Jiná Realita Ale jak mu dal doktor tu injekci, bylo prý za půl hodiny po nejhorší bolesti a po hodině už celkem pohoda. Samozřejmě těžko říct, jestli je to u tebe něco podobného :)
Stěžovací vlákno
Jiná Realita Vítej v mém klubu divnejch nemocí ![]()
Jednou mě bolely ramena, teda obě, ale fakt hrozně, nezvedla jsem ruce, nezapnula jsem si bez bolesti vzadu podprsenku, učesat se bylo utrpení. Já k tě doktorům lezu, až když už fakt jen lezu, tak jsem to asi půl roku léčila voltarenem, brufen na noc, no nakonec jsem absolvovala i nějaký kolečko na revmatoidni artritidu, pak tedy diagnóza bursitida a měla jsem začít chodit na nějaký galvanický proudy.
Přesně v tu chvíli nám konečně dovezli a smontovali na míru dělanou postel, která nahradila starou, narychlo koupenou po stěhování, kdy taky začaly ty problémy. V malé ložnici byla ta postel přímo pod oknem, měla jsem ho za hlavou.
Tahle nová postel má za hlavou vysoké záhlaví, které je pak rovnou spojené s parapetem do jednoho dílu.
No a během pár dnů bolest přešla, bo mi přestalo táhnout od okna a hlavně od spodku rámů, kde to netěsnilo, na ramena.
Bylo to normální revma z průvanu.
Jo a teď ležím na termoforu, kterému se u nás řiká už několik generací Franta ![]()
Jinak mě dnes dohnala ta on line doba: schůzky v kuse od 9 do 16:30, po hodině, půl hodině. některé vím, že se v daném čase ani nestihnou. půl hodka na oběd. Nemám tam ani pauzu na WC. ![]()
Všichni se pomatli, ještě včera jsem měla ten kalendář prázdný, ale asi se rozkřiklo, že budu týden pryč. Dnes jime pizzu, pokud ji některe dítě přinese.
continuity mas super ze si muzes zaprahnout otroki:D
rasaNori otroki to ještě neví a teď se učí, takže jim to nemám ani jak říct.
No jdu na to.
continuity vždycky, když mám pocit, že mám práce nad hlavu, vzpomenu si na tebe.
Pizza přijede za vama. Ať to dneska jde.
Přesně! Naposled mě takhle ukrutně chytlo rameno a kus zad... když jsem spala u zřítelnice, kde maj postele taky přímo pod oknem
Myslela jsem že nastala moje poslední hodinka, jak to bolelo příšerně... Zburcovala jsem tehdy zeťáka na služebce někde v tramtárii a půl rodiny k tomu, aby mi koukali sehnat nějaký drogy, a rychle... pobyt jsem strávila v mrákotách a po návratu domů jako když utne ![]()
Jennyfor mne se posledni mesice delaji treba diry do jazyka
zboku se udela bila odumrela kuze,a pod ni je...dira.uz jsem to mela trikrat.a uz nekolik mesicu mam "covidovy prsty", hlavne na nohach,ale ze zacatku i na rukach.aktualne mi praskl jazyk,coz znaci bud nejakou infekci nebo upadek imunitniho systemu.pritom do sebe valim ruzne doplnky,vitaminy,mrkvovou stavu...
continuity mame to podobny, ty telekonfernce jsou mor. Vcera 5 hodin,
dnes me dokonce vytahla cinanka z postele, ze chce jit driv domu. Tak
jsem mluvila od pul devaty asi dve hodiny a ted tu jen tupe civim...
barbucha Některým lidem to nevadí, ale já jsem na to "vofouknutí" nějak háklivá.
Jednou jsem dostala zánět trojklannýho nervu z pootevřenýho okýnka u spolujezdce, já seděla vzadu, a bylo to holt cizí auto, tak jsem držela. A než jsme dojeli těch asi 300 km, tak už jsem měla bloklej krk, a druhý den ráno příšerná bolest ucho, voko, zuby, půl obličeje, celý pobyt jsem chodila s omotanou šálou kolem hlavy - bylo to v červnu - polykala brufen a pomohly až nějaký injekce pak doma a jiný dryjáky.
