Tulipe tak to jste lepší Praha, tady je mlha i přes den. Tak zas aspoň papaláši nemůžou odletět ![]()
Stěžovací vlákno
Pinot Noir mozna by bylo lepsi, kdyby se udelalo na chvili pekne, aby odletet mohli, a padla az pak
moora to nepomůže, pristali by na Ruzyni, tady na kopci je hezky, akorát mírný opar.
Pinot Noir Teda, tady na severu mlhu vůbec neznáme! Třetí den modro vymeteno.
Pinot Noir hele kousek o vas mame taky mlhu, ale na odpoledne se to zatim vzdycky zvedlo!
Pinot Noir Nevím jak přes den, u nás na skále nad řekou parádní mlha dnes ráno. Takovej ten černobílejšedivej les, trochu strašidelný. A jak mlha tlumí zvuky, ani ta výpadovka nebyla slyšet. Jinak na 8 km D1 jasno a vymeteno.
continuity A zrovna u Ruzyně bych si tipla, že bude pořádná mlha taky, přeci jen jsou to bývalá blata.
andulka01 teď ani ne, a když je typicky inverzní počasí jako teď, tak u nás je kolikrát jasno, ale dole v Dejvicích už mlíko. To mi kolikrát bylo líto, že musím fyzicky do prace.
Navíc tady hodně fouká - ideální počasí pro letiště. ![]()
continuity To foukání vím, dvacetpět let jsem tam u letiště bydlela ![]()
![]()
Na Letný je už třetí den krásné mlhavé dopoledne, pak se mlha před polednem zvedne a je teplo a slunečno... no a k večeru to zase spadne.
Já mám tuhle mlhavou atmosféru moc ráda, kromě toho, je že malebná, je mi příjemná i proto, že mi připomíná chladivě vlhkou vůni ledové plochy na stadionu, ranní tréninky... :-)
Ráno nad Stromovkou:

Tak tady fakt slunko nebylo ani odpoledne už od soboty. Snažím se vidět pozitivum, aspoň se mi tu neprobudí stromy, ale jinak mě to studené vlhko už neba!
Pinot Noir teď svítí i na Vyšehradě, to bude lokální inverze
Pinot Noir ty jo, to máte fakt smůlu. Tady je od pondělí pěkně, sice ráno mlha, ale pak se rozpustí. Dneska ani ráno moc nebyla a teď jsme venku jen v mikině.
Pinot Noir lituji, mlha je hrozně umorna, když to trvá dele.
continuity dnes to vypadá nadějně, opar je pořád, ale aspoň není tma. Ale stín teda pořád neházíme ![]()
Pinot Noir jak se blíží úplněk, stíny házím i za tmy. ( A boli mě už skoro týden hlava
, ne moc, resp. umlatim to prášky, ale stejně mi není úplně dobre).
Pinot Noir u nás je počasí jediná dobrá věc na dnešním dni, snad se to umoudří i u vás. Jak jsme vyrazili ven, je o o sto procent lepší.
Aranel no je takova necim navonena,rum v tom urcite neni.
Sakra uplne si vybavuju tu chut,kterou si musim nechat zajit.
milena a margot me nechavaji v klidu....
Manner mlecne rezy taky nejsou spatny. Vladtne jsou moc dobry ????
clothilde no,ja si necham zajit chut,snazim se neco zhubnout.![]()
Zarinya ja uz 3 tydny jezdim do prace na kole (teda elektro), celkem 40 km. Tak si rikam, ze na svacinu je jeden OK
clothilde ja furt jedu v linem modu...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my