Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. března 2021 21:56

viktorka_od splavu já mám zrovna tohle ráda, to co popisuješbudu muset konečně vyběhnout, už mě svrbí nohy a večer už je celkem vidět.

Offline Karja
44490 příspěvků moje polička 07. března 2021 21:58

Catherinne Tyyy jo, odkud je ta druhá  a čtvrtá fotka? Nádherny skutečně.

Jiná Realita My máme teď tu přednost zprava v obci a přijde mi, že je jen otázka času, kdy se tu něco semele. Protože všichni starousedlíci jezdí po startu, prostě tak, jak byla dřív hlavní/vedlejší a ono to i dnes od pohledu dává smysl postaru a ne že budeš dávat na široké rovné silnici přednost pomalu i z polnacky. Ale máme to tu vedeno nějak jako to ,,zónu,, aby tam nejezdila těžká zemědělská technika, hodně to ničí silnice a domluva, že by tak jezdili dobrovolně nějak nedopadla

Offline Catherinne
10783 příspěvků moje polička 07. března 2021 22:08

Karja to je stejný úsek, hned ta první část cyklostezky v Braníku. Z tama mám hodně fotek, miluju ty stromy jak jsou každý měsíc jiné. Krom zimy teda, ale tam zase dokáže kouzlit třeba ta mlha.  

Offline Catherinne
10783 příspěvků moje polička 07. března 2021 22:25

Tak když se tak krásně chytáte, tak já vás ještě trochu navnadím

Offline Dadoo
11629 příspěvků moje polička 07. března 2021 22:29

Catherinne krásný fotky

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 07. března 2021 22:35

MP Marge viktorka_od splavu to, co popisujete, vypadá na špatně zvolené tempo, zvlášť u těch, co začínají. Běhat se dá s lehkostí a lidi se běhu zbytečně obávají 

Catherinne krásné fotky :)

Online dzizisketa
8922 příspěvků moje polička 07. března 2021 22:37

Běhání po asfaltu není nic pro mě. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. března 2021 22:39

Catherinne krása

Offline Catherinne
10783 příspěvků moje polička 07. března 2021 22:43

Dadoo Tulipe Mrakoplas díky 

dzizisketa tam mít les za rohem je nejlepší, ale co naděláš. Běžecké výlety pp lesích děláme od léta a je to skvělý, jen to nejde každý den, no.

Offline Catherinne
10783 příspěvků moje polička 07. března 2021 22:47

Tulipe pravda, dva, co jsem učila běhat ode mne nejčastěji slyšeli slovíčko zpomal...

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 07. března 2021 23:10

Tulipe Tak třeba já se ho nebojím, mě jen strašně nebaví

Offline MP Marge
6831 příspěvků moje polička 08. března 2021 00:58

MP Marge :-)) no tuhle jsme se byli projít a jak bylo venku plno lidí, potkávali jsme taky ty běžce.. nevypadali teda jako Catherinne, spíš ty co běží pomaleji, než my jdeme, nohy táhnou za sebou, přitom z nich kape pot, tvář rudá, dech sípavý a bojím se, že budu muset dávat první pomoc - tak jsem konstatovala že to je přesně, přesně ten důvod, proč já neběhám - vypadala bych totiž stejně

​No, presne takhle jsem vzdycky vypadala, a jednou jsem se tak vracela domu a zastavil me soused, ja myslela, ze mi chce poskytnout prvni pomoc, ale on ze pry jsem neobycejne sexy, a jestli pry mam pritele!? 

Takze clovek nikdy nevi

Offline MP Marge
6831 příspěvků moje polička 08. března 2021 02:45
Reakce na Tulipe:

MP Marge viktorka_od splavu to, co popisujete, vypadá na špatně zvolené tempo, zvlášť u těch, co začínají. Běhat se dá s lehkostí a lidi se běhu zbytečně obávají 

​Ja se vubec neobavam! Akorat mi to neslo, nebavilo me to, a bolel me z toho kotnik...

Offline Catherinne
10783 příspěvků moje polička 08. března 2021 05:56

MP Marge k běhání se člověk musí proběhat. To je jak s olivami...

Online rasaNori
8826 příspěvků moje polička 08. března 2021 07:07

Catherinne olivy mi chutnaj, kdy me zacne bavit behani? :D

Offline continuity
42757 příspěvků moje polička 08. března 2021 07:10

Catherinne já se neproběhala za celé jedno léto a to mi bylo 18.  Ke konci bylo těch 5 km úplně stejné utrpení jako na zacatku. Prostě to není pro každého, jako asi všechno v životě. 

Offline Karja
44490 příspěvků moje polička 08. března 2021 07:59

Catherinne 

Vidis, tam jsem párkrát byla, a nepoznala jsem to:-/

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. března 2021 09:13

continuity Catherinne já jsem snažila o běhání několik měsíců. zatímco všichni ostatní se postupně zlepšovali, já jsem se zhoršovala, bylo to neskutečné utrpení, všecko mě bolelo, hlavně holeně, na ty trpím u jakéhokoli sportu (musel jsem kvůli nim vzdát třeba irské tance, to fakt nešlo, v podstatě jsem skoro zvracela bolestí). ale i tu bolest by člověk přežil, ale hlavně to bylo extrémně nudné.

věřím všem, které to baví, že je to baví, a přeju jim to, pro mě ale asi neexistuje nudnější způsob, jak se hýbat.

Online viktorka_od splavu
49202 příspěvků moje polička 08. března 2021 09:22

Jiná Realita tak me by to bavilo, ale jednak vysledek nula, spis jsem si skodila a moc rychle jsem opravdu nebehala presne tim tempem ze me predejdes rychlejsi chuzi Catherinne kdyz jdu s dlouhonohym muzem mame skoro 5 km/hod a beh jsem mela za 6

Offline Catherinne
10783 příspěvků moje polička 08. března 2021 10:08

viktorka_od splavu šla jsem se podívat za kolik mám pětku

Jiná Realita continuity rasaNori 

Tak já už vás teda nechám