Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 13. března 2021 10:14

ja počítám u všech včetně sebe.nezapomenu když jsem synovi dělala přednášku,ze tohle ve čtrnácti opravdu dělat nemůže, už ani nevím o co šlo a on ne mě soucitně ziral a povídá "ale mě je šestnáct" dnes je mu jednou tolik.

Nedávno jsem si dceři posteskla jak mám už velký děti a ona ,co prý má říkat babička,ta má starý děti

Online barbucha blogger
35670 příspěvků moje polička 13. března 2021 10:35

999 

Akci lokýtky zkusim!

mirajo 

Konvičku asi ne, to nedám...

I když loni v Chorvatsku, kde jsem pro změnu ihned chytila rýmu z klimatizace jsem chodila nasávat tu přírodní slanou vodu nosem ze zoufalství... ale jako teda neni to můj koníček zrovna.

Offline 999
19726 příspěvků moje polička 13. března 2021 10:37

Vlm My jsme se na téma starý děti tuhle zasmály s mámou. Něco jsem u ní uklízela jinak, než je zvyklá a když mě na to upozorňovala, tak jsem se zastavila a říkám jí: jako jsem tvoje dítě, ale uvědomuješ si, doprdele, že mi táhne na šedesát? Smály jsme se tomu teda dost :-).

Online barbucha blogger
35670 příspěvků moje polička 13. března 2021 10:37
Reakce na Maureen:

jak si tady tak zoufáme nad během času...docela by mě zajímalo,KDO je z nás nejstarší přispěvovatelkou

​Do první desítky se dostanu určitě!

Offline Paris
příspěvků moje polička 13. března 2021 10:53

Vlm to mně něco připomíná. Teď mám covid a když mě už několikátý den nesnesitelně bolely nohy a záda, že jsem nemohla sedět ani ležet a kručela jsem a nadávala na "blbý covid", tak mně dcera říkala: "A nebude to spíš tím, že jsi stará?" ( je mně 43... teda snad 43 )

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 13. března 2021 10:57

Vlm Taky počítám u všech včetně sebe.

Offline clothilde
2045 příspěvků moje polička 13. března 2021 11:23
Reakce na Garfie:

continuity viktorka_od splavu Kokoska Já chci taky do party!!! Že mě tam vezmete, já šťastný optimista vůbec nepochybuju!  Na semináři budu vybírat vstupný! 

​budu Ti vypisovat potvrzeni o prijmu platby, cimz se timto take dovoluji prihlasit

Offline Garfie
28455 příspěvků moje polička 13. března 2021 12:04

999  To je vtipný! Ale moje dcera říká, že dokud máš rodiče, jsi dítě!! 

Jednou si před mámou stěžovala moje kamarádka-učitelka prý "představte si, že potkávám svoje žáky s dětmi, to je hrůza, jak jsem stará!" a máma jí na to říká "to nic není, já svoje žáky potkávám s vnoučaty!"  Což mi teda připomnělo ještě jednu strašnou historku od mojí mámy, na školním srazu v rodné vsi se byli podívat ve škole, před ní je takové prostranství se spoustou vzrostlých stromů. A ona vzpomínala, jak je v osmé třídě sadili...a ti místní spolužáci na ni tak divně koukají a prý "hele, ale to nejsou TY stromy, tohle už jsou nové....." 

Vlm Něco podobnýho se mi kdysi stalo, když mi kamarádka říkala, že se žení její bratr-a já "cože? Vždyť je mu 12!!" Smála se asi půl hodiny, prý "jo, to mu bylo, když jsi ho poznala...." 

Online Tak Betty
6093 příspěvků moje polička 13. března 2021 12:13
Reakce na Kokoska:

Makara klidne na sebe prasknu, ze jsem rocnik 57. Kdo da vic? 

​ročník 50!

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 13. března 2021 12:14

tuhle jsem potkala kolegyni z bývalé práce, zastavíme se na kus řeči a já se ptám, co dcera, v domnění, že její tak 12 (když jsme se viděly naposled, akorát měla jít do školy) a prej bude letos maturovat

Online barbucha blogger
35670 příspěvků moje polička 13. března 2021 12:21

Na to nemusím potkávat starý známý, vystačím si sama... stačí se podívat na haranty, který se narodili včera (a jsou jim tři) nebo na zřítelnici, kterou jsem předevčírem vedla do první třídy (a je jí 14).

Hrůza děs.

Online Kokoska
34698 příspěvků moje polička 13. března 2021 12:26

Tak Betty nojo, tak jsi lepsi :) Ale fakt jsem byla presvedcena, ze jsi nejmin o 5 let mladsi nez ja.

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 13. března 2021 12:39

Garfie pred  asi 10lety jsme viděla holčičku s babičkou, první reakce jé Kačka -dcera kamarádky , kamarádka mých dětí stará jako syn.... druhá reakce-no ale to není ani jedna její babička, třetí-to není Kačka , vždyť ji je přes dvacet,ale ta podoba

Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 13. března 2021 12:45

Ad davni spoluzaci... Moje starsi sestra mela kamaradku na zakladce, pak uz studovaly kazda jinde, kamaradka se nasledne vdala daleko. A ja tu kamaradku nedavno potkala, ona delala specificky obor, takze jsem ji i diky tomu zaradila (a taky mela uz 13 let, kdyz jsem ji videla naposled, to uz se clovek tolik nemeni) Ona me videla naposled jako cca 8 lete decko, ale okamzite me poznala, vedela i na jmeno, po vic nez 35 letech, a to jsem ani nebyla jeji kamoska, jen ten prcek, co za nimi dolizal...!!

Offline rasaNori
8826 příspěvků moje polička 13. března 2021 12:46

A me ted doslo ze me letos cekaji kristova leta:D

Offline Maureen
příspěvků moje polička 13. března 2021 12:58
Online Kokoska
34698 příspěvků moje polička 13. března 2021 13:02

Maureen taky rok 57?

Offline Garfie
28455 příspěvků moje polička 13. března 2021 13:42

Pavlena To je náhodou roztomilý! :-) Mně zase takhle poznal kluk, co dělal zdravotníka na táboře-a to když jsem k němu lehce před čtyřicítkou vstoupila do ordinace, vpálil mi to hned mezi dveřmi! 

Kokoska Já to o Tak Betty věděla, mám takový pocit, že ten svůj přibližný věk už kdysi propália a pamatuju si, že mě to už tehdy překvapilo. Ale tebe jsem teda taky měla za mladší!! 

Online Kokoska
34698 příspěvků moje polička 13. března 2021 13:59

Garfie dik :) Mne by tady asi spousta lidi prekvapila, vsechny mi tu pripadate jako mlady holky.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 13. března 2021 14:16

Nevím, jak jste ten test dělaly, ale mně vyšlo, že jsem vystresovaný zoufalec. Asi jsem zralá na Chocholouška.