crazydaisy držím palce, nech sa situácia zlepší
Stěžovací vlákno
nonemy ďakujem, že si rozvírila tému o mame, rozhodla som sa, že zmením prístup k mojej, ale teda ide to ztazka
letfenixa děkuju
crazydaisy ja si celkem nedavno udelala kafe a sedla si na schody s pocitem ze je svet zase v poradku a odpoledne uz byl muz v nemocnici... Takze ti rozumim![]()
rasaNori Jezis, chudaku, doufam, ze je v poradku![]()
crazydaisy jo uz je, ale byla to takova drobna pripominka osudu at si v te spokojenosti moc nelebedim... Tobe taky drzim palce at se to u vas co nejrychleji utrepe:)
rasaNori Dekuju moc
crazydaisy rasaNori taky jsem si říkala, jak se naši rodiče skvěle drží a aby to vydrželo co nejdéle a šup, děda si začal povídat s neviditelnými kamarády a babi si při záchraně kočky zlomila ruku.
Stěžuju si na sebe, nechávám věci na poslední chvíli, takže mi o den unikla splatnost pokuty za rychlost (56 na 50
). Hned jsem tam volala, ale už to postoupili do spravka, takže to prý ani nemam platit, stejně mi to vrátí a přijde mi nový výměr včetně pokuty za prodlení, což muže být až trojnásobek původní částky. Jsem blbá, blbá, blbá.
MP Meri Tyvado o 6 km..?
Kolik to melo byt? Jsem myslela, ze jsem nejvetsi bridil s pokutou za prekroceni o 9 km. Zaplatila jsem teda vcas...
MP Meri Vítej v klubu anonymních odkládačů.
MP Meri Vítej v klubu anonymních odkládačů.
A můj starší syn tomu klubu může šéfovat. On je v tom fakt přeborník. Není snad věc, kterou by dokončil včas, práce, kterou by odevzdal a nepsal učiteli o náhradní termín. I doma dělá vše na poslední chvíli, když už hrozí, že ho manžel přetrhne. Prokrastinátor roku
.
Pavlena ve městě na 50 nad 55. V Praze je to pětikilo.
continuity Tak u nas na venkove o kilo levnejc.. ![]()
Jo, pětikilo, to jde, ale s tou pokutou to prej bude 1500-2000, což už teda zabolí
Fakt se na sebe zlobim, já jsem takovej selektivní odkládač, třeba 90 % věcí dělám naopak v předstihu, v práci třeba, většinu úkolů plním několik dní před termínem ... ale pak je nějaký slepý místo, kde nejsem schopná ty veci včas řešit, typicky třeba objednat se k doktorovi, nebo cokoli zaplatit ...
MP Meri to mam uplne stejne, zajimave
MP Meri to mam uplne stejne. V praci hujer, doma lempl. Dost jsem vyresila trvalymi prikazy, ale u neceho to nejde (porad meni variabilni symboly) a tam mam teda moralku spatnou.
Stezuju si, ze neumim briskne reagovat. Dnes jsem potrebovala vyzvednout dite ze skolky autem a zaparkovala tam v ulici. Zadny zakaz, zadny vjezd. Vybehl chlap z protejsiho domu a sepsul me tak, ze jsem jen cumela. Byl i dost sprostej. Vubec jsem nebyla schopna ho odkazat do patricnych mezi, vulgarni jsem byt nechtela a nic jineho me nenapadlo, tak jsem jen zirala![]()
MP Meri asi nas takovych bude vic![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje