až budou moct prodávat oblečení (PES). Potraviny měly problém aktuálně kvůli Brexitu, ale ukončení by definitivní být nemělo...
barbucha musis s dvoukolakem pro caj!
Vykoupila jsem jim tam všechno! Do konce roku, kdy maj ty čaje a kafe psanou trvanlivost, mam vystaráno! Dvoukolák by se byl hodil.
barbucha Jaký čaje tam kupuješ ( jdi kupovala )?
Jaký máš ráda ?
Klasika - Earl Grey a English Breakfast. Ty kupuju furt. Eště jsem přihodila Empress Grey, tu neznám ale bude určitě fajn taky.
Kafe mám oblíbený Lazy Weekend (i kvůli názvu
) a vzala jsem k tomu Brazilian (protože dobrá brazilská káva, jak praví klasik, takže vlastně taky kvůli názvu).
Brala jsem to po dvou, abych nestrádala! ![]()
barbucha A to Ti fakt bude stacit do konce roku?
To se mi zase tak moc nezdá, vždyť leden neni ani v pulce?![]()
černá káva mně by to stačilo asi na tři měsíce :) kolik je sáčků v krabičce, pokud jsou sáčkové? tak 30? vařím si jeden denně, takže ani do prázdnin :(
edit: aha, po dvou...no tak v tom případě přesně do prázdnin :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my