andulka01 Sluneční terasa, úplně to vidím. Ale spokojím se i s místem na baru. I na taneček by mohlo dojít. Ježiš, já bych někam jela, bez práce, domácnosti a ( promiň X.) bez manžela...
Stěžovací vlákno
andulka01 No a ty bys snad chtěla zestárnout rovnou na padesát?:-D:-D Ještě vloni jsem byla teenager skoro:-D
Fiction No ty budeš mít výsadní místo na baru! Vrchní barmanka, rajský plyn s tonikem, rozmarýnem a kouřem z třešňových peciček. Nebo shot, Irska whisky s bublinkami rajského plynu?
Karja
jen že bys brala malinký ohledy na nás, co nám táhne na pade ![]()
andulka01 Hele, každému dle jeho přání. S přihlédnutím k výsledku Kokosčina psychoprofilu ![]()
Fiction no to bude jízda... (teda byla by, já vím)
andulka01 Já to chápu, myslela jsem, že najednou zestárnu o deset let:-D. Sic ti táhne na pade, ale snad se ti to nestalo takhle skokove!;-)
Fiction jako zenový mistr si prosím maximální dávku - ono to z takového levelu totiž není jen tak, postoupit na vyšší úroveň
zatímco těm optimistům postačí maličko, aby se rozveselili, pesimistům snad jen zpovzdálí čmuchnout, aby to s nima neseklo, tak my vyklidnění ledacos snesem![]()
andulka01 skvely, skvely! Pobavil ten lesik :)
Karja no právě že jo, nám pocit že ještě včera mi bylo třicet. Resp , já si zatím nestihla zvyknout ani na tu 4 na začátku. A to už nám k 50 blíž. ![]()
Karja já ti rozumím - když se mi ve dvaceti narodila dcera, rázem jsem zestárla na třicet!![]()
Fiction jak meho psychoprofilu? Ja budu nejstarsi, budete poslouchat, jasny? Hodne bublinek bych prosila!
Karja Ale já vim. To ti jen tak připadá, fakt takhle moc nestárneš. Ale skokový to občas je, trochu. Mě to taky někdy překvapí.
continuity tak to mám taky
viktorka_od splavu hele, nasla jsem, ze zenoví mistři se necítí být vázáni konvenční morálkou a je-li to účelné, jsou schopni porušit buddhistická pravidla
Takze my muzem vlastne vsechno! A rajskou si pridam!
Kokoska
to zní jako by ten test byl pravej!
andulka01 a mně táhne na šede, nejlepší je, že se na to necítím ani náhodou!!! Chtěla bych tu sluneční terasu, lekci s lopatou nepotřebuju(zatím)![]()
continuity muj zivot po 40 nejak strasne zrychlil, ani nevim, kam se ty roky podely.
Vilemina u nás ve městě je to asi zadanej artikl!

Potrefenáhusa
odtud se to šíří rychlostí světla, ty trendy
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my