continuity Ja se bojim, ze ta 50 tu bude rychleji, nez dorazila ta 45. A pak uz se ta deformace casoprostoru nezastavi, dokud...Ale jsem taky mnich, takze mi to co? Nevadi.
Jestli to mliko v melte neni to, kterym Fiction uspava![]()
continuity Ja se bojim, ze ta 50 tu bude rychleji, nez dorazila ta 45. A pak uz se ta deformace casoprostoru nezastavi, dokud...Ale jsem taky mnich, takze mi to co? Nevadi.
Jestli to mliko v melte neni to, kterym Fiction uspava![]()
Kokoska Taky mám ten pocit, do čtiřiceti to bylo: jaro, léto, podzim, zima a teď : Vánoce a letní dovolená.
Kan jo, to je presny. Hlavne ted posledni 2 roky, kdy tam chybi dalsi bod, jarni hory. Jezdili jsme vzdycky v breznu, zrovna jsem si vcera rikala, jak by to tam ted bylo fajn.
Kan Presne!
A to se clovek ve 40 chlacholi, ze je v pulce, ale kdovijestli, pak se dozvi, ze ta druha pobezi rychlejc a bude min...rozpustila?
Kde jsou optimisti? Nemuze nekdo zasahnout?![]()
Potrefenáhusa V. je trendsetter ![]()
Já mám od určitýho (ani už nevím jakýho
)věku nějakou izolovanou poruchu paměti a nepamatuju si kolik mi přesně je. Tuhle jsem měla někam doplnit věk a musela jsem to složitě počítat od roku narozeni - to si zatím ještě pamatuju.
crazydaisy
taky kdo si to má furt pamatovat, když se to každý rok mění!
crazydaisy To zni nadejne, nedavno jdem si nebyla vekem jista, to bude mit vyvoj!
andulka01 Pravdu mas ty, ne test![]()
andulka01 Ale jo, pořád je po pondělí úterý a pátek je malá sobota, jenom to rychleji letíííí.
Sorry za hrubky.
Fiction jak meho psychoprofilu? Ja budu nejstarsi, budete poslouchat, jasny? Hodne bublinek bych prosila!
Tím "Kokosčiným psychoprofilem" jsem nemyslela tvůj konkrétní (psychoprofil), ale prostě jsem ti přiřkla autorství toho testu. ˇAle jasně, poslouchat se musí!
viktorka_od splavu jasně, nikdo nebude ošizen!
Kokoska Taky mám ten pocit, do čtiřiceti to bylo: jaro, léto, podzim, zima a teď : Vánoce a letní dovolená.
Jj, prázdniny mezi mojí první a druhou třídou trvaly půlstoletí, ovšem u syna jsem to jejich trvání vnímala tak na 3 mrknutí. No, prý to je relativním vnímání času....
No ale není to od Karja pěkný, takový poznámky. Myslela jsem si, že je to hodnější holka ![]()
crazydaisy viktorka_od splavu
já to nám už někdy od třiceti. Teď si to zrovna chvilku pamatuji, protože minulý víkend měl narozeniny švagr a ten je stejně starý jako já.
continuity viktorka_od splavu crazydaisy ja si to od zhruba 35 musím tiež počítať (no, zrovna idem na to, lebo neviem :))
Edit. Tvl to už toľko? ![]()
Kan Presne!
A to se clovek ve 40 chlacholi, ze je v pulce, ale kdovijestli, pak se dozvi, ze ta druha pobezi rychlejc a bude min...rozpustila?
Hele, někde ve mně je pořád ta mladá holka, neztratila se.
Fiction Tak já vám to napíšu asi jasněji. Někdy se cejtim tak v prdeli, až si říkám, že si tím ubiram roky života:-D. Rozhodně jsem nechtěla tady spustit lavinu zpytování, jak to komu rychle letí:-D! Teď abych premejslela, jak to tady rozveselit.
Tak Betty Ja to vidim i na avataru![]()
Karja já tě moc nerozveselím, ale tenhle pocit "zestárla jsem o 10 let" a "bude mi to stát zdraví" ber sakra vážně. Fakt by ti nikdo nepomohl?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.