Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 27. února 2021 12:21

Garfie Soucítím a je mi líto, že se to všechno takhle sešlo, k tomu ještě ten magický úplněk dnes ráno. Nastává doba energie Panny, všchni budem citlivější a nejvíc narození v tomto znamení.

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 27. února 2021 12:24
Offline continuity
42746 příspěvků moje polička 27. února 2021 12:25

Garfie

taky jsem dnes v koncích. 

Offline 999
19722 příspěvků moje polička 27. února 2021 13:06
Offline whiskas
20934 příspěvků moje polička 27. února 2021 14:10
Offline whiskas
20934 příspěvků moje polička 27. února 2021 14:12

Jiná Realita těžké to slyšet.

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 27. února 2021 14:22
Offline kocoureksuggy
1378 příspěvků moje polička 27. února 2021 14:47

Kan 

Co znamená " magický úplněk"? Nevím, co si pod tím představit. A navíc jsem ve znamení Panny.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 27. února 2021 14:58

kocoureksuggy Údajně se v tomto úplňku probouzejí magické síly, říkali indiáni. :D Taky jsem ve znamení Panny a čekám kdy to začne působit, včera jsem si vsadila. 

Offline kocoureksuggy
1378 příspěvků moje polička 27. února 2021 15:04

Kan 

Dík! 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 27. února 2021 15:41

Musím si postěžovat na tchána(80). Dnes jsme mu tak spíš náhodou volali, že se za ním stavíme a půjdeme na procházku, když to teď tři týdny bude kdoví jak a on žije sám. A on nám řekl, že nemůže, protože má vysoké teploty a bere antibiotika. Na testech byl, covid nemá, ale je mu zle. Manžel se úplně vyděsil, protože tchán bydlí asi 30 km od Brna, už neřídí a u doktorky byl autobusem v Brně. Chlap měl přitom minulý týden dovolenou, o které tchán věděl. On nám při té příležitosti řekl, že s tou teplotou jel do Brna ještě jednou, protože potřeboval do lékárny. A že stejně teď pojede ještě 2x, na kontrolu na kardiologii, kterou už jednou odložil a na kontrolu k té doktorce po ATB. Já myslela, že mě raní mrtvice, tak se ptám, jestli to myslí vážně, že s teplotou a ATB chce jet skoro hodinu busem do Brna a tam jezdit MHD další hodinu a jestli je jeho obvodní normální, když ho žene na kontrolu. A tak z něj ještě vylezlo, že on jí vůbec neoznámil, že už nebydlí vedle ordinace, ale úplně mimo Brno. Žije v penzionu, kde je jednou týdně lékař a vůbec ho nenapadlo, že by mohl začít chodit k němu nebo minimálně v takové situaci toho využít. Taky se strašně divil, že nemocnej nemá co dělat na kardiu a má ležet v posteli. Já někdy nemůžu.

Offline Garfie
28450 příspěvků moje polička 27. února 2021 16:11

Já všem děkuju, k tomu jsem si vzpomněla, že 11. září se odehrálo pro změnu deset let před...no sejmulo mě to. Ale otevřela jsem si víno a šla vařit oběd, to mě přivedlo na lepší myšlenky. :-)

Renusatko Tak je starej už :-( 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 27. února 2021 16:53

Garfie Starej je možná na papíře, protože jinak strčí kde koho do kapsy. Denně ujede tak 15 km na kole a 10 nachodí pěšky a ještě před covidem učil, tak jsem měla pocit, že i hlava je v pořádku Takže tohle nás dost překvapilo, protože mu každý den někdo volá a vůbec nic nm neřekl. 

Offline viktorka_od splavu
49201 příspěvků moje polička 27. února 2021 17:06

Renusatko no tak tipnu si že nic neřekl, protože moc dobře věděl, že byste mu to nedovolili:-)

Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 27. února 2021 17:13
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 27. února 2021 17:17

Renusatko tak zrejme chce byt samostatny.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 27. února 2021 17:50

viktorka_od splavu Já nevím. Já měla dnes pocit, že tak rok neviděl televizní noviny. Ani předtím bych teda nechtěla, aby takhle jezdil. Teď jsem mluvila se švagrovou. Prý mu říkala to stejné, očividně zbytečně. V pondělí ho asi budeme muset nechat zamčít na pokoji. To žertuju, ale fakt nevím, co s ním. 

Zarinya Samostatný je, ale cestovat (s teplotou 39) dvě hodiny hromadnou dopravou není samostatnost, ale nezodpovědnost. K sobě i ostatním. Co kdyby test  byl falešně negativní nebo naopak je oslabený jinou nemocí a jezdí si autobusem a vysedává u doktorů. Tahle samostatnost je myslím jeden z důvodů, proč staří ten covid dostanou. 

Offline viktorka_od splavu
49201 příspěvků moje polička 27. února 2021 18:11

Renusatko nenaděláš nic. moji rodiče jsou přesvědčení, že jsou absolutně vzorní, vše dodržují, sedí doma nikam nejdou.. jen nakoupit dvakrát za týden (nakoupit přes internet by maminka v pohodě zvládla, stejně tak jsem jí x-krát nabízela že jí nákup dovezu), do mhd samozřejmě nelezou... jen z toho nákupu když jdou tak se svezou dvě zastávky busem (je to do kopce, tak to dá rozum atd atd. navíc teda poslední rok začali dost chodit po doktorech a občas mi přijde že i tehdy, kdy by uplně nemuseli - protože fakt doma nemají co na práci, což chápu a musí to být hrozný, v dvoupokojovým bytě. tak akorát nabízím doprovod, odvoz, dovoz..  někdy to klapne někdy ne. a teď si tam teda netroufnu vůbec. naštěstí tu byli den předtím, než se dítě vrátilo od tatínka a nakažený, poradit se ohledně operace šedého zákalu. takže otec ani nebude moct řídit a mhd všecko:-(

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 27. února 2021 18:45

viktorka_od splavu Tak to mi přijde i u nás v práci. Ty naše neakutní vyšetření. Do Vánoc nám ta starší generace moc nechodila, ale teď máme plno. Lidi 90, 80, kteří neberou léky, nemají problém a jdou na prevenci, třeba poprvé v životě nebo po 5 letech a nebo jedou 50 km pro recept. Kolikrát řeknou, že se teď nikam jinam nemůže.  Taky to chápu, ale mám pocit, že s dalším omezením se tahle turistika ještě trochu zvedne. 

Offline rasaNori
8826 příspěvků moje polička 27. února 2021 18:48

Kan to by vysvetlovalo, proc je mensi na vrazdu. Panna:D