Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 18:34

viktorka_od splavu Já jsem to odkládání taky měla, bylo to šílený. Ale teď se nemůžu poznat. Připadám si jak nějaká supermanažerka, tento týden ještě není u konce, už jsem zvládla strašně moc věcí. Akorát mám problém s pamětí, tak si všechno píšu jak důchodci. Třeba dnes jsem si musela napsat, že mám zavolat do nemocnice kvůli receptu nebo koupit lepící pásku. Prostě kažou kravinu. A když to nesplním, tak si řeknu, že su máčka. Takže takovej sebekoučink.

Offline viktorka_od splavu
48923 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 18:38

Luna tak to ses dobra ja si samozrejme psat musim vsechno, ale kolikrat to neni nic platny;-)

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 18:45

viktorka_od splavu Já ale fakt jsem dobrá. Byly doby, kdybych do té nemocnice nebyla schopná zavolat, měla jsem strašnou fobii z telefonování. Třeba dnes fakt šlo o h..., jen jsem sestře nahlásila co potřebuju a od koho a rok narozní. Dřív úplně nemyslitelné.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 19:37

Luna Zrovna dnes jsem si koupila poznámkový sešitek.

Taky si musím všechno psát. A asi si na příští rok pořídím starý dobrý stolní kalendář. 

Offline SunEclipse
3410 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 20:10
Reakce na Renusatko:

​A můj starší syn tomu klubu může šéfovat.

to můj synek se kvůli prokrastinaci nechal vyhodit ze školy..pořád bylo dost času, a najednou konec semestru a on neměl hotové projekty a už se to nedalo stihnout.  A druhý rok si to pro velký úspěch zopakoval...

Offline Len
2670 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 20:18

Luna 

Tenhle druh sociální fobie mám taky. Mám to po matce, ta dodnes radši obětuje dvě hodiny a spoustu kilometrů, pokud něco může vyřídit osobně, než by někam zavolala. Minulý týden skoro slavila, když měla vyřizovat něco v nemocnici a kromě telefonu dostala i e-mailový kontakt.:) Já budu v nejbližších dnech obvolávat pediatry a mám z toho hrůzu už teď. Pokud je to něco, co fakt hoří, tak vyřídím všechno a hned, ale ráda to teda nemám.

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 20:33

MP Meri ja to mam taky, v praci jedu, zaridim, vyridim a pak jedna vec co nejde a vlastne ani moc nechci... a objednavani se k doktorum je kapitola sama nekde jsem cetla, ze to casto delaji schopni lide, manazeri, rozeni organizatori, ale uz si nepamatuju proc

Offline continuity
41793 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 20:44

Lamicka to mě docela zajímá. Jestli to nebude tím, že předevčírem mi objednávání ke trem doktorům vzalo pomalu celé dopoledne a to už jsem měla v Outlooku vypsané kontakty i s telefonem. 

Offline eeny-meeny
243 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 20:46

Taky nesnáším telefonování. Někdy mi trvá týdny, než se odhodlám někam zavolat. A pak si říkám, o co jako jde, vždyť to bylo úplně v pohodě. Někdy mám týden jako Luna , že toho vyřídím strašně moc a mám ze sebe dobrej pocit a z toho zase útlum a odkládám úplně všechno.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 21:11

No to ja sa uz pol roka objednavam na prevenciu na gynekológiu, na testy na alergo, na kontrolu na angiologiu a keby mama nebola u zubara a neobjednala ma osobne na parodontologiu, tak nez tam ja zavolam, tak mi aj zuby vypadaju . Jedine co som zvladla je sa objednat na zubnu hygienu, nech nejdem k tomu zubarovi este aj s kamenom. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. zaří 2020 21:17

Objednávání k doktorům je kapitola sama pro sebe, fakt. Včas se objednat jsem schopná jedině pokud mě objednají rovnou na předešlé prohlídce. Ještě to docela jde, když se můžu objednat online. Ale když mám volat, je problém, jednak nerada volám, jednak si obvykle vzpomenu třeba v deset večer.

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 21:18

continuity myslim, ze si na ten duvod casem vzpomenu, dneska uz mi to nemysli. 

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 21:26

A čím déle toho doktora odkládám, tím víc se mi tam pak logicky nechce. Kdopak měl být v půlce srpna na protilátkách na tetanus a tak nějak na to zapomněl, hm?

Offline Candance
5607 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 21:29

Sweet Potato a kdo tam mel byt v lednu?

Offline viktorka_od splavu
48923 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 21:29

já teda s telefonováním nemám problém žádný, ale objednat se k doktorovi, ke kadeřnici... zaplatit složenky... do toho se mi fakticky nechce a odkládám to a důvod myslím znám - já to ve skutečnosti prostě nechci, nechci jít k zubaři/na gyndu/čumákovat do čekárny.. nechci vydat peníze za pojištění auta když bych si mohla koupit parfém... tak to prostě odsunuju... což samozřejmě ničemu nepomůže. ale je to asi lidská přirozenost.

Offline Makara
3554 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 21:31

Lamicka se snazim terminy dodrzovat a veci i bez terminu resit vcas, ale vzdycky neco odkladam, jak doma, tak v praci (asi podvedome), protoze kdyby bylo  vsechno hotovo, tak bych pak teda klidne mohla umrit/mohli by me vyhodit. A to ja jeste nechci.

Offline Isca
4874 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 21:33

Sweet Potato A kdo si musel rozseknout nohu o dráty kola, aby mu tu tetanovku deset let po termínu ve špitále píchli?  

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 21:35

Isca Jsi vítěz.

Offline Isca
4874 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 21:36

Sweet Potato No, byla jsem před tím doktorem takhle malinká, blboučká a nesvéprávná

Online Kokoska
34175 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 22:29

A kdo se nechal zodpovedne naockovat na brisni tyfus a vzteklinu, aby moh mezi vopice v delte Mekongu, a kdo nikam nejel, pristi rok bude sedet na zadku doma a dalsi rok mu to ockovani propadne?