andulka01 já budu mít čtyřicet za pár dní, muž měl čtyřicet na podzim. Pár dní po mých narozeninách bude mít moje sestra padesát, pak hned její muž 55 a dcera 25. Nic z toho jsme neoslavili a neoslavíme :( Je mi z toho taky všelijak.
Stěžovací vlákno
pecka moc držím palce, to je hrozná situace :(
Pinot Noir Tohle byl presne nas podzim, narozeniny 2x30, 35, 55, jedny zasnuby a narozeni naseho ditete, neoslavili jsme z toho nic ![]()
Pinot Noir si ťuknem k našim nadcházejícím čtyřicetinám virtuálně tady- jsme na tom stejně. Spousta narozenin v rodině během jara, první rok oslavila vymodlená holčička mé nejlepší kamarádky a ještě jsem ji neviděla, stejně tak holčička od další kamarádky, které jsem pomáhala na svět... a bojím se, že v létě zase nenajdu odvahu vzít děti k prababičce na Slovensko. Je jí přes 80 a neviděla jsem jí dva roky a holky tam ještě nebyly.
Dneska mám dovopravdickou chandru. A hypotenzi k tomu. Bych se šla zahrabat.
Myrtila jo, ještě měla být na podzim svatba, tu synovec zrušil úplně, snad se podaří v létě.
pecka Držím palce
.
Pinot Noir Snad aspon v tom lete to pujde. Nas by mely cekat letos svatby dve, s tou od pratel nepocitam, neverim, ze nebudou zadne limity poctu hostu, takze se tam podle me nevlezeme. Ta svagrova svatba doufam vyjde.
Ďakujem všetkým ešte raz, aj za maminu ![]()
Keď píšete o oslavách. Sestra je januárová. Šampus sme spolu "strelili" vonku na túre obklopené zasneženými stromami. A keďže jej bolo ľúto, že nemôže osláviť aj s rodičmi klasicky, stretli sme sa aspoň v ich záhradke a pripili si na zdravie s odstupmi tam. Ostatné sviatky snáď budeme môcť osláviť v lete. Dovtedy len v online svete.
Zemřel Ferlingetti :-(. Mám na něj úžasné vzpomínky, když jsem žila v SF, potkávali jsme se denně v Caffe Greco. Už tehdy jsem se divila, že ještě žije, byl to rok 1992 :-).
Jo, taky me prekvapilo, ze jeste zil. A jeste vic me prekvapilo, ze doma od nej nic nemam!!! Doplnim zasoby.![]()
pecka snad to bude dobrý.. ![]()
pecka dufam ze to s naminkou nebude moc vazne. Drzim palce ![]()
Knížka, na kterou jsem se těšila, měla očekávaný vedlejší efekt. Koukám na fotku z r. 1907 svýho rodnyho domu, krokodýlí slzy a vědomí, že tohle otci prostě nikdy neodpustím. Já ten dům milovala, patřila jsem tam.
Všude čtu, jak se lidi venku srocují, protože je hezky, ale tady je už čtvrtý den mlha, že nevidím ani sousedovic dům
. V pondělí bylo z té mlhy takové náledí, že jsem se málem zabila, a krabice od nábytku, které jsme vyhodili na terasu, se proměnily v hromadu mokrého bláta. ![]()
U nás bylo krásně asi v pátek a v sobotu, pak už taky jenom hnusná mlha.
Pinot Noir to je škoda. U nás je od pondělí 16 stupňů a svítí slunce.
andulka01 Jasne, ze neodpustit! Nikdy! Ja prijit takhle blbe o svoje misto ve svete, umru. Mozna ne hned navenek, ale ve finale jo.
Kora u nás - Praha - je cely týden ráno hustá mlha, úplně bílo, ale přes den se zvedne a je hezky. Večer zase padne mlha.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my