Karja já přesně vím, jak to myslíš. Taky jsem mela pocit, že jsem při starší dost narazove zestárla. No srovnalo se to.
Stěžovací vlákno
coralline Nojo, tam máme ale velký prostor. Viry jsou taky "živý"?
A ty bys chtěla chytit Zemanvirus? ![]()
INCOM1 Asi ne. Až tak nějak na podzim, bude školka (snad). No a pak v zimě už budou malé dva a to bude moct už jet k prarodičům třeba. Ale nic neplánují, copak člověk ví, co bude? S tou školkou se to ale dost zlepší, teď je to moc.
Karja
jsi skvělá, aspoň maličkosti si dopřej, kup si ty nové tenisky a tak. Já na tebe často myslím.
INCOM1 Ha, už mám na cestě zebří conversky, ty tenisky jsem ještě neobjevila.
Karja tak ať se dobře nosí ![]()
Já to mám tak, že dcera se narodila na moje narozeniny, takže já jsem se zastavila a je mi pořád 31
.
jak si tady tak zoufáme nad během času
...docela by mě zajímalo,KDO je z nás nejstarší přispěvovatelkou![]()
Maureen myslím, že tuhle soutěž mám velkou šanci vyhrát. ![]()
nooo...v tom případě si myslím,ze se budeme muset o výhru šábnout![]()
Tak Betty nebo ja!
crazydaisy viktorka_od splavu continuity Mrakoplas už jsem myslela, že jsem divná. Taky to musím počítat. Z hlavy to nevím. Asi před rokem jsem byla přesvědčená, že mně je xy a pak jsem to spočítala a s hrůzou zjistila, že o rok víc.
Asi se nějak podvědomě snažíme si ten věk nepřipouštět.
A nedávno jsem zjistila, že můj věk zná s přesností moje dcera, tak když tak se můžu nějak nenápadně zeptat jí... až už nezvládnu ani počítat. ![]()
Paris ja aj mamin vek musím počítať. Pred pár dňami som pri registrovaní na covid očkovanie s hrôzou zistila, že najbližšie ju čaká sedemdesiatka
(fakt ma to prekvapilo, že už)
Mrakoplas i já počítám věk obou rodičů. Taky to rovnou nedám.
Paris já počítám jak rodiče, tak sebe i sourozence. Jistá si jsem akorát u dětí.
Makara klidne na sebe prasknu, ze jsem rocnik 57. Kdo da vic?
Evaeva ja naopak pocitam deti, hrozne rychle starnou ![]()
Kokoska jo, taky jsem si říkala, že to vydrží tak do patnácti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my