No jednou jsem si ve vedru zapnula za hlavou stolní ventilátor a usnula, takže jsem se pak probudila už rovnou jak v komatu, příšerný závratě, dva dny ve špitále a vono to kontrakce svalu u krční páteře, zas z průvanu.
A tak mi vlastně napadá, že i teď jsem ty akrobacie se zrcátkem prováděla nahá, rozpařená z vany, v právě větraným pokoji, no tak to jsem tomu pomohla fest.
Jiná Realita já si myslím, že jsi v permanentním stresu. Rodiče, firma, kovid, dyť ty máš hroznej záhul. To ten imunitní systém klekne a vitamíny zvenku jsou prd platný.
Ten jazyk bych tipla na candidu, ale kdybych ti měla vyfotit svůj, tak utečeš. Mám na něm tři hluboký brázdy, až do krve, ještě nesymetricky, už pár let, jednou mi kamarádka, co dělá čínskou medicínu, když jsem ho na ní vyplázla, říkala, že už jsem vlastně mrtvá.
Před dávnou dobou se mi udělala tvrdá boule pod pravým žebrem, která občas vyskočila před žebro, občas zalezla zpátky, bolelo to, řezalo, prošla jsem kolečkem vyšetření a různých diagnóz od oka, od hiátová hernie přes abces na plicích po nádor na játrech, jak už jsem byla z toho vycukaná, tak jsem zhubla na 46 kilo, jen kostra s vylézající boulí, doktoři mi říkali: To je zajímavý, to jsem ještě neviděl, až vám přijdou na to, co to je, dejte vědět.
Pak jsem už to jednou nemohla vydržet, sbalila jsem tašku a odjela do špitálu, ať mi to vyříznou, ať už je to cokoliv.
A tam zrovna sloužil šikovnej mladík, všimnul si, že pravou půlku hrudníku mám citlivější na škrábanec než levou, píchnul mi vzadu do páteře tenoučkou jehličkou něco růžovýho, ta tvrdá boule okamžitě zmizela, já vzala tašku a šla dom. Byl to taky sval v kontrakci, a tím skříplý i mezižeberní nervy, a vydrželo mu to bejt takhle scuklej šest měsíců.
A nebejt toho doktora, tak už mi vyndavali žlučník, dělali biopsii jater a těch rentgenů plic v tý době už se nedopočítám.
Jennyfor ty bys to taky mela sepsat
mas zazitku na nekolik zivotu, fakt.
rasaNori no právě. A tak věřím, že se každýmu v životě může stát naprosto cokoliv. Nic není nemožné.
Jen bych někdy během života byla asi radši, že když už, tak aspoň popořadě a ne všechny kalamity najednou.
Jo jo, já jsem taky taková něžná květinka, muhehe.
Vydržim všechno, ale průvan je smrtelnej...
Hlásím se do klubu náchylných na průvan. Postel pod oknem by byla moje smrt! Mám ráda čerstvý vzduch, takže často větrám (hlavně v práci), a i když to vypadá, že nefouká, netáhne, tak po zvednutí ze židle hned pocítím, že jsem to zase přehnala. Aktuálně mám zatuhlý už týden krk, hlava se mi motá jak s dvojkou v žíle
.
hlásím, že mi zdá ruka lepší. a nevím, jestli by to mohla být tak rychlá reakce na bromelain
on se doporučuje na poúrazové stavy, ale měla jsem jen dvě tablety.
Taky mi průvan vadí neuvěřitelně. Naštěstí tak moc, že to vím hned. Zatnout zuby a vydržet, vede do pekla. V létě nevychazim bez pasminy, coz u klientů asi působí podivně. ale přesně jak bylo uvedeno: nejdřív temno před očima jak s dvěma promile nakonec vždy šílená bolest hlavy.
Jinak díky všem, nějak jsem to přežila, ale přesně takový den, který vede ke krásné migréně. Zítra uvidíme. A venku prší a od zitra nas zavřou. ![]()
Ja ted uz od vcera trpim tou zadovou nakazou a je to hruza, nemuzu stat, sedet, lezet, nic. Porad mam jakoby zatly svaly podel patere a uz se to prestehovalo i na krk a rozjizdi se mi migrena![]()
continuity tento týždeň sa asi všetci zbláznili, sambo je tiež od rána do večera na calloch a potom do druhej v noci dorába prácu
. O 6 ráno už je hore a zase maká chudák.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my