Catherinne Hele, nesrazili tě, tak dobrý :-).
Stěžovací vlákno
whiskas dám si zítra majzla
Catherinne Podle značky asi jo, ale nedokážu ti odpovědět, jestli se to dodržuje, nebo přísně vyžaduje. Fakt jsem to nemyslela jako kárání, prostě mi ta tvoje věta přišla taková roztomilá ...
Sweet Potato to je strašné.
whiskas Catherinne Já to tak pochopila jako takovej situační nebo se říká lingvistickej(???nebo jak to nazvat) vtip. Teď teda po té analýze se značkami taky nevím, jak to skutečně je.
whiskas no a na tu stezku s kolem smí fakt jen cyklisti?
Ne, smí tam i bruslaři nebo běžkaři. Ale pěší ne.
Catherinne Se směješ. Ale viděla jsem šílence na Segway na chodíku, jel poměrně rychle a míjel matku s kočárem, která ještě vlekla dítě. No a děti, že. Na poslední chvíli se vyhnul, ale mohlo to dopadnout i dost blbě. Tedy opět, nevím, jak skvěle brzdí Segway.
dzizisketa Děkuji.
Catherinne když je na te prikazove značce jen kolo, smí tam jen cyklisti a osoby vedoucí kolo. Ale v CZ je takových stezek minimum, v naprosté většině je to kombinace cyklisti/pěší
Edit. OK, pravda, smí tam i bruslaři a běžkaři :)
Karja Bylo to přesně, jak píšeš, děkuji za pochopení :-). A bod dva nám osvětlila dzizisketa , tak snad všechno jasný
.
My mame treba cyklostezku primo v nasi ulici, a je to dost peklo. A je to problem i ve vjezdu do ulice, kolikrat jsem autem malem dostala do kufru, protoze ze smeru odkud najizdim z hlavni do nasi ulice je to v tak blbym uhlu, ze se musi hodne zpomalit a pak teprve odbocit. A cyklisti jsou tady dost sebevrazi. Taky jsem dnes sla vyvencit psa, a obe holky trvaly na motorkach. Jenze starsi nebavi na nas cekat, mensi furt nekde ocumuje a do toho se mota pes
jako styska se mi po zime, to tu je malo lidi...
rasaNori tak já když vyjíždím od domu, dvakrát mám přednost zprava. pravidelně mi ji nedají nejdřív policajti, a pak občas sebevrazi na kole, co se řítí dolů z kopce a v žádném případě by to neubrzdili - prostě počítají, že je ta auta pustí. a těch se fakt bojím, co mi bude platný, že jsem měla přednost, když někoho zabiju
a to by byla dost tutovka..
viktorka_od splavu přednost zprava...
nedávno mi opět vynadal chlap, že jsem blbá a neumím dát přednost, přičemž toho času stál přímo pod cedulí "oblast přednosti zprava"...a ano, já jsem jela z toho prava. myslím, že za posledních 12 měsíců to bylo potřetí.
ženy mi tam přednost taky nedávají, ale aspoň pak nemají tu drzost být vulgární.
u toho supermarketu by tu přednost měli buď zrušit, nebo tam každý týden dát všem lidem za okno lístek s vysvětlením, co to je a jak to funguje. přednost zprava totiž nezná podle mě min. 70% řidičů. (a nebojím se tvrdit, že u řidiček ještě horší číslo) jezdím tam roky, a osoby toto pravidlo uplatňující můžu přesto spočítat na prstech rukou.
Cyklostezky jak ji většinou zažívám já...

Catherinne to je krása.. skoro bych začala běhat. skoro![]()
krása, ale i kdyby tam visela ze stromu zlatá jablka a pobíhali jednorožci, já běhat asi nezačnu ![]()
Catherinne Modřanská o víkendu vůbec nemá smysl, strasnej natresk. Brzy ráno a večer se dá líp, ale tuhle okolo setmění jsem tam přesně měla blízké setkání s neviditelným vodítkem.
Krásný fotky, tuším, že právě brzkoranní
viktorka_od splavu Jiná Realita ![]()
andulka01 na tu první stačila desátá hodina ![]()
Vid!? Ja na ty fotky koukla a bylo to prvni, co me napadlo ![]()
Ale ja uz o behani mluvim peknych par let, a krome nekolika dychavicnych pokusu obehnout blok v DeKalbu porad nic...
MP Marge :-)) no tuhle jsme se byli projít a jak bylo venku plno lidí, potkávali jsme taky ty běžce.. nevypadali teda jako Catherinne, spíš ty co běží pomaleji, než my jdeme, nohy táhnou za sebou, přitom z nich kape pot, tvář rudá, dech sípavý a bojím se, že budu muset dávat první pomoc - tak jsem konstatovala že to je přesně, přesně ten důvod, proč já neběhám - vypadala bych totiž stejně![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my