clothilde Manner je jedinej pišingr co mi chutná :-) a do "na kole do práce" mi hází vidle ty ranní mlhy, to se bojim. I když jsem si našla moc pěknou trasu, kdy skoro dvě třetiny pojedu po cyklostezkách a lesem. Celkem taky něco kolem 40, jen na vlastní pohon.
Stěžovací vlákno
andulka01 ja vyjizdim jeste za "tmy", v 7 rano a tady ty holandsky cyklostezky si uzivam moc. Ted je I teplo, dneska rano 13 stupnu, tak je to parada
clothilde Tak to je krásný
já musím kus přes pražské aglomerace, přes kruháče a tak, takže mlha a tma nene.
strašně mě bolí rameno. nikdy dřív jsem nic takového neměla, vůbec nevím, co je na to dobré. nemáte tip?
prostě jsem se ráno vzbudila s pocitem, že mám shora v rameni zabodnutý obrovský hřebík, který při jakémkoli pohybu vyvoláva vlnu bolesti, někdy až skoro na omdlení. namazala jsem si to ibalginem, zcela bez účinku.
Jiná Realita možná by pomohlo teplo na noc.
Jiná Realita voltaren
a jde to až do ruky, ta bolest?
Zarinya A absence pečiva se už projevila?
rozarka nijak zvlast,prvni mesic dobry ted nejak nic,ale nejim ho dal,no.
kocoureksuggy mám pocit, že trochu jo, že to cítím v zápěstí, při určité rotaci. ale zvednout loket je skoro nemožné, a to mám zítra jet do brna, přitom jsem při řízení skoro brečela, jak to bolí. a to já docela vydržím ![]()
Catherinne zrovna zkouším termofor (nebo termofon? my tomu říkáme macek
)
Něco podobného mi způsobila klimatizace v letadle, bylo to strašné, netušila jsem tenkrát, kde se bolest vzala, neudržela jsem ani vidličku. Po všech peripetiích mi zabral Ibalgin rapid, tenkrát jsem byla šťastná jak blecha, dovolenou jsem úplně nechtěla trávit v nemocnici.
kocoureksuggy ten si asi vezmu zítra, na cestu, jestli to do rána nějak zázračně nepoleví. ale teda masakr, nevím, kdy mě naposled něco tak bolelo, a přitom je to naprosto z čistého nebe.
Jiná Realita to je dobře a vzala bych si prášky proti bolesti.
Jiná Realita když, tak bych si ty léky vzala co nejdřív, ne "až bude nejhůř", protože to bývá většinou v křeči a čím dýl to v té křeči zůstane, tím hůř
Já bych asi nečekala do rána a prášek bych vzala už teď. Mně tenkrát teplo nepomohlo, snažila jsem se to rozhýbat, to teda bylo ještě strašnější, ty prášky zabraly prakticky za chvilku.
Můžeš to mít normálně z průvanu... nebo jsi v noci vystrčila rameno zpod peřiny
Teplo by mělo pomoct.
kocoureksuggy viktorka_od splavu tak já ho teda zkusím už na noc :)
Jiná Realita Sambo měl z ničeho nic šílenou bolest v rameni loni přes Vánoce, nedokázal se skoro ani obléct, nakonec z toho byl zánět v kloubu, pomohla až (celkem hned) injekce u doktora a pak dostal nějaké léky. Předtím jsme vyzkoušeli prášky i masti a nepomohlo nic z toho.
JanieB
nakonec to zase bude nějaký následek mého údajného covidu. já mám poslední dobou tak divné věci na těle, že bych klidně mohla mít marťanský mor.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my