Jenže Karja teď zestárla na 40, čímž se přidala k mainstreamu ![]()
Stěžovací vlákno
dynda Přesně:-D Já už jsem v partě!
Ale Zuzuli je snad 28! A taky Karoleena ty snad musela teď zaschnout občanka;-)
Tak Betty Děkuji, tu zpěvačku neznám.
nejmladší zde budu nejspíš já, ročník 97
Karja zacatkem kvetna tricet ![]()
Bowle mně hned napadlo, že bys to mohla být ty!
dynda
... já budu mainstream od pondělka, můžu do klubu??
Ta věková pestrost je fajn. Napříč ročníky, profesemi a zájmy je to tu veskrze pozitivní a kultivovaný prostředí.
Když jsem se registrovala na Parfu. tak v v profilu u věku nebyla kolonka na můj ročník. Považovala jsem to za diskriminační. ![]()
Karja I kdyz dvacate devate narozeniny jako by se nekonaly, byla jsem zrovna v porodnici, uz nejakych devet dni, jarni lockdown, takze za mnou celou dobu nikdo nesmel. Sestry me pustily aspon na chodbu, malou si nechaly na sesterne, a ja tam v koutku te nemocnicni (v te dobe domu duchu, nikde skoro ani noha, jen par bezdaku posedavalo ve foyer) chodbe jedla s muzem na lavicce hnusny zakusek z nemocnicni kantyny
takze bych si je mohla letos zopakovat, znovu a lepe ![]()
Zuzuli Kulatý si užiješ pořádně;-)
Pinot Noir to chapu, nikdo necekal, ze za rok budeme porad ve stejne situaci. Muj bracha ma narozeniny ted dvacateho, taky uz druhe, co se neoslavi jako vsechny predesle. Deda takhle v listopadu bez rodiny mel osmdesat a babicka ted v unoru 78. To me mrzi uplne strasne moc, snad budou mit jeste hodne narozenin, pro kterych se zase sejde cela rodina
Kokoska Zrovna u tebe jsem si říkala, že jestli nebudeš podobný ročník jako moje mamka. Celou dobu si říkám, že jste podobného ražení, podobného temperamentu, trochu i stylem oblékání, taky ještě i výkonné a akční v práci... a vidím, že jsem se sekla jen o rok ;-) Ona je ročník 58 ;-)
Doufám teda, že to nezní blbě nebo urážlivě
jako ty historky se stromem a žáky s dětma
Snad ne ;-)
Ja mela hezke tricatiny a naposled jsem slavila ctyricatiny coz uz bude za chvilku sedm let a od tech ctyricatin uz zadne narozeniny slavit nechci necham si jen svatek.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